Къде в Бургас (32)

• 97 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
мерси.   bouquet

# 481
  • Burgas
Днес вече ли затварят?
По радиото чух сутринта, че от днес започвал спирита, но дали ще затворят от сутринта.
Всички хотели и квартири били заети, нямало места никъде в района.

# 482
  • Бургас
аз май се отказах от плажа - сигурно ще е голяма навалица и ще е пълно с екзалтирани фенове  Thinking  ако някой все пак има път нататък днес, ще се радвам, ако сподели какво е положението.   bouquet

# 483
  • Бургас
Днес вече ли затварят?

На 1 август трябваше да затворят още, така пишеше на табелите. Днес едва ли ще пускат на Централния плаж.

# 484
  • Бургас
И  това ще мине...
Както и с дъжд почва,не ми се мисли каква цапаница ще е.

# 485
ако някой все пак има път нататък днес, ще се радвам, ако сподели какво е положението.   bouquet
Спокойно е, даже пусто. Може би защото е мрачно и няма много хора по плажа
Както и с дъжд почва,не ми се мисли каква цапаница ще е.
Къде е дъждът?

# 486
Предлагам на тези, които се интересуват от организацията по фестивала  Spirit of Burgas  да посетят този сайт: www.spiritofburgas.com
Там има информация за повечето неща свързани със събитието.

# 487
  • Бургас
Дъжда е в квартал Победа. Скоро и по другите, надявам се.

# 488
и в М.Рудник разхлади  Crazy

# 489
Joy Joy
Къде в Бс/ освен до Велека/ продават сирене от мандра Веселие? На три места, от които преди купувах вече не се предлага

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 13:20 от Gianna

# 490
Здравейте,момичета,може да е говорено за това и преди но няма как да прегледам 32 теми Simple Smile
Знаете ли в Бургас някъде да ремонтират чадъри ( с автоматичен механизъм)  ?
Благодаря предварително  Hug

# 491
  • у нас
Снощи бях в района на Спирита. Навсякъде е заградено, дори и цветните градинките, които са посредата на алеята, са оградени. Снощи имаше няколко момчета охрана на стълбите на централния плаж. Имаше случайни хора, които се изкачваха по стълбите и минаха между оградите.

# 492
голяма лудница е в центъра. раздаваха безплатно някаква безалкохолна бира и студен чай... та е кочина голяма. кошчетата преливаха от бутилки... нарооод, неможеш да се разминеш. на спирита още нямаше мн хора ( 21ч) но из улиците беше фраш.

# 493
Здравейте, някой може ли да ме насочи къде зареждат дрехи на Lucy, oсвен във фирмените им магазини и в Престиж? Харесах си една рокля в магазина им в центъра, ама нямат размери и ми се ще да потърся.

# 494
От къде мога да купя чушкопек /троен/?

Общи условия

Активация на акаунт