Къде в Бургас (32)

• 97 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Можете ли да ми кажете къде мога да си претапецирам един диван?
Някой, който да работи евтино и хубаво  Mr. Green  Twisted Evil ?

Дивани скоро претапицирах при тапицера на ул. "Кирил и Методий" срещу номер 39. Има табелка.
За цените - диван тройка +диван двойка+лежанка /горедолу все едно гледаш двойна табуретка/ - всичко това ми струваше 500лв. Цената ключва и дамаската и транспорт до Равда.  Тапицера има няколко картела с дамаски и кожи и може на място да се избере.  Всъщност тапицера дойде до там с камиончето си, взе мебелите, претапицира ги и пак ги занесохме в Равда. Някой от нещата доуформи на място. 
Останахме доволни  Peace

Мерсииииии  Hug

# 586
Тапицер има и в профсъюзния дом .Като застанеш с лице към Космополитън в дясно , завиваш зад ъгъла и там има вход.Ние претапицирахме диван и столове с кожа скоро.Направо е перфектен- няма гънка!

# 587
  • Бургас
Тапицер има и в профсъюзния дом .Като застанеш с лице към Космополитън в дясно , завиваш зад ъгъла и там има вход.Ние претапицирахме диван и столове с кожа скоро.Направо е перфектен- няма гънка!

Супер, ще погледна и там  Simple Smile
Ние купихме едно малко дивнче, което още не сме използвали за хола, но като забременях решихме да го оставим за бебешката стая, а в хола да сложим нещо по-голямо. След някои и друг месец ще посетя и двете места за претапециране. Мерси още веднъж  Hug

# 588
  • Бургас
Здравейте,
Аз все още търся мелничка за черен пипер от онези старите металните. Hug

# 589
Къде изработват гривни шамбала по поръчка? или по принцип гривни, но с естествени камъни?

# 590
Здравейте,
Аз все още търся мелничка за черен пипер от онези старите металните. Hug
Провери ли в домашните потреби под Билетния център на Александровска? И още един магазин за дом. потреби на ъгъла на Рилска и Славянска /близо до Етнографския музей/

# 591
Къде в Бургас мога да намеря калъф за таблет?

# 592
  • Бургас
Дали 5-то  районно работи за  изваждане на задграничен паспорт  и има ли там банка за внасяне на таксата

Peace

# 593
  • Бургас
Дали 5-то  районно работи за  изваждане на задграничен паспорт  и има ли там банка за внасяне на таксата

Peace

В кой квартал е 5-то РПУ?

# 594
  • Бургас
В Лазур е,но мисля,че паспортите се вадят в Първо РУ в центъра Rolling Eyes

# 595
  • Бургас
Не знам за Лазур. Аз по лична карта съм в Славейков и си вадих паспорт в РПУ-то в комплекса. Там имаше и банка в непосредствена близост. Предполагам около всяко РПУ има банков клон. Най-добре питай във вашето РПУ дали да си вадиш документите там.

# 596
  • Бургас
В пето РПУ няма банков клон, ходи се с предварително внесена такса. Паспортът, ако е обикновена поръчка, се вади там, а ако е от бързите -  в първо.

# 597

Peace

Да, ние там си вадихме. Банка няма, най близките са в "народен юмрук" блока.

# 598
  • Бургас
на автогара запад мернах, че има някакъв голям магазин, пишеше "стоки от европа", а на витрината имаше много играчки. някой има ли информация какво представлялва?

# 599
на автогара запад мернах, че има някакъв голям магазин, пишеше "стоки от европа", а на витрината имаше много играчки. някой има ли информация какво представлялва?

Аз зимата влязлах веднъж, но това беше още в началото като го отвориха. Беше ужасно. Страшна влага и миризма вътре. Чак дрехите бяха влажни. Имаше предимно детски дрехи, играчки, обувки. Имаше и мъжко и дамско, но само намачкани парцали. Цените да се чудиш на какво отгоре ги бяха определили  newsm78 Общо взето ме отврати този магазин. Сега може да има подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт