Къде в Бургас (32)

• 97 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas
виждали ли сте някъде да продават обикновени географски глобуси? на всякъде има само от светещите, на цена 40-50лв  Shocked дори в нета не намирам обикновени. надуваема топка глобус също би свършила работа, но не съм виждала никъде
Преди време бях виждала в Лидл, скоро не съм ходила.

# 76
  • Бургас
виждали ли сте някъде да продават обикновени географски глобуси? на всякъде има само от светещите, на цена 40-50лв  Shocked дори в нета не намирам обикновени. надуваема топка глобус също би свършила работа, но не съм виждала никъде
В Карфур съм виждала.

# 77
виждали ли сте някъде да продават обикновени географски глобуси? на всякъде има само от светещите, на цена 40-50лв  Shocked дори в нета не намирам обикновени. надуваема топка глобус също би свършила работа, но не съм виждала никъде
http://prodavalnik.com/globus-i6384021
http://prodavalnik.com/geografski-globus-i4851733

# 78
  • Бургас
благодаря, ще видя в лидл и карфур, искам да е нов

# 79
Привет! Някой посещавал ли е тренировки с Power Plate в салон Кокона? Ако има такива, моля да споделят, дали са останали доволни!

# 80
Привет! Някой посещавал ли е тренировки с Power Plate в салон Кокона? Ако има такива, моля да споделят, дали са останали доволни!

Аз съм ходила на такива тренировки. Не знам как се казваше салона, но като цяло не съм доволна. Моя позната ходи цяла зима направи два курса по 20 тренировки и започна да се оплаква от главоболие. Лекарката й каза да спре с Power Plate и проблема й с главоболието спря.
Според мен това е само за поддържане на форма на човек с добра мускулатура.

Не искам да те разочарова, но ако си решила да даваш толкова пари, защото аз като ходих една тренировка струваше 10 лв, сега не знам колко е, потърси и други мнения.

# 81
Някой знае ли къде има спешен зъболекарски кабинет?

# 82
  • Бургас
Някой знае ли къде има спешен зъболекарски кабинет?

На Гладстон, по-близо до Сан Стефано в едниния блок на улицата съм виждала светеща табела че работи непрекъснато, но нямам телефон или име

# 83
Блгодаря много!  bouquet

# 84
  • Бургас
Знаете ли дали офиса на Мтел до хотел Мираж работи в неделя ?

# 85
Благодаря за отговора, EliMery! Зададох въпроса, защото бяха пуснали ваучер от това студио. Стори ми се подозрително евтина оферта. В крайна сметка се отказах.

# 86
  • Бургас
Знаете ли дали офиса на Мтел до хотел Мираж работи в неделя ?
Не, не работи. В "Карфур" в мол "Плаза" Мтел работи в неделя Peace

# 87
Момичета  има ли в района около 3 -та поликлиника детски център ?Принципно не ги обичам,но ще се наложи да си оставя някъде децата за около 1 час Sad Въпроса е дали тук при нас и да ги мисля 2-3 часа или някъде около поликлиниката  за час ..

# 88
  • Бургас
Не знам да има детски клуб наоколо. В центъра освен на "Апостол Карамитев"и на "Рилска" други не знам . Да се включат от Лазур, там не ги познавам.

# 89
Къде в Бургас мога да намеря бебешки колички "Еспиро"?

Общи условия

Активация на акаунт