Интересно:)

• 2 455
  • 5
  •   1
Отговори
http://www.spisanie8.bg/новини/здраве/1271-защо-татковците-имат-такова-значение.html

# 1
  • на път
http://www.spisanie8.bg/новини/здраве/1271-защо-татковците-имат-такова-значение.html

хубава статия  Hug
Ние в къщи също сме щастливи да имаме тати, който обича да е с децата всяка свободна минутка и се чувства зле когато ги няма ...

# 2
  • Плевен
Здравейте на всички,не искам да отварям нова тема и затова ще задам въпроса си тук.Извинявам се предварително за оспамената тема .Интересува ме нещо но няма на кой да задам въпроса си и се надявам мамите тук в този форум да ми дадат отговор.Питането ми е относно акта за раждане на осиновено дете,след самото осиновяване.Сменят ли се имената на БР с тези на осиновителите?

# 3
  • Някъде в България
Издава се съвсем нов акт и всичко в него е сменено. Имена, ЕНГ, име на детето/евентуално/.

# 4
  • Плевен
Благодаря Елито Simple Smile

# 5
не намирам за жалост статията...
хмммм, важни сте татковците и е хубаво, че ви има. обаче, аз, примерно нашият татко ако ми образува нерви и го поубия малко, е ли ще съм лоша майка, а Mr. Green

майтапът настрана, разбира се, че идеалният вариант за всяко дете е мама и татко. и братчета и сестричета. за жалост не винаги се получава, а и възрастните понякога действат безотговорно и се разделят заради идиотии, без да се замислят какво точно причиняват на децата си, защото за едно дете подобна загуба на единия родител е една малка смърт.

Тани80ес, ако осиновяването е пълно, се издава ново удостоверение за раждане, актът за раждане е в общината, в една голяяяяяяяяяяяма дебела книга и си седи там, а в него пише всичко. но удостоверението е чисто новичко, с имената на осиновителите попълнени в графата родено от:

при непълно осиновяване пак се издава след влизане в сила на решението ново удостоверение за раждане, но там биологичната майка е в тази графа, а осиновителите са добавени на гърба на документа с имена и номер на  съдебното решение за осиновяване. егенето в този случай остава същото. фамилното име на детето е това на осиновителите.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 08:59 от matakosmata

Общи условия

Активация на акаунт