На пазар във Варна - 22

• 72 624
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да попитам има ли Мотиви във Варна и къде могат да се открият на достъпни цени 2 детски дървени столчета с масичка(за игра).Видях в един магазин до Черв. площад ама цената беше 180лв. почти.Много ми е.Благодаря.

# 601
Здравейте интересуваме има ли във Варна магазин за платове от тези където са остатъци от ишлеме или на килограм.Благодаря.

# 602
Да попитам има ли Мотиви във Варна и къде могат да се открият на достъпни цени 2 детски дървени столчета с масичка(за игра).Видях в един магазин до Черв. площад ама цената беше 180лв. почти.Много ми е.Благодаря.

Няма Мотиви във Варна.

# 603
  • Варна
Бихте ли споделили какви са цените на Ариел или Персил /прах за пране/ в магазинте,които предлагат  такива като Немски?
http://bornbg.com/index.php/categories-1.html
 Simple Smile

# 604
  • Варна
Здравейте!

Трябва ми изпитана фирма, която да почиства с рейнбол или подобна машина. Нужно ми е изтупване и пране на диван и матраци. Ще съм благодарна, ако ме насочите на изпитана такава.

# 605
момичета спешно трябва да купя детски бански тип боксер за момче,в района на пикадили център.помагайте

# 606
  • ride my bike...
Tърся зелена раница за училище, но без картинки.... Rolling Eyes

# 607
  • Варна
момичета спешно трябва да купя детски бански тип боксер за момче,в района на пикадили център.помагайте

Чаталджа е близо, дали там няма да намериш?

Някоя от Вас да си е правила разходка с кометите, които тръгват от Варна до Несебър?
Дали си заслужава парите?

# 608
  • Варна
Laluni, в Метро са заредили ученическите щандове, но не знам дали има точно зелени. На Габол съм виждала зелени, с мааалки розови елементи в АБВ до малкото Пикадили.

# 609
  • ВАРНА
МОмичета,къде има хубави сребърни бижута на добри цени,отдавна не съм купувала а търся за подарък,по Моловете сякаш са малко напудрени цените  newsm78

# 610
  • ride my bike...
antonia, благодаря.
Тази на Габол я видях, ама е "момичешка"
Синът ми ще е първоласник и си е поръчал "зелена без Бен Тен, Бакуган ..."
Иди и търси ooooh! Ще гледам да отида до Метро.

# 611
  • Варна
Не е точно Пикадили център, но е близо. На улица Генерал Киселов, уличката с гаражите с памперси до Чаталджа. Магазинчето е малко по-надолу, като тръгнеш от гаражите към градинката зад Медицинския университет. Точно срещу единия от входовете за градинката, в ъгловата коопреация съм виждала на витрината боксерки за момчета.

# 612
благодаря за отговоритв за банските-намерих.Ако мога и да попитам знаете ли кой номер автобус може да се хване от ХЕЙ до басейна на приморски,но да спира максимално близо до него,да няма много ходене тъй като ще водя възрастни хора.

# 613
Не е точно Пикадили център, но е близо. На улица Генерал Киселов, уличката с гаражите с памперси до Чаталджа. Магазинчето е малко по-надолу, като тръгнеш от гаражите към градинката зад Медицинския университет. Точно срещу единия от входовете за градинката, в ъгловата коопреация съм виждала на витрината боксерки за момчета.

Има хубави в Спорт - депо, Палах център.Купих на сина ми в петък.

# 614
Момичета,някой може ли да ми препоръча майстор за пренареждане на дюшеме?

Общи условия

Активация на акаунт