Къде в Бургас (32)

• 97 284
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Да знаете дали някъде в Бургас изработват шоколадови фигури по поръчка? Шоколадовата къща на "Мара Гидик"?
Ивс, от около два месеца не работи шоколадовата къща на Мара Гидик, сега продават кожени палта, якета и т.н. Така че не се разхождай до тук  Wink не знам дали не са я преместили някъде
Имаше и една такава къща в близост до магазин Слънчо на Възраждане ... ама дали работи още идея нямам. Като се прибирам мога да проверя  Wink

# 571
  • Бургас
В МОЛ "Плаза" има обособен щанд с ръчно изработени шоколадови неща.

# 572
В МОЛ "Плаза" има обособен щанд с ръчно изработени шоколадови неща.

Там питах снощи, но ми казаха, че се изработва, поръчва и внася от Белгия, т.е. трябва да си дам поръчката поне едни 10 дни по-рано, а аз нямам толкова време. В Пловдив има такава "Шоколадова къща", изработват ги за ден /с белгийски шоколад/, но жената каза, че няма как да ми го прати в тази жега и се надявах, че и в Бургас има нещо такова.

Благодаря ви за отговорите, златни сте  Grinning Ще мина през "Захаро" аз, а Ками, ако ти е на път ще съм ти благодарна да провериш и тази на "Възраждане"   bouquet

# 573
Момичета не ми е за тук въпроса, но ще съм благодарна ако някой сподели мнение или пък ме насочи към правилната тема
Някой има ли отзиви за д-р Транова, записах си час за профилактичен ехографски преглед  в Света София и понеже я чувам за първи път събирам впечатления  Embarassed

# 574
Имаше и една такава къща в близост до магазин Слънчо на Възраждане ... ама дали работи още идея нямам.
От години я няма там PeaceОсвен в Захаро можеш да питаш и в Амадеус

# 575
  • Бургас
Здравейте! Моля да ми препоръчате водопроводчик, който си разбира от работата и работи на нормални цени. Става въпрос за дребен ремонт, но явно трябва някой, който разбира.
Velesa,  изпратих ти координати на ЛС  Peace

# 576
Здравейте! Моля да ми препоръчате водопроводчик, който си разбира от работата и работи на нормални цени. Става въпрос за дребен ремонт, но явно трябва някой, който разбира.
Velesa,  изпратих ти координати на ЛС  Peace

Магареце, може ли и на мен, че ми трябва за свързване на бойлер.

# 577
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря такива продълговати камъни (най-вече планински кристал) - http://prikachi.com/images/173/5120173s.jpg
http://prikachi.com/images/187/5120187F.jpg
http://prikachi.com/images/190/5120190k.jpg
http://prikachi.com/images/192/5120192p.jpg
Не е задължително да са с обков или с вързалка, важна е формата.  Simple Smile Знам, че в Природонаучния музей има щанд за камъни. Има ли такива? Ако не може ли да се поръча по поръчка от някоя бижутерия или не? Трябва ми спешно за подарък, моля помагайте.  Praynig
up  Cry

# 578
  • Бургас
Можете ли да ми кажете къде мога да си претапецирам един диван?
Някой, който да работи евтино и хубаво  Mr. Green  Twisted Evil ?

# 579
  • Бургас
Претапициране ми препоръча човека, който продава тапицерии на Цариградска до "Чичо Сам"железарията . 3-те места, които запомних са на Цариградска до Профсъюзния дом, пак на Цариградска , близо до Калоян и третото на Сливница, зад блокчето на кръстовището с Патриарх Евтимий някъде. Цени не знам, още не съм отишла. Sunglasses

# 580
знаете ли откъде мога да купя 10см дебел дунапрен?

# 581
  • Бургас
Мине се, не мине един пост и пак аз  Joy
Дунапрен са ми казвали, че се продава на "Зодиак", с-щу бившата 4-та поликлиника

# 582
  • Бургас
Мине се, не мине един пост и пак аз  Joy
Дунапрен са ми казвали, че се продава на "Зодиак", с-щу бившата 4-та поликлиника

От там купих преди 2 месеца. За преносима кошара (120х60 см) мисля че беше 18 лв, но не помня много добре. До входа има ценораспис за различните размери.

# 583
  • Бургас
Можете ли да ми кажете къде мога да си претапецирам един диван?
Някой, който да работи евтино и хубаво  Mr. Green  Twisted Evil ?

Дивани скоро претапицирах при тапицера на ул. "Кирил и Методий" срещу номер 39. Има табелка.
За цените - диван тройка +диван двойка+лежанка /горедолу все едно гледаш двойна табуретка/ - всичко това ми струваше 500лв. Цената ключва и дамаската и транспорт до Равда.  Тапицера има няколко картела с дамаски и кожи и може на място да се избере.  Всъщност тапицера дойде до там с камиончето си, взе мебелите, претапицира ги и пак ги занесохме в Равда. Някой от нещата доуформи на място. 
Останахме доволни  Peace

# 584
Момичета,отново имам нужда от помощ.Къде има сериите раници за училище на Херлитц?И изобщо къде може да се отиде за качествени раници/Може и на др.фирма/благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт