Кой какви сериали гледа? - Тема 5

• 44 873
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Бургас
90210 Peace

# 211
  • София
Е, дойде един дългочакан от мен ден - Новият сезон на Ответен удар започва днес. Моля ви, (Бебе), кажете, че правилно съм запомнила и утре сутрин ще имам час с Филип Уинчестър.

Перегрин, развам се, че ти е харесал Родина. ние сме от щастливките, което няма да чакаме цяла година.

# 212
Не знам Ване, не помня дати, но а, дано! Утре ще видим. Praynig

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 23:04 от H0uSse_Baby

# 213
  • Велико Търново
Май аз съм единствената, която се мъчи със Saving Hope. Много ми харесва, но вече почвам да се изнервям колко мудно вървят нещата.

# 214
  • UK
Мне, аз също го гледам и ми харесва. Изобщо не ме мъчи, доставя ми удоволствие един по спокоен сериал. Simple Smile

# 215
  • КиТ
Перегрин, развам се, че ти е харесал Родина. ние сме от щастливките, което няма да чакаме цяла година.

Не ви е из срам  Crossing Arms Joy Joy Joy,а ние тука чакаме лииииииииии  Whistling Joy Joy Joy

# 216
  • София
Май аз съм единствената, която се мъчи със Saving Hope. Много ми харесва, но вече почвам да се изнервям колко мудно вървят нещата.
Аз съм изгледала 4-5 серии, ама гледам когато въобще няма нищо за гледане. И на мен малко бавно ми върви действието, чудя се дали Лоис Лейн ще разбере, че Шанкс е нещо като призрак и въобще ще подхване ли малко по-фантастична посока сериала или ще си е поредната драма Thinking

# 217
Наистина Cafelate шедьовър е! Така добре са показани човешките взаимоотношения, препядствията, любовта...Различните характери, не показнат типичните красиви гледки и богаташки къщи, няма прекалена драма и интриги, всичко е много истинско. Аз съм сега до 4 сезон.Малко ми липсват Лайла, Тайра и някои от другите герои, които ги махнаха, но противно на очакванията ми сериала не се развали, а напротив още си е интересен въпреки промените, които станаха  Simple Smile

Здравейте, заинтригува ме описанието ти на този сериал не го открих в замундата от къде мога да го тегля със субтитри?
Аз съм голям фен на сериалите и по ваша препоръка почнах Friday Night Lights и нещо изобщо не ми допада то само за спорт говорят а хич не го разбирам тоя спорт точно, но заради вашата реклама ще го помъча и днес.

# 218
Да се похваля, че почнах True Blood и съм страшно доволна. Може ли да ми дадете линк за теглене, понеже нито в Замунда, нито в Арена са качени сезоните и гледам във vbox?

можеш да го гледаш онлайн в гледайфилми.нет

# 219
galiushana,сериалът го има в Замунда със субтитри - http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=friday+night+l … =0&incldead=1

# 220
Е, дойде един дългочакан от мен ден - Новият сезон на Ответен удар започва днес.

Прекрасна новина Hug  bouquet, но го няма още в Замунда Cry

Защо са махнали True blood Twisted Evil от там, вие от къде го сваляте?

# 221
  • София
Киора, пиши по - често Simple Smile
Ответен удар са го качили при пиратите и тегля. Гледам, че епизодът е двоен.

# 222

Аз всъщност търся Cafelate за които споделя Каролин.

Петъчните светлини го свалих и го мъча защото изобщо не ми допадат спортните сериали.
И понеже мисля да го спирам си търся нещо по истинско семейно без спорт иначе съм изгладела:
Отчаяни съпруги, Най добрата съпруга, Клюкарката, Тайния списък, Модерно семейство, Имало едно време, Jungle Lipstick, Hart of Dixie, Тайния кръг, Малки сладки лъжкини, Двама мъже и половина, Д-р Хаус, Безсрамници, но най си харесвам сериали с женски съдби любими са ми, още не съм гледала вампирски или фантастични, но пък вие ги хвалите така че може да се прежаля хаха.

Препоръчвате някакъв Маик и Моли и 2 broke girls но също не гr намирам.

# 223
  • Велико Търново
Е, дойде един дългочакан от мен ден - Новият сезон на Ответен удар започва днес.

Прекрасна новина Hug  bouquet, но го няма още в Замунда Cry

Защо са махнали True blood Twisted Evil от там, вие от къде го сваляте?

Аз го свалям от тук по препоръка на съфорумка. Дори не иска регистрация.

# 224
За съжаление няма да има втори сезон на Jane By design - http://hollywoodlife.com/2012/08/17/jane-by-design-cancelled-abc-family/

Общи условия

Активация на акаунт