Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ха добър ви ден!

Никич - честит рожден ден! Желая ти много здраве, успехи във всичко и много щастие!

Ние уикенда бяхме на сватба, големи емоции и разбира се, зАспата аз - забравих да взема фотоапарата, та и децата не снимАх  ooooh!
Мяуска, добре завърнали се!  Hug Липсват ми твоите постове от по 2-3 думи (разбирай онези прекрасни чаршафчета).
И аз постничко ще се запиша, че зора продължава при нас и трябва да се захващам за многото бач.
Хубав ден!

# 361
  • Burgas
Здравей те и от мен!
Честит рожден ден на Ника- много здраве и щастие  nbirthday

# 362
  • Бургас
Привет !

Ла вида лока, как беше почивката?  Flutter

Мяу, как беше на морето?  Hug

Слънчи и ние сме на сватба тази събота, ама мисля да идем без ДиманаImp Whistling Все едно ще ни е подарък за годишнината, пътуване без нея и 2-3 дни сами. Емми никога не ни се е случвало. За първи път ще спим без нея.

Никаа, честит рожден ден ! Бъди много щастлива, много обичана и винаги толкова лъчезарна ! Весел празник !  Hug Hug

Ралипо, как са обривите на Рая. Засичам те из ФБ, ама все не успявам да те питам, затова тук си задавам въпроса. Надявам се да е по-добре !  Hug

Хубав ден и усмихната седмица !  Hug

# 363
  • Плевен
Ника, честит ти рожден ден. Пожелай си правилните неща и дано ти се сбъднат. Бъдете здрави и весел празник!

# 364
Никич, честит празник!  bouquet
Заслужаваш да ти се случват все хубави неща и ти ги пожелавам от сърце! Hug
Да си здрава, все такъв ценен кадър в живота и във форума и не по-малко духовита!

P.S.: Как вкусно се намушках с Юхувите мъфини, не е истина.  Crazy
После що съм качила пет кила. hahaha
Ама това ми е компенсацията за почивната ми неделя вчера, след която всичко (буквално) ме боли. ooooh!

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 14:17 от Xcat

# 365
  • София
Здравейте!  Hug

И ся кво, Никините китки ли да пием и да ядем?  Crossing Arms Crazy

Ника, честит ти рожден ден! Много здраве и успехи във всичко, с което се захванеш!

Ооох, аз пък изкарах 3 часа шопинг, така да се каже, барабар с Диди. Ей, голямо кифлЕ се очертава. Толкова време не може да изкара на стадиона или на площадките, но да ма'а гащи по улиците - първа шпага. Естествено се обзаведе с диадема, гривни, даже някъв пръстен. За нейно щастие успяхме да намерим и чорапки с коМ (кон).  Crazy

Мяуче, снимки видях (макар и малко), ся чакаме и разказ за почивката.  Flutter

Коте, хапвай, хапвай.

Слънчи, лека работа!  Hug

Съни, звучиш ми малко виновно. Мана ще е ок, а вие си изкарайте супер!  Hug

# 366
Ника,Честит Рожден Ден!Бъди много здрава,щастлива и обичана от твоите мъже! Hug

# 367
  • София
Еййй, много ви обичам, безкрайно сте мили и ви благодаря за хубавите пожелания!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Преди малко влизам от работа! Ще празнуваме след 2 дни, когато съм почивка, ще излезнем на заведение без децата, вечер по тъмно при товаMr. Green bowuu Нямам търпение.  Laughing
Боби се прибра чак днес, голямо гости му направи.  Crazy Топченцето сякаш една идея е спаднало, утре мъжо ще го води при личната да каже какво и що, но безкрайно ви благодаря за успокоителните думи, вече не ми е толкова страшно, щом и други дечица имат и минава от само себе си.  Peace   Hug Hug

# 368
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте от Верона  Hug

Ника, да си здрава и ... моми4е ти желая  Joy

Дами, Верона е прекрасна ... Венеция е ... отвратителна  Laughing  Наистина съм разо4арована от многото хора, блъсканица, и навсякъде китайски буклуци и негри с дранкулки във Венеция ...
Гледахме Аида в Анти4ния театър на Верона ... Страхотно, страхотно ...
На къмпинг във Верона сме ве4е 3 дни  Wink Утре заминаване за Италианската Ривиера  Joy пак на палатки ..., ако намеря нет ... леле ... нямам някои букви ... 6те пи6а  Wink

Лека ве4ер!

# 369
Ника, много здраве и щастие ти желая!
Ла вида, обичам да чета разказите от местата където си, успяваш да ме принесеш там:)
 Пепе, изкара миналата седмица на ясла и от събота е с Т, която днес се оказа, че е в резултат от Херп ангина! Вярвайте ми, вече не издържам...

# 370
  • Плевен
la vida loca, браво на вас, много ви се кефя, аз не смея да тръгна, но много се радвам на хора като вас...От скромния ми италиански опит, най-хубава е Флоренция - галерията Уфици, катедралата Санта Мария май беше, кулата на Джото и малките пекарни в малките улички са просто уникални...Дано си изкарате супер!

# 371
Честит рожден ден, Ники! Много здраве, късмет, обич, успехи и сбъднати мечти!   bouquet

# 372
Привет от мрачна Англия-надявам се не сте ни забравили,че вече се вясвам предимно У фейсбук.
Да честитя на  НИКА рожденния ден-да си много здрава,момчетата ти много да те слушат и както каза ла вида....едно мимченце  Rolling Eyes
Аз естествено съм заета с работа,ремонти в къщи,дете...мъж...подготовка за кумуване на сватба и поне още 39858665 неща дето съм забравила да спомена.
това лято(ако мога да нарека така английските 18 градуса и непрестанен дъжд),нито на море,нито на др. почивка...та сега ходенето до БГ за сватба ще го съчетая някакси с почивка на планина за 3-4 дни.Мислим да идем до Шипково-била съм ид руг път там и ми харесва
Мяу-изглежда сте си изкарали хубаво на морето-колко са порастнали девойките  #Crazy
Ла вида наистина ли Венеция е разочарование-аз винаги съм я смятала за романтично,неотразимо място newsm78
Юху-гледах снимки във фейсбук-разкошна е диди
Има ли инфо от Фил и Сиянка за малките?
Тъй като отдавна не съм  ви чела,сега прочетох само последните коментари... Embarassed
до скоро и лека нощ от нас

# 373
Извинявам се-по-горния поуст е от мен-някакси съм влязла през фейсбук акаунта си  newsm78

# 374
Еййй, цял ден ни думичка, братче!  Crossing Arms
Сливи ли имате по клавиатурите, що ли... newsm78

La vida, хич да не ми се оплакваш, 'начи, от италианско. Само скиториш напред-назад, затова си се разглезила нещо, ми се струва... hahaha
Чакам някой по-така (разбирай дългичък) разказ! Hug

Вики, ко прайте вие?
Гледам те в Skype, гледам и нищо...освен, че миналия път си чатках с майка ти. Joy

Пък мен днес семейните ме изненадаха с (почти) неочакван подарък.  bowuu
"Почти" 'щот за мен скрито-покрито няма, но пак си е подарък и не си го давам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт