Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 532
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Добрютру!  Peace

Ради, аз с пожеланията се отчетох, но не мога да не отбележа колко е пораснала и как се е разхубавила АляHeart Eyes

Аник, приятно изкарване!  Peace

Слънчи, е като няма какво да пишеш, да беше споделила някоя снимка на КалинаCrazy

Koте, вие как сте?  Flutter

Аз имам много работа, не съм спала хубуу отдавна, Диди още е вкъщи (силно се надявам утре да е на ясла, че съм заета целия следобед). Стискайте палци да не са ѝ загубили пижамката.  hahaha

Диди се оправя супер с гърнето, даже на два пъти по нощите (един път в 3, другия път в 5 часа) става с боен вик, светва си лапмпата и сяда на гърнето.  Crazy

Много пусто стана тук напоследък.  Rolling Eyes

# 151
Добро утро!
Ради честит празник със закъснение!  bouquetАли е много красива Heart Eyes
Аник ще чакам отзивите ти за Крайморие.Ние мислихме ако успеем да отидем на море да е или на Крайморие или на Сарафово,но едни приятели ни разубеждават.6 години поред ходим на Черноморец,но ми се иска да сменим малко,много ми е хубаво там тихо и спокойно е,ама стига толкова Crazy.Не искам шумотевици обаче.Замислям се за Равда също.Ще видим де,в крайна сметка може и да си останем тук.
Сияна изкара четвъртък и петък някакъв вирус с повръщане и Т.Всичко премина за два дни.Днес я заведох на ясла,но сутринта като чу че ще ходи на яслата изпадна в истерия.Такъв рев му удари,чак започна да заича.Такова нещо не се беше случвало до сега.
Не знам от какво но вече седмица,че и малко повече гласа и е един пресипнал.Все си мислех,че сигурно много са викали на яслата,но пък не се оправя.
Три дни поред съм втора смяна и няма да мога да си видя детенцето Confused
Юхче дано пижамката ви си е на мястото Peace

# 152
  • София
Здравейте!
Цитат
Слънчи, е като няма какво да пишеш, да беше споделила някоя снимка на Калина.
Юхче, чувствам се разкритикувана градивно! Понеже пиша и ви чета основно от работата, тука имам само тия, ама в твоя чест ги качвам в снимката Simple Smile
Обещавам в най-скоро време да поправя грешката и да кача още.  Embarassed
ЦЪК
Иначе и аз се моля за пижамката да не хване крачета  hahaha
Пухи, дано ви огрее за моренцето Simple Smile
Аник, да се топнете и зарад мен в Крайморие.   bouquet

Хубав ден ви желая Simple Smile

# 153
  • До Балкана
Стига съм надничала, да пропълзя малко на светло и аз! Mr. Green
Кали и Али са прекрасни!  Heart Eyes
Моето дете е пак болно, вече водя сериозна статистика и от както е тръгнал на ясла се събират едни единствени 2 седмици, в които е бил здрав. Всичко останало е седмица или 3-4 дни. За пръв път сме с конюнктивит - окото му е червено, гнойно и подуто + редовните сополи и кашлица, разбира се. Пуснах му един секрет (пак за пръв път) и да видим какъв змей ще излезе от там! Mr. Green
Е, кво стана влязох да се оплача и ще си ходя, а? Flutter Определено нямам сили за повече, извинете ме! Heart Eyes

П.С. Пухе, на Бо много често му пресипва гласа, я преди да се разболее, я от много дране, я от това че просто е седял на течение. Давам му Хомеовокс и бързо се оправя. Peace

# 154
Привет малко следобедно.

Ми, как....Току-що приключих, едва дишам. Mr. Green
Малчуганът вдигна два пъти температура и това беше.
Затова пък е станал един калпазанин - крещи като че го колят и здраво налага кака си. ooooh!
Тя пък само реве, после пак са най-добри приятели. Добре сме. Grinning
На мен ми идват някакви порочни мисли за почивка, ама няма да ме огрее.
Поне оферти гледам, малко да се разея. Laughing

Слънчо, Калината голяма госпожица вече.  Heart Eyes
Тц, тц, как растат, значи...  ooooh!
Аник, добре сте си вие! Ние да му мислим Crazy
Далче, да се оправя младежа! Бързо, ако може! Hug

# 155
  • София
Ний ще търсим спасение между 1 и 15 август заради ремонтите на Топлофикация. Мислехме да направим турне из роднините в провинцията, но и на мен, и на мъж ми ни се въртят порочни мисли да отидем вместо това на почивка тримата.  Flutter

Коте, ако ти липсва работа, да ти дам малко от моята, а? От зор днес се препотих направо. Не трябва да спя до петък, за да свърша всичко.  ooooh! Бе що да не направите почивка и тая година, няма лошо.  Peace

Слънчи, Калина е прекрасна!  Heart Eyes Копие на кака си.  Flutter

Далче, да се оправя Бо. Диди цяла зима удържаше фронта, ся през лятото какво се отпусна, всяка седмица болна...  Tired

Пух, сигурно нищо ѝ няма на Сиянка. Дано успеете с плановете за почивка.  Hug

# 156
Коте, ако ти липсва работа, да ти дам малко от моята, а?
Ааа, молим те, и така издишам! Stop

Бе що да не направите почивка и тая година, няма лошо.  Peace
Лошо нема, кинти - също. hahaha
Объркаха ми се плановете изневиделица и изскочиха към 15 заека от шапката, та грешката е вярна и промяната в графика се налага. Туй то. bowuu
Ама аз не се отказвам (лесно и) съвсем. Joy

и на мен, и на мъж ми ни се въртят порочни мисли да отидем вместо това на почивка тримата.  Flutter
Марш, викам аз, при това без да се замисля даже! Peace

# 157
  • София

Диди е доставена в яслата, най-накрая. Голямо страдание, голямо нещо... Стана ми тъпо даже. ooooh! Увериха ме, че пижамката от миналата седмица си е на мястото си (ама кой знае  Thinking ), освен това една от загубените пижамки е намерена.

Имам аЦки много работа, а следобед съм заета и я подхващам с едно огромно кафе, че за последните 2 дни ми се събират към 10 часа сън.  smile3507

# 158
  • offshore & overseas
Здравейтеее,

Обаждам се, че сме живи и мъргаме и пак потъвам в небитието. Станала съм ногу заядлива, тъй че ще се затъкна още преди да съм се отприщила. Mr. Green

Само да отбележа, че Аля е много красива, а Калинчита - много пораснала и все така прекрасна млада дама. Благодаря ви, мацки, че ни ги показвате.

Ся чакам да видя ДидитУ, отдавна не съм ѝ се радвала... И всички останали приканвам да последват светлия пример и да накачулят снемки.

Както и някои хора да се похвалят и тук за някои работи.

Аз вече си имам лъв в къщи (голям дзвер у дОма, дет викат шопето), а на К. ѝ се клаПушка трето зъбче (на мястото на двете паднали вече израснаха два огрооомни къдрави зъба) и... абе, не е за приказка. Crossing Arms

Сполай ви, хубав слънчев ден ви желая, и дай Боже да не изпукаме (и да не изкукаме) от жега, онези от нас, които се пекат м/у бетонните плочи на някой равнинен град без излаз на море, като Сф напр.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 12:27 от Мяуче

# 159
  • София
Ся чакам да видя ДидитУ, отдавна не съм ѝ се радвала...

Ето:
Скрит текст:

Дай снимка на огромните зъбИ.  Crazy

# 160
  • offshore & overseas
Ах, че красивооо! Рокличката е връОт!

МоЙте не съм ги заснемала тия денове (не функционирам добре нещо напоследъкът). Евентуално ще компенсирам и ще ви досадя.

# 161
Добрютро!
Не знам защо, но утрото е по-добро днес от последните няколко утра. Laughing

Юхич, порядъчно да похикам и поахкам пред красотата Дидиева.  Grinning
Голям сладур това твойто, беее...  Heart Eyes
Да се измъкнем някак от задачите и да ги съберем с Акулка, а? А? newsm78
Готин аватар! bowuu

на К. ѝ се клаПушка трето зъбче (на мястото на двете паднали вече израстнаха два огрооомни къдрави зъба) и... абе, не е за приказка. Crossing Arms
Хайде, хайде, кат' че ли не знаеш, че се изравняват. Joy
Искам снимка и аз. Praynig

Далче, как е Бо днес? Hug

# 162
  • София
Да се измъкнем някак от задачите и да ги съберем с Акулка, а? А? newsm78

Другата седмица най-рано. И е много евентуално положението.  Tired

Мерси за коплиментютю, коткиBlush

# 163
  • До Балкана
Оф, беее, много е хубаво това Диди! Искам да обличам и аз рокли, пък! Crossing Arms
Коте, благодаря, че питаш - Борката вчера се изсили с едни 39 и нагоре Т и ми взе здравето пак! Но след като свалихме спа относително спокойно, събуди се с малка Т и сега е по-добре. Дере се  и чакам да видя утре изследвания. И аз я сколасах събудих се с лимфни възли колкото орех, болезнени и не мога да мърГам врата! Sick Бе, бабешка работа, за ник'в чеп не ставам вече, все едно аз тръгнах на ясла 'гаси.  Mr. Green
Ще ни записвам дружно при един класически хомеоп(ИР)ат, който много ми го похвалиха да видим какви ще ги свършим и там. Колебая се още за това си решение, обаче. newsm78

Снимки на Калинкините къдрави зъбки искам и аз! Хахах като се сетя брат ми колко смешен изглеждаше като му се подадоха първите 2 -  hahaha

# 164
Искам да обличам и аз рокли, пък! Crossing Arms
Ми, обличай, кой ти пречи? Mr. Green
Сезонът предразполага. Joy
Оправяйте се, пък било то и с цената на хомеопатия! ooooh!

Юхич, чакам сигнал в небето, като намериш час-два (дето и аз ги нямам). Laughing

Общи условия

Активация на акаунт