Къде в Бургас (32)

• 97 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Момичета имам останали много бурканчета от детски пюрета, случайно дали ги изкупуват някъде  newsm78

Помагайте  bouquet

# 106
  • Бургас
Може би на пчеларите им вършат работа. Имаше такива на пазара Краснодар

# 107
Момичета имам останали много бурканчета от детски пюрета, случайно дали ги изкупуват някъде  newsm78

Помагайте  bouquet

Често има такива питания в темата, но за съжаление вече няма пунктове за изкупуване на стъкло. Някой писа, че в стари теми някаква дама си е оставила телефона, че изкупува буркани. Погледни също така в сайта на Ало, Бургас и продавалник- там също съм мяркала.

# 108
Благодаря ви момичета, и аз четох в една стара тема, че не се изкупува стъкло , ама си беше доста стара, че реших да питам все пак  Laughing

В краен случай пък заминават за казана, че с тия капачки май не стават и за консервиране на конфитюри  newsm78

# 109
Благодаря ви момичета, и аз четох в една стара тема, че не се изкупува стъкло , ама си беше доста стара, че реших да питам все пак  Laughing

В краен случай пък заминават за казана, че с тия капачки май не стават и за консервиране на конфитюри  newsm78
по добре в този зеления който е за стъкло ,но без капачките ,така поне ще бъдат рециклирани  Peace

# 110
  • Бургас
Скоро някой питаше за детски Crocs. Попаднах на това:
http://fashionsupreme.co.uk/list-items/?col=875

# 111
Къде другаде има магазини, където продават gsm аксесоари (протектори, калъфи, слушалки), такива като този в подлеза на Операта, първия вдясно като се влиза откъм ул.Мара Гидик?

В подлеза на Младост също има магазинче за GSM-аксесоари  Peace

# 112
  • България
Синът ми скоро ще има рожден ден от къде мога да купя пинята за партито.

# 113
Синът ми скоро ще има рожден ден от къде мога да купя пинята за партито.

Признавам си, че не знаех какво означава това. Добре, че има гугъл. Предполагам, че ще има по парти центровете или пък в големите хипермаркети по щандовете за такива стоки.

Аз искам да питам дали има намаление в Зара. Някой ходил ли е тези дни?

# 114
Здравейте,
искам да си поръчам диван по мои размери. Може ли да ме насочите към някой майстор за изработка от който сте доволни . Знам че повечето фирми предлагат по размер изработка ,но съм малко скептична към тях.
Благодаря предварително.

# 115
  • Бургас
Дами,да сте виждали нещо такова из Бургас?

# 116
  • Бургас
Здрасти, мацки!
Освен в Плаза Мол, къде другаде продават гумени сандали Ipanema. Някъде из центъра?

# 117
  • Бургас
Недялка, аз си купих такава джаджа от Пиргосплод - склада, който е за ресторантско оборудване и стъклария. Ако си купиш и успееш да се справиш с това чудо, моля те после да споделиш тайната Blush Аз го счупих още на второто ползване ooooh! Нещо не се разбраха с моркова, може би трябваше да е сварен предварително Rolling Eyes

# 118
  • Бургас
Здрасти, мацки!
Освен в Плаза Мол, къде другаде продават гумени сандали Ipanema. Някъде из центъра?
В магазините на "Компас", които са на ул. "Шар планина", пред БСУ и в мол Галерия.

# 119
  • Бургас
Недялка, аз си купих такава джаджа от Пиргосплод - склада, който е за ресторантско оборудване и стъклария. Ако си купиш и успееш да се справиш с това чудо, моля те после да споделиш тайната Blush Аз го счупих още на второто ползване ooooh! Нещо не се разбраха с моркова, може би трябваше да е сварен предварително Rolling Eyes
Hug
Аз го искам за картофки,така ще радвам щерката  Grinning
Ако имам успех ще споделя .

Общи условия

Активация на акаунт