Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 551
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • До Балкана
Да, забравих да спомена, че не искам да ги обличам на човечето, което пикае право с "инструмент" в ръка!  Laughing Joy

# 166
  • Burgas
Здравей те!

Ние вече вече 4та година идваме на Крайморие(на едни бунгала сме, на община Котел са и сестра ми нали работи в общината и се уреждаме) много е хубаво, спокойно плажа е на 2мин, бунгалата са затворени с ограда и децата спокойно си играят. Тази година сме общо 7-8 семейства и общо 17 деца на различна възраст, голям купон Grinning вечер до 12 часа играят, ние пийваме,хапваме.
Пухи няма да съжаляваш където и да идеш и Крайморие,Сарафово и Равда са спокойни и няма голяма навалица.

# 167
  • София
Да, забравих да спомена, че не искам да ги обличам на човечето, което пикае право с "инструмент" в ръка!  Laughing Joy

Ами започвайте да работите за една сестричка Simple Smile

# 168
Здравейте,
лелее как издържате в тези жеги да попитам аз???  #Crazy
Оплаках ли се тук че от известно време езика на Аля все е бял и се чудя и филмирам от какво може да е и да я водя ли по някви лекари и какви ли  newsm78

п.п и да се похваля с подаръка ми за рд-то дет сама си подарих Simple Smile)
Скрит текст:

и разбира се поздрав от Аля
Скрит текст:

Исках да коментирам нещо...ма мозъка ми колкото и малко да е е направо изпържен от таз жега...та ме извинете  Blush

# 169
  • София
Оф, тя Диди е кифла и половина. Добре че в разни пристъпи ѝ купувам роклички. Ако зависи от нея, само с рокли ще се кипри. Тази от снимката и още една (дето е за 3лв. от втора употрева и миналата година я скъса от носене, но става и за тази година) са на почит - непрекъснато иска да ги облича, да спи с тях. Ако случайно ги окапе с манджа - "Аууу", иска да ги съблича и ги пъха в пералнята, нарежда ми да я пусна. Когато са прострени след пране, постоянно отива и инспектира дали са изсъхнали. Бе...  Crazy Отдавна си избира тоалетите и някои неща с доста зор ѝ ги обличам (или съответно я навивам да не ги обличам). Освен това избира и моите тоалети и обувки. Вадя някой потник (обикновено произволно), тя се разпорежда с "Не, не, не", прибира го и вади друг, който е решила. Същото е и с обувките. И нейни и мои.  Mr. Green Понякога прави много интересни комбинации (не е правила много странни комбинации, с изключение на някакви пуловери, дето държи да ги облича в жегата  hahaha ). Даже ми обяснява избора си - например как панталонките и тениската имат звездички (демек подхождат си).  bowuu

Ради, Аля е много хубаво детенце. Има и една загадъчна красота, на която направо не мога да устоя!  Heart Eyes Подаръкът на ръката ли се помещава?  Flutter И аз имам подобна придобивка, в процес на изпълнение е, ама няма да ви показвам, че е леко брутално.  Crazy

Далче, оправяй се!  Hug Ще купуваш рокли и ти, не се бой. Виж я Рали.  Flutter Майка ми след като е родила брат ми, заявила, че ще ражда до момиче.  Naughty

# 170
ДУ,

Юху-да на ръката е,там където беше името на Аля,а самото име изместих че предното беше написано мноого криво...  Wink

# 171
ДУ!
Ради мерси за закуската и кафето!
Много ми харесва подаръка ти!А Аля е голям сладкиш Heart Eyes
Юхуу Диди е не-ве-ро-я-тна просто!Роклята и е страхотна! Heart Eyes
Сияна и тя си избира дрехите-това искам,не това-онова CrazyКато я облека все ходи в огледалото да се гледа-"Ааа Сисито голяма хубавица "Grinning
От три дни имаме проблем-сутрин не иска да ходи на яслата,като стигнем там изпада в истерия и не иска да влиза.Говорих с госпожата,мъжа ми снощи с лелята е говорил-според тях няма нищо което да е предизвикало поведението и.Тя никога не е ревала,все с желание е ходила до сега.Като влезела да се заеграе,нямали проблеми повече.Сърцето ми се къса като я оставям.
С това спиране на водата не можем да се изкъпем,уж от 9 часа трябва да я спрат и аз като се върнах от яслата съблякох се,нагласих се да се къпя,влизам в банята-няма вода,а беше 8:30 Confused
Далче пожелавам ти скоро да обличаш роклички Peace
На мен ми се иска панталонки да обличам,но няма да е този месец,вчера се оциклих.

# 172
  • София
Добро утро! Simple Smile
Ради, мерси за закуската, вземам си щедро! Много е хубава пеперудката, харесва ми. Мисля е ясно, ама и аз пак да си кажа - голяма красавица ти е Аля, пу пу, да е жива и здрава!  Heart Eyes
Юху, Диди е невероятна сладурка и красавица! Не искам да те плаша, но това с подбора на тоалетите определено се засилва с увеличаване на възрастта, аз също отглеждам 2 кифльочета Crazy ooooh!
Аник, викаш да не ви мислим как сте в Крайморие  Mr. Green
Оф, 7 работни + 4 почивни до почивката. Нямам търпение, ама наистина нямам... А колко работа имам, няма и да отварям приказка. Crazy
Далче, желая ти най-искрено да обличаш роклички на малки човечета! А на теб Пухи - да обуваш панталонки. Викам да изчакаш да позахладнее, че бременеене в жегите не е много гот и тогава  Peace Септември - октомври чакам да се похвалиш с 2 чертички  Hug Така де, аз усилено ти стискам палци, щот нали...  Mr. Green
Колкото до яслените неволи: Софи ми ги прави такива в 3 градинска, оказа се, че едната г-жа не я е пускала да си ходи до тоалетна по време на следобедния сън. Подпитай Сисето, какво правят в яслата, кара ли се госпожата и т.н. и според мен ще разбереш какво точно се случва. Довери се на Сисето, г-жите няма никога да ти кажат ако я навикват или й се карат, личен опит.  Hug
Коте, стига се претоварва  Hug
Ами толкоз засега, хубав ден ви желая!

# 173
  • София
Пух, Диди също протестира срещу ходенето на ясла. Значи тя като се заиграе и спира, нооо няма кой да я разсее набързо и тя реве ли реве. Днес на мъжа ми са заявили, че много била плачела, да сме я водели на лекар.  Rolling Eyes Иначе проблеми там няма - нито се бие, хапва си, спи, играе, не се напикава. Много ми е тъпо и не знам дали е хубаво да го пиша тук, но според мен проблема е в лелките. Не мога да измъкна информация от Диди, но някои неща си личат (айде тук ще си наложа да не изпадам в подробности)... Rolling Eyes Следобед ще си поговоря хубаво и с лелките, и с директорката.  Twisted Evil Обмислям и да изляза в неплатен отпуск (този за гледане на дете до 8 години) и да я спра от ясла до септември, когато ще си е с нейните лелки.  Tired

Цяла година всичко е наред, сега изведнъж с тия сборни групи непрекъснат рев, болести и проблеми.  Rolling Eyes И пусто имам да довърша този зловещ проект...  ooooh!

# 174
Аз се опитвам да говоря със Сияна-дали някой я е ударил,обидил или скарал за нещо.Тя на всичко отговаря с не.Те не са в сборна група,само тяхната си е,но преди две-три седмици едната ни госпожа излезе болнични,другата е отпуска и ги замества една друга(която да си призная  аз не харесвам).Може би и Сиси не я харесва,но  чак сега започва да изразява чувствата си,защото до края на миналата седмица нямаше проблеми.Знам ли какво и е в малката главица!?
Как може в тази 40 градусова жега да ни държат 20 дена без вода!да им свършват ремонтите,че не се издържа вече #Cussing out
След малко отивам на зъболекар Confused

# 175
  • До Балкана
А, благодаря ви за пожеланията, като му дойде времето дано се сбъднат. А, Пухе , на тебе в най-скоро време! Hug
Ах, Юхчева, то хубаво Диди е кифла, ами Бо също се оформя като един префърцунен косан (кроасан). Голямо избиране на дрехи и обувки. Да не говорим, че за него е обида ако хора на улицата, с които се спрем да говорим не му похвалят обувките - той първо тях си показва! ooooh!
Да ви се оплача, взех резултатите от назалния секрет току що - изолирана му е Moraxella и се чудя и се мая от къде ще я подхващам. Ще го заведа утре да му вземат и гърлен.... Sad

# 176
момичета-кокичета,
влизам да ви съобщя /за тези които не ползват ФБ/, чеееее кака ви /демек аз  Crazy/ еееееееее бременнааааааа Simple Smile Simple Smile  bowuu

дано е лека, приятна, безпроблемна, че изпитанията започват от другата седмица.

отивам да подвия крак Simple Smile

# 177
  • offshore & overseas
Юхуу, странно ми е, но в неприятен смисъл, да чета за този тормоз, който изживявате. Най-вече защото в нашия случай пък, въпреки всички заплахи и предупреждения, Калина се „прероди” именно в летните сборни групи, и то точно когато/защото смени „своите си” лелки и „другарки” с други.

Иначе, ако това ще ви успокои, ЛюМила също се пазАри (тази дума използва сестрата от баш нейната група, която дежури сега) и реве сутрин, като я остаЯме (е, чак истерии не, де). Аз засега обаче не обмислям да си ги гледам у дома докато са здрави, макар че ги прибирам като прасета, а Калина от известно време е с лек обрив, който си обяснявам с горещината и още не съм се обезпокоила сериозно. В крайна сметка, ей го де е август...

Мен туй избиране на дрехи в началото ме забавляваше (радваш се, че детето расте, очовечава се, има мнение), ама като видях, че няма да има край и ще става все по-зле, реших да озаптя раЛтите и да ги доведа най-малкото до дискусия, а не до дивашко налагане от страна на детето. Калина категорично беше и все още е така, но и Люда не ѝ отстъпва в тропането с крак.

Далче, в първия момент прочетох „моцарела” и си викам, я па ти - какво са му открили в нослето. После си напънах отслабеното зрение и разсеяното внимание, за да установя, че грешката е грешна. Аз лично не смятам, че имаш повод за притеснение. И тоЙзи бактер, както и всеки друг, не е непобедим, има си средства и за тая раЛта. Аз лично на Л. само гърлен секрет ѝ пуснах, поради туй, че уж изкара скарлатина - беше абсолютно чист, ама тя пък направи 10-дневен аб курс, така че сигурно сме изтребили всичко живо, вредно и полезно.

Та така, и аз чакам нашата почивка, къде с нетърпение, къде с лека тревога, как ще е, що ще е... Но фактът е, че ще почиваме, въпреки, или пък заради, купищата раЛта.

Теди, честита ти бременност и тук!! Нека да е лека и безпроблемна и да успееш да я съвместиш с Амели (защото ако е като Калина, хич няма да е лесно)!! Пък ние лелите ще ви се радваме и сокро ще стартираме залаганията за пол.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 13:43 от Мяуче

# 178
  • Плевен
Далче, имахме го същото и въпреки че всички казваха, че без антибиотик няма да мине, мина му само с капки Макситрол 2 пъти дневно, като преди да му капна тези капки, промивах с Низита и след 10 минутки някъде капя Макситрола. То това имаше и друго наименование. Като прочетох из нета за тази бактерия (и български, и английски сайтове), лошо ми стана. Ама на...оправи се детето, да чукна на дърво!
Амели, а честита ти бременност и тук. Дано да ти е безпроблемна и спокойна, че после голям зор те чака Simple Smile. Гуш! Simple Smile

# 179
  • До Балкана
М, да, Мери, това се чудя и аз - педиатърката казва ела утре ще изпиша АБ, вземи изследването. Хомеопата казва ела с изследването ще видим какво може да се направи. Къде да отида, мамицата му! Голяма ми е дилема и не знам защо съм се пренавила толкова! Thinking ooooh! Чак си се учудвам! Я, кажете как бихте постъпили вие?

Теди и тук, да ти е честита, лека и безпроблемна бременността!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт