Лидл ::16::

• 108 456
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
До 29,07 мисля ще ги дават в Шел-а,а до 07,08 можеш да си ги харчиш/поне аз така разбрах/......и обещавам да не те зарибявам повече/за крутончетата си признавам вината,ама и вкъщи  що зеленчукови крем-супи пробутах с тях...../

# 211
  • Бургас
С тези крутони ме заинтригувахте, че малкия не е ял супа от 2 месеца насам. Русенското варено наистина е много хубаво (мъжо всеки път, като сме в магазина гледа дали не е намалено  Laughing).
Аз съм хвълила око на едни органайзери за детската стая (30 лв. струват). Нещо като шкаф с текстилни чекмеджета на 3 реда по 3 разположени. Смятам да го взема да събираме играчките на малкия, а цената ми се струва много добра. Някой има ли впечатления от него?

# 212
  • София
Аз съм хвълила око на едни органайзери за детската стая (30 лв. струват). Нещо като шкаф с текстилни чекмеджета на 3 реда по 3 разположени. Смятам да го взема да събираме играчките на малкия, а цената ми се струва много добра. Някой има ли впечатления от него?

И аз им хвърлих око. Цената е 39 лева. Wink Ще ги зареждат от четвъртък, обаче, доколкото видях. Rolling Eyes
Дали ще са достатъчно големи кутиите? newsm78
Смятам да взема и от детските роклички. Peace

# 213
  • Стара Загора
Имаме органайзера  за детска стая, събира доста играчки. Аз им ги сортирам  по видове, дребни коли, строител, мозайка, животни и т.н
Сладоледите им много уважавам, децата ядат трицветния, аз тирамисуто и онзи с маскарпонето
Вчера нямаше от зехтина на промоция в 1-я лидъл, чудя се дали да отида до новият днес. Вечерта работеха само две каси, въобще се разочаровах. Бяха си оправили нещата имаше от стоките на промоция постоянно.

# 214
  • София
аз някога заглеждах такива органайзъри в тсм-ите продаваха, не ми харесаха, мн малки им бяха кутиите... тези не знам дали са по-големи... освен това са тип платненки, които според мен ще се прокъсат с времето, особенно ако се държат по- тежки неща(тип метални коли), та в крайна сметка изчаках икеята и си купихме техните

иначе от последно опитаните харесахме този кашкавал http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-6BD8B75F-FC574C04/lidl_bg/hs … sl/4179_17069.htm

а тези хубави ли са? някой да ги е пробвал http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-6BD8B75F-FC574C04/lidl_bg/hs … sl/4179_17070.htm

гледах, че са пуснали и боза със захар... някой път трябва да я пробваме...

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 13:30 от Angel_Dust

# 215
Мисля, че такъв органайзер може да се купи и от Джъмбо на по-ниска цена..

# 216
някой да ме светне за цената на интимния гел на cien?

# 217
  • Бургас
Днес цял ден не можах да погледна какво сте писали за органайзера, взех заплатата и право в Лидл да го купувам. Същия като този в брошурата:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16978.htm с абсолютно същите размери го взех за 29.99 лв.  Grinning Не знам от какво се е получила тази разлика. Може би, защото го купих от новооткрития Лидл в Бургас е бил на такава цена  newsm78, а и виждам, че сега излиза в брошурата, а аз го гледах още миналата седмица в магазина.
Не съм го сглобила още, наистина този текстил не предвещава дълго използване, но за тези пари не може кой знае какво да с очаква. Чудя се тия 3 години гаранция на кутията реални ли са или просто рекламен трик. Повечето от ел. уредите им имат тези 3 години гаранция. Случвало ли ви се е да връщате стока заради повреда и срещали ли сте проблеми с ремонта(замяната)?

# 218
  • София-в сърцата на моите деца
някой да ме светне за цената на интимния гел на cien?
Ами аз съм доволна, но имаше и недоволни... PeaceВъпрос на усещане!На мене ми върши работа, а и за тези парички Wink

# 219
Цената му е 2.99 лева, аз лично съм доволна, купувам вече 3 или 4 опаковка

# 220
  • о`майна лунна нощ е
Абе и аз прочетох "неща" и подминах поста, защото никой не влиза в магазина на разходка, а за купува от там. Както и да е - важното е, че се уточнихме.

Бях обещала да дам отзиви за епилатора - доволна съм. Не съм специалист по отношение на епилаторите, но този си хваща по-тънки и малки косъмчета и почиства добре въпреки малкото на брой пинсети - 18. До сега съм имала само на Браун. Като сравнение - този сякаш повече щипка - някак по-остро го усещам в сравение с Брауна, но това е мое субективно мнение.
За тези пари си заслужава, а това, че работи и на батерия си е  голям плюс. Епилаторът е малък, компактен и в много сипматична лилава платняна торбичка /това последното е от особена важност при избора на епилатор, както разбирате  Mr. Green /.

# 221
  • у нас
аз ползвам интимния гел от откриването на магазина в Плевен- мн съм доволна. Голямо количество на ниска цена Peace

нещо софрата не искат да я пуснат на промоция.....от кога я дебна Whistling

# 222
Имате ли отзиви за машинката за пуканки? Става ли или да не се напъвам да я взимам? Нали е за натурални зрънца а не тези от картонените опаковки? newsm78

# 223
Със същия успех се използва йенска тенджера с капак.

# 224
  • София
Микровълновата за какво е? 2,5мин. и имаш цял пакет прекрасни пуканчици.  Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт