Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 560
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ей, Коте, взе ми думите от устата  Mr. Green по отношение на татуировката на Юхучева  Grinning
Верно е, че и аз на 35 си пробивах ушите нали...  Embarassed, та в известна степен ги разбирам Юху и Ради  Hug

Ради, за кожи и лигавици - Геритамин Нео. Но ако е алергия няма да мине само с витамините. Понякога се налага и ползването на кортизолови препарати, така че в твоя случай дерматолог е силно наложителен, да не кажа задължителен!  Peace

# 196
  • До Балкана
Боже, аз си мислех, че се лигавя, но сега като те слушам, че куцаш се успокоявам малко. Не че искам да ти е зле, дано бързо ти минава, но аз пък не можех да спя по гръб и да се обръщам 7-8 дена.  Shocked

# 197
благодаря за пожеланията  Hug мнооого сте мили   bouquet
честно казано Амели е много кротко дете, не е капризна, своенравна или ината. спи и яде без проблеми, не се разболява често /понеже си е в къщи де/, иска да помага и може да да изпълнява команди. е, и тя си има криви моменти, но се надявам, че ще й хареса идеята за бебето и съжителството с него. дори обмисляхме по-ранна бременност, но не ни достигна смелост  Mr. Green и така, докато то не си реши кога точно да дойде Simple Smile

ще има ли летен събор? ние нали ще сме в БГ от другата седмица, реших да се осведомя Simple Smile

далче, бързо оздравяване на прекрасен Бо, той е смел малък мъж ще се пребори бързо, вярвам в него!
ради и аз съм склонна към такива кожни раздразнения. по принцип мажа с овлажняващ крем всяка вечер преди сън, за да действа, колко се може повече и от време на време мажа с фусидин /но той е по-скоро за гъбички/.
ваканционно насторените къде ще ходят?
ох, тук е страшна жега, утре мисля да отидем на плаж.

# 198
д-р Юхуу с татуировкИ,  Shocked ей сега ме заинтригува!  Mr. Green ако не щеш да прилгаш снимка, то тогаз им разкажи историята и значението, плс!  Party

# 199
  • София
Абе ей! Ся с полусериозен тон ще ви изчета една кратка лекцийка.  Crazy

Да сравняваш татуировките само с болката при правене и при "зарастването" е все едно да сравняваш отглеждането на деца с раждането. Татуирането естествено е много по-маловажно, но принципът е подобен - има болка, тя е за много кратко време и адски бързо се забравя, а после всичко е различно. Дали ще е хубаво или не - зависи от теб (какво си избрал, къде да е по тялото, кой да го прави, грижите по тату-то и т.н.). И ако е хубаво - не след дълго искаш да повториш.  Crazy

Амели, кво да ти кажа... Имам цветя, птички, традиционни елементи от татуирането - вълни, трайбъл елементи. Новото са пак китки и вълни и сенки около тях. История няма. Значението - различно. Свобода, нов живот, вечност, женско начало, обвързаност, може още да има. Заедно с естетическите приумици на артиста ми.  Crazy Хич не ми е готово това сега, само е очертано, така че ще се въздържа от снимка.  Blush

Далче, преживява се, ама като вървя и не ми е много комфортно.  Rolling Eyes Поне мога да се мажа, че по едно време доста зор видях с гърба - не можех да се мажа.

# 200
  • София
ДД!  Heart Eyes

Амели, честитоооо, много се зарадвах като прочетох! Пожелавам ти една много лека и безпроблемна бременност, а че резултата ще е чудесен - нямам съмнения!  Hug
Ради, честит ти рожден ден на патерица, да си жива и здрава!   bouquet

Бързо оздравяване на всички болни!  Praynig Hug

Максето си е в неговата си група, решили са това лято да поддържат активни и двете яслени групи, което е супер, така че с него нямаме никави ядове.
Добре сме иначе, Максето ми го върнаха от градината по спешност преди 2 дни, че бил с разстройство, но явно беше нещо моментно, щото вкъщи нищо му нямаше и на другия ден пак го връчих в яслата.
Аз зафащам от утре пак един дълъг трудов маратон  Mr. Green Mr. Green, така че пак ще се позагубя, после почваме отпуски да заместваме и въобще още лято не съм усетила...

Hug

# 201
  • До Балкана
Ех, Ника, хубаво е да те прочета, но личи че си заета доста! Да сте здрави всички и дано усетиш и лято, и почивка, и глезотийка!  Heart Eyes Целувки на момчетата!
На мен ми беше що годе лесно мацането, но нагоре не знам как ще е... Да ти минава бързо дискомфорта!  Hug

# 202
Юхууу снимка искам снимка,нищо че не е готова,и то не само на новата ами на всичките:)) както и да те питам при кой си ги правиш?

Относно дерматолога,не при един ами при два ходих и все тая...първия път от кортикостероидни мазила така ми се батиса съвсем кожата,изсъхна и започна да се цепи и става на рани,втората лекарка беше по адекватна имаше ефект,но ми каза да нямам никакав допир до вода,за съжаление няма как да стане,че по цял ден съм си сам сама с Аля,айде домакинската работа може с ръкавици,обаче немога да и мисля дупе,ръце,лице и т.н с ръкавици някак...Лошото е че вече ми се разраства и почна и по пръстите на краката и направо незнам...  Tired

# 203
Амели, честито .Желая ти една лека бремнност и леко раждане. Здраво бебче на финала.
с теб сме се засичали и в другата темичка Cy Simple Smile

Аз пиша рядко, но ви чета с удоволствие. Simple Smile

# 204
  • София
И квоо? Няма ли да пишем повече тук?  Crazy

# 205
Да се отбележа в новата тема, ще ви чета после!

Юхи, аз ще се почерпя от това великолепно разхладително ...мммм....

# 206
И квоо? Няма ли да пишем повече тук?  Crazy
И аз щях да питам на каква тема си мълчим. hahaha
Човек би си помислил, че в тези жеги сте си вкъщи, хора. Crazy

# 207
Вкъщи,губещи телесни течности(пот,да не си помислите нещо друго),включително и мозък Crazy
Идва ми да хвана машинката и да си обръсна косата,това не е живот,а мъжо не дава да подстрижем къдриците на Марти,пак че детето не се поти като нас,ако щете ми вярвайте,но вратлето му винаги е сухо Wink
За втори път заключвам входната врата без да съм я затворила,миналия път стоя по-малко от час отключено,а днес час и половина,като сега доста сериозно си зееше вратата ooooh!Пак че никой не е влязъл,а и котката си беше вкъщи  Whistling

# 208
То в тази жега дори ме мързи да се дигна да седна на компа  Crazy До сега се се въздържах да включвам климатика, ама днес и вчера не издържах и го пуснах- а тези моите мъже  като се разкихаха... пуу, големи кеки са   Simple Smile

# 209
  • Burgas
При нас долу-горе се диша  Whistling

Ние се завърнахме и утре на работа, Ивето на ясла, хич не му се ходи на детето ама няма избор  Tired

Общи условия

Активация на акаунт