На пазар във Варна - 22

• 72 669
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Хасково
Всъщност ми трябва някой, който да окоси тревата в къща, в която отдавна не е живяно - в село Близнаци е.

# 526
Всъщност ми трябва някой, който да окоси тревата в къща, в която отдавна не е живяно - в село Близнаци е.
Плати на някой съсед да ви окоси двора . Peace

# 527
има ли на Виница месарски магазин?

# 528
  • ВАРНА
момичета,къде е по чисто на плажа?Къде ходите да се печете?Онзи ден бях за пържи път от две години на плаж и се изплаших от мръсотията на плажа до басейна.Голяма мизерия.

# 529
На плаж ходим на Слънчев ден или Албена.Повече не рискувам,преди две години дъщеря ми хвана страшен вирус от мръсен плаж.

# 530
  • Варна
На Албена как са условията - паркинг, достъп, цена? Не сме ходили от около 3 години.

# 531
  • Deutschland/HE
На Албена как са условията - паркинг, достъп, цена? Не сме ходили от около 3 години.

5лв е престоя, паркираш където намериш /няма паяци/. За цени на чадъри и шезлонги не знам, ние ходим на свободните зони.

# 532
Купували ли сте скоро злато, или поне да знаете как вървят цените ?
Последно преди 3 години съм купувала и сега съм в чуденка .
Ако може и да ме насочите към магазини за злато, ще съм благодарна  Grinning

# 533
Препоръчайте ми място за поправка на чанти,от което сте много доволни.Трябва да се сменя цип, но кожата е много фина, искам да е майсторски направена поправката.

Аз пак да си повторя питането.

# 534

освен това да попитам живеещите в този квартал - откъде взимате храна за дома?

# 535

освен това да попитам живеещите в този квартал - откъде взимате храна за дома?

Има месарски магазин пада се още преди светофара вдясно преди сладкарница Анжелика., но не е много зареден.А храна за дома от топлата витрина в Макаото .

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 11:01 от Милен_ка

# 536
  • Варна
Искам да попитам къде във Варна мога да намеря продукти на Ив Роше? Знам, че имаше преди години в Елитиса до гарата, но дали все още се предлагат там? Бонжур вече няма, а на друго място не съм виждала /само в Елитиса в Двете кули, но него го затвориха/.

# 537
  • София
И аз да си повторя въпроса, дано някой знае.
Къде мога да намеря продукти на Holle (бебешки пюрета, каши и сухари) във Варна?
Също ме интересуват марките Lactana и Organics. Дали изобщо се предлагат някъде в града такива бебешки храни?

И от трите изброени съм виждала в магазин Сладури:
http://sladurite.com/category/124/organix.html
http://sladurite.com/category/93/kashi.html
http://sladurite.com/search.php?phrase=holle&x=0&y=0
Laktana продават и в "Бебе Борса", на по-добри цени.

Holle съм виждала и в Биомаркет Балев. Цена не мога да кажа  Rolling Eyes

# 538
  • ВАРНА
Благодаря за питането за плажа,но да попитам и още нещо.Какви интересни неща могат да се видят около Варна?Сещам се за двореца в  Балчик,вечер на Златни и дотам.

# 539
*Ekaterina* , аз се сещам за:
Аладжа манастир, Чудните скали, до Балчик е и нос Калиакра, Побити камъни.
Заведения интересни Калимански хан, Вълшебните извори, Барите.

Общи условия

Активация на акаунт