"Декемврийче вече се надигна, половин годинка стигна"

• 38 559
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
О, милата тя.  Joy  Joy Laughing

# 526
MuJIuHka, д-р Алексиев е един от най-добрите детски ортопеди в София. Успех на прегледа!

Момичета, имам въпрос за "сверка на часовника" - какво количество плодово пюре предлагате/хапват бебешорите? Педи ми каза да давам плодови м/у храненията, т.е. те не се считат за основно хранене. Аз давам по 100 гр. приблизително след обедния сън, но това засища моя мъж и така си разваля следващото основно хранене.

Днес мойто дете е много поспаливо. Вече имаше 2 бързи дрямки в количката навън, а сега пак спи въпреки опитите на сестра му да го разбуди. Хубав ден на всички!

# 527
Плодово не давам между храненията, че му развалят после основното.
Моя пък втори ден е кукуряк. Преди това си спеше на всеки 3 часа по 2-3 часа. За това пък не се буди през нощта, но аз поех инициатива да го кърмя с надеждата да започне да качва повече грамчета.  Praynig

# 528
  • София
Аз давам плодово пюре след следобедния сън,някъде към 16:30ч.Не цялото бурканче от 190гр,размесвам го с малко обезсолена извара и следващото ядене е млякото в 20ч.Определено мога да кажа,че я засища,т.е. плодовото пюре ми е едно от храненията.

# 529
Плодово пюре добавям към кашата, общото количество ми е около 70-80 гр, като плодовото е може би около 20 Simple Smile Но аз после кърмя  Peace

# 530
И аз към кашата добавям плодово. Общото количество е 100 мл. След кашата и аз го кърмя. Днес увеличих кърменията- в 3 ч., 8 ч., 10 ч., 12 ч., 16.30 ч., към 20.30-21 ч. и ще се постарая да вмъкна 1-2 нощни. Така ще е докато даде резултат.
И да се похваля- вече няколко пъти каза "няня, нян, айе, ня". Един камък ми падна от сърцето. Чакам и тоя в сряда да го метна някъде.  Praynig

# 531
  • София
Един камък ми падна от сърцето. Чакам и тоя в сряда да го метна някъде.  Praynig
Ще го метнеш,няма страшно Hug!

# 532
  • Beyond the Frontiers
Минавам да се оплача - от седмица дребната се буди по 5 пъти на нощ директно с пищене и рев...Какво е това нещо не знам. Долните 2 зъба си избиха, освен да са горните newsm78 Ама не виждам нищо.

И реши да ходи, музата е да я държат за ръчички и тя обикаля къщата. За 2 дена кръст не ни остана, проходилка не ми се купува, че и без това ще ми трябва ТИР като тръгнем да се прибираме към София.

# 533
  • София
И моята мома има мераци за ходене.Все ми се струва,че е рано,ама иначе не можеш да я накараш да седне да се заиграе.Само се надига да се изправя и да тръгва на някъде.По този повод ползвам проходилката за разлика от времето с баткото.Разни деца,разни идеали е казал поета Wink.

# 534
Хе-хе и моята мома се пуска даже прави по 2-3 крачки сама и лъкатушкайки се приземява Mr. Green

Днес правим 8 месеца и 4 зъбета в резултат, да ми е здраво и все така усмихнато и чаровно бебчето Heart Eyes виртуална почепка по случая

# 535
Честита месечинка на Емили. Да е жива и здрава.

Моя малчуган все повече и повече започна да си бърбори, но забелязах, че само на играчките "приказва". Като ме види и спира и започва да се усмихва и смее.  newsm78
В сряда на прегледа при ортопеда за какво мога да го питам освен за сядането, проходилката, придържането за да прави стъпки?  newsm78

# 536
Честита месечинка на Емили!Ще се възползвам от нейната торта да ви почерпя и аз и ние правим днес 8 месеца и имаме 4 зъба!Честито ни и на нас Simple Smile

# 537
Mirela Filcheva честита месечинка и на Хриси! Да расте здрава, весела и да радва мама и тати с много щуротии! Heart Eyes

# 538
  • София
В сряда на прегледа при ортопеда за какво мога да го питам освен за сядането, проходилката, придържането за да прави стъпки?  newsm78
Доктора също ще ти зададе въпроси за начина на раждане,теглото,фамилна обремененост.Попитай го за обувчиците за прохождане-кои са подходящи?Друго не се сещам.

# 539
Днес правиха ПКК на Йоан и хемоглобина вече е 108  Hug Беше 97. Все още не е захранен с жълтък, а месото е вкарано от 10 дена.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт