Къде в Бургас (32)

• 97 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
има ли някъде списък на всички улици в синятя зона

# 46
има ли някъде списък на всички улици в синятя зона

Да : Ето тук

# 47
  • у дома
Момичета, в коя оптика продават цветни диоптрични лещи на по-ниски цени newsm78
Предните си ги взех като случайно попаднах на една промоция, та сега пак да си попитам Embarassed
Има една оптика срещу закуските на Македония, до магазина за бельо - там знам, че лещите са на мн. добри цени.

# 48
  • Бу-у-урга-а-ас
Бургас и сега си е Супер Бургас.  Peace

# 49
  • Бургас
И аз се цопвам тук.

# 50
  • Бургас
Бургас и сега си е Супер Бургас.  Peace

Само дето в МОЛ-овете става опасно.
Едно е счупени плочки, друго си е да ти се струти таванът, докато си пазаруваш:

http://www.burgasinfo.com/news/view/5/34939/

# 51
  • у дома
Странно  Rolling Eyes Ние в петък вечерта бяхме на кино там и като излизахме в 12ч. сменяха плочки на първия етаж  Shocked

# 52
тоз мол май е прокълнат  Joy

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 18:42 от Анонимен

# 53
  • Бургас
А днес капеше вода като из ведро В Мола  Rolling Eyes
И да благодаря за съветите за раници  bouquet

Тези от сайта на Радост има ли ги тук?

# 54
Ще го напиша тук, защото тази тема се чете най-много.
В Морската градина има кърлежи, преглеждайте се след разходка Peace
Сутринта бях там и като се прибрах имах малък кърлеж

# 55
  • Бургас
Gianna много съжалявам.
Мога да препоръчам едни силиконови гривни, които предпазват от комари и кърлежи. Детето беше нахапано в детската градина - около 30 пъпки - кошмар. Взехме я от аптеката за 8-9 лв и трайността и е два месеца. Носи я на глезена (регулира се дължината с дупчици) и не е хапан повече.

# 56
  • Бургас
в коя аптека ги има тези гривнички

# 57
  • Бургас
Нашата е от Галения на Сливница, но мисля че ги има във всички. Освен това продават и едни лепенки, които се слагат по дрехите или количка на бебе, но не зная колко време им е трайността. Иначе ги има и в Карфур, но не погледнах цената.
Снощи към 2 пръскаха в морската срещу комари, дано да е и против кърлежи.

# 58
Освен кърлежи и комари има и бълхи.Вчера само докато чаках баткото да се накара с колелото на рампата ,с малката стояхме до Пантеона-целия и крак е нахапан за секунди от горе до долу,в момента е много подут.Не е ходила в тревата-игра си на самия пантеон.И аз ще опитам с тези гривнички,дано действат и на бълхите.

# 59
  • Бургас
Да кажа и аз за гривничките против комари, мин година имахме и наистина са удобни и гонят, но да ходи например детето на детска градина не е много удобно, аз затова харесвам лепенките- траиноста им е около 2 дена ама залепям една на чорапа и една на тениската на гърба и всичко е ок. а от тази година ползвам и етерично масло от лимон или лимонена трева - редувам ги, капя по 1 капка на глезена и една например някъде по ръцете и готово. Трае около 2-3 час  Peace

Общи условия

Активация на акаунт