Къде в Бургас (32)

• 97 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
кажете магазин, по възможност в центъра, за бельо за по-големи деца -10г.-14г.
По напред в темата писаха за магазин за италианско бельо на ул Калоян,почти до Фердинандова. Аз взех много хубави памучни  слипове за момче,отгоре с ластик-2лв. Само няма голямо разнообразие на цветове. Имаше и големи размери (аз взех за 2 и 6г).

А за този кош с педал -сега ще ходя в Метро и ще проверя дали има и колко струва.

# 616
кажете магазин, по възможност в центъра, за бельо за по-големи деца -10г.-14г.
По ул. Богориди до Бинго залата
П.С.
Мисля че намалението на бельо в Карфур все още е в сила Peace

# 617
Някой да знае координати на хора, които чистят с "Рейнбоу"?
И също така - откъде да си купя ей такъв кош, ако може и на същата и по-ниска цена:)

http://www.enikom-m.com/bg/product/0/koshche-za-bokluk-s-pedal/1961-9999.html
В Метро има,но не са на Брабантиа,а друга марка. Най-големия от 20л е 53лв,всички други литражи са по евтини.

# 618
  • София
Много ви благодаря за насоките за детската пижамка, купих на Венера от Трията!

Някой по-назад в темата беше питал за координати на психолог, дали някой от вас има мнение по въпроса?

# 619
  • Бургас
някой има ли скорошна информация какви са цените на детските велосипеди в хиполенда и карфур?

# 620
  • Бургас
Здравейте ,момичета! Някой дали ще може да ми помогне откъде да купя детско двуетажно легло или такова сандвич -не съм решила-на добра цена.....
трябва да стъкмя детската стая бързо,за бъдещ първолак Simple Smile да има самостоятелно местенце Rolling Eyes

# 621
Имам чувството,че тук всеки ден трябва да стоя с бутон "информирай модератор".

# 622
  • Бургас
Здравейте ,момичета! Някой дали ще може да ми помогне откъде да купя детско двуетажно легло или такова сандвич -не съм решила-на добра цена.....
трябва да стъкмя детската стая бързо,за бъдещ първолак Simple Smile да има самостоятелно местенце Rolling Eyes

Ние купихме легло сандвич от Арон, пак там имаше и двуетажни на добри цени. Нашето е това http://www.aron.bg/catprod_12/product_4662.html

Къде в нашия град третират акне с лазер? В интернет излиза само студио Пикасо, но нещо не съм възхитена от отзивите. Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 08:45 от vessita

# 623

Къде в нашия град третират акне с лазер? В интернет излиза само студио Пикасо, но нещо не съм възхитена от отзивите. Благодаря предварително!

Мога да ти дам координати на моята козметичка-адски доволна съм от нея .Имах много проблемна кожа(акне),но както ходя при нея от 4 месеца ми помогна много.
Ако се интересуваш пиши на лични Simple Smile

# 624
  • Бургас

Защо?

# 625

Защо?

Защото всеки ден има реклама. Преди 2 дни беше за някакъв си магазин за рокли например.

# 626
  • Бургас

Ние купихме легло сандвич от Арон, пак там имаше и двуетажни на добри цени. Нашето е това http://www.aron.bg/catprod_12/product_4662.html

Сърдечно благодаря!Ще разгледаме там  bouquet  bouquet  bouquet

# 627
Защото всеки ден има реклама.
И като информираш модератор нещо случва ли се? Редовно правят реклама в темата за колективно пазаруване, но никой нищо не им прави явно, защото продължават...
Някой знае ли какво се случва с м-н Штъркел? Беше затворено като минах, но видях вътре само някакви пюрета, а купувах от там био козметика за детето, която в др магазин не се предлага

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 13:20 от Gianna

# 628
Защото всеки ден има реклама.
И като информираш модератор нещо случва ли се? Редовно правят реклама в темата за колективно пазаруване, но никой нищо не им прави явно, защото продължават...

Да, някъде да виждаш поста за въпросния магазин?  Simple Smile Той този бутон е за това ...

# 629
Къде изработват гривни шамбала по поръчка? или по принцип гривни, но с естествени камъни?
Днес видях на витрината на едно малко магазинче до Чичо Сам,към Краснодар-
(ако ти говори нещо). Бяха по 12лв,на мен не ми допаднаха много изложените модели. А иначе няколко вида естествени камъни има в магазинчето за бижута,мъниста ,което се намира в пресечката под Св. София,но трябва да помолиш продавачката да ти покаже кои точно са естествените камъни. Тя може да ти ги наниже на ластиче,за гривни Шамбала не съм питала там дали правят.

Общи условия

Активация на акаунт