"Декемврийче вече се надигна, половин годинка стигна"

• 38 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
brumbazuk, браво на детето! Много е пораснало  Grinning. Не мисля, че на тази възраст бебетата казват съзнателно думи, просто повтарят по-лените срички  Peace Моя казва от време на време "ба-ба", но основно си вика  Wink За ходенето и пълзенето е точно така , едно първо пропълзява, после прохожда, а друго пък точно обратното. Кръщелницата ми проходи на 1год и 4м и после пропълзя  Wink Индивидуално е.

# 676
  • София
brumbazuk, Преси съвсем съзнателно си казва мама, тата и баба Grinning Обръща се към мен, или ако не ме вижда в стаята се провиква "мама" Laughing А когато баща му се връща от работа, като го види веднага започва да повтаря тата Laughing Иначе казва още "айде", "не", "дада", но за тях едва ли влага някакъв по-особен смисъл, по-скоро ги е чувал често и затова ги повтаря като папагал Wink

# 677
Момичета, гледам че сме вече на 46 страница - скоро ще затворим и тази темичка, а заглавието за новата ми се струва малко неактуално, ако се приемат нови предложения за заглавие аз предлагам " Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

# 678
И на мен летните предложения ми се струват неактуални вече  Wink

# 679
" Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

newsm10

# 680
" Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе" и аз съм ЗА само дето не сме тръгнали още,но има време...Simple Smile

# 681
То с това темпо на писане, всички ще закрачат, докато я завършим със съответното заглавие. Mr. Green

# 682
  • София
То с това темпо на писане, всички ще закрачат, докато я завършим със съответното заглавие. Mr. Green
Абсолютно Grinning.

# 683
Лилитр, не съм погледнала, че и вие сте в Англия.
Пресияна не се е давила от пюретата с парченца. Няма зъби горкото, обаче дъвче яко. И бисквитки си хапва и оризови кръгчета и хартийка  Laughing Много обича лепките на обувките си и връзките също. Днес бях правила макарони за закуска и й дадох три макарончета. Така сладко си ги хапна и още иска Simple Smile)) Изобщо да има как ушите ще ми изяде, пу = пу.
Относно думичките - не мисля, че моето дете казва съзнателно думички. Може би само на компютъра като каже "баба", защото всеки ден говорим по скайп и с двете баби. Иначе другите сапо - скоро от механичното повтаряне на мама Simple Smile))
Много обича да се друга, разбирайте да танцува. Може и без музика, просто си се друса детето.
Днес за първи път се изправи два пъти поред и се пусна и се задържа права Simple Smile
Обича и кабели и кутийки и зарядни...

# 684
Понякога си мисля, че съм майка-идиотка. 1 час се друсахме на ръце, като си мислех, че го мъчат зъбки, а то било гладно детето. Сега си спинка като ангелче. Лека нощ smile3524

# 685
Не си само ти  HugИ на мен ми се е случвало, ако не й е час за хранене, а тя се дере, та се къса и аз се почесвам умно newsm78
Спокойно Simple Smile

# 686
Лилитр, не съм погледнала, че и вие сте в Англия.
Пресияна не се е давила от пюретата с парченца. Няма зъби горкото, обаче дъвче яко. И бисквитки си хапва и оризови кръгчета и хартийка  Laughing Много обича лепките на обувките си и връзките също. Днес бях правила макарони за закуска и й дадох три макарончета. Така сладко си ги хапна и още иска Simple Smile)) Изобщо да има как ушите ще ми изяде, пу = пу.
Относно думичките - не мисля, че моето дете казва съзнателно думички. Може би само на компютъра като каже "баба", защото всеки ден говорим по скайп и с двете баби. Иначе другите сапо - скоро от механичното повтаряне на мама Simple Smile))
Много обича да се друга, разбирайте да танцува. Може и без музика, просто си се друса детето.
Днес за първи път се изправи два пъти поред и се пусна и се задържа права Simple Smile
Обича и кабели и кутийки и зарядни...
Ама те кабелите са най-вкусни и интерсни  Wink Само като види кабела на зарядното на лаптопа и забравя всичко друго. А за яденето на хартия - те май всички деца я обичат  Grinning
И на мен ми се е случвало между храненията да огладнее и като се сетя какво иска - давам, ама докато се сетя минава доста време. Преди два дена прибираме се от разходка и аз се преобличам пред него, а той стои и гледа и като се облякох се почна едно мрънкане ... и му дадох да суче  Crazy Просяче малко.

# 687
  • София
Преди два дена прибираме се от разходка и аз се преобличам пред него, а той стои и гледа и като се облякох се почна едно мрънкане ... и му дадох да суче  Crazy Просяче малко.

И нашия го прави този номер Laughing

# 688
И аз да се изкажа, като майка на може би най-тежкото декемврийче, това с двигателните историие мн относително и въобще не касае теглото, Макс е 11.5 кг, седна стабилно на 6 м, върти се без проблем, изправи се сам на 8м., и очудващо за мен дори пролази, мислех, че с тези кила е невъзможно, та няма за какво.да се тревожите, екстра са си децата, просто са различни, а това за 3-те хранения ми се струва абсурдно, щерка ми е на 8 и си хапва 4 пъти

# 689
Момичета, спрях се на тези два стола за хранене, но не мога да избера кой да е  Mr. Green

http://prodavalnik.com/stolche-za-hranene-hauck-i2313192

http://prodavalnik.com/chicco-happy-snack-candy-i8887419

Някакви препоръки, съвети  Praynig Днес ще поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт