Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 522
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Слънчо, много ви е хубава дестинацията. Не съм била във Вонеща вода, но Търново много го обичам. Браво на Калинчита за памперса Hug ( и на майка )
Мии, мама няма особен принос, да е жива и здрава госпожата в градината!  Mr. Green

Цитат
1.Сигурно до събота дребната вече ще е ок и май ще рискуваме с планината. Дано до понеделник не са изгубили и тази пижамка на Дидиhahaha

2.Нямам представа как става местенето в градинска група в нашето ОДЗ. Не ми е на дневен ред всъщност

Юхче, стискам палци Диди да е ОК!  Praynig А колкото до пижамката - дано да не я потурчат и тази, много е дразнещо да ти губят вещите, иначе знам, че не си за едната пижамка!  Peace
по т.2 - макар и да не ти е на дневен ред - ще ти кажа как става това в цяла София. Детето си върви с набора- т.е. догодина сте втора яслена, 2013/2014 - 1 градинска група и так  далее.  Peace

# 136
  • София
Слънчи, браво на Калина за памперса!  Peace При нас е обратното - Диди се научи въпреки лелките в яслата, а не благодарение на тях.  Crazy Все още понякога ми я връщат по памперс и то сложен преди обедния сън.  Tired

Иначе ви е много хубава програмата за почивка, дано си изкарате страхотно без неприятни изненади!  Hug

Цитат
2.Нямам представа как става местенето в градинска група в нашето ОДЗ. Не ми е на дневен ред всъщност
по т.2 - макар и да не ти е на дневен ред - ще ти кажа как става това в цяла София. Детето си върви с набора- т.е. догодина сте втора яслена, 2013/2014 - 1 градинска група и так  далее.  Peace

Така и предполагах.  Peace Бях сигурна, че ще сме втора яслена (то същата работа като първа яслена, те са заедно двата набора при нас. Тази година са 2009 и 2010 набор, догодина - 2010 и 2011 набор). После не ми беше ясно преминаването в групи в самата ДГ. Още повече, че знам, че някои деца (родените в началото на годината най-вече) прескачат някои групи. Иначе нямам нищо против Диди да си виси в яслата до 3г.6мес., кво лошо има.  passifier

Мии, бива ли така с окото?  Shocked Добре, че си взела мерки в крайна сметка. Аз доктор посещавам само на умирачка. Иначе Диди я водя и на очна ставка, дет' се вика.  bowuu
Стискам палци за работата!  Peace

Пух, много кофти това с водата.  Confused Ние тук уж нямаме режими, но поне веднъж в седмицата Топлофикация ме уведомява, че в нашия район е спряло топлоподаването поради авария и са взети незабавни мерки за отстраняването ѝ. Обикновено отстраняването на аварията отнема 1 ден, което ме бърка много, щото ние нали сме си вкъщи повечето време - това означава по 2 душа на човек, готвене, миене на съдове всеки ден...  Rolling Eyes

Амели, бързо оправяне!  Hug Диди е прилично крива, но и много гушлива като е болна. А и какво ти болна, братче? Аз като съм болна и гледам да си почивам, а тя пее, тича из нас, разхвърля играчки, непрекъснато иска нещо (и това с постоянна Т 38+). Аз съм по-изтощена от нея.  hahaha

Мяучето, мисля, е жива и мърда, ама наистина да вземе да напише от нейните два реда тук.  Flutter

# 137
mii, утрепа ме твойта очна история. Shocked
Радвам се, че си отишла на лекар, пък макар и под ултиматум. hahaha
Мнооого рядко се случва, ама този път да не се цепим от колектива вчера Алекс ми вдигна температура след преборване на 4 дни рядко щастие. Нищо му няма иначе. Laughing 
Аз зачезвам до другата седмица, че напук на цялата работа, с която едвам ще смогна, ми тръснаха и филм. Mr. Green
Ай, до след някой ден! Sunglasses

# 138
  • Burgas
И в яслата на Ивето 1-2 и бяха сложили памперс, първия път казах по добре да не й слагат, но 2я път казах, че НЕ искам да й слагат памперс, сложила съм 5комплекта дрехи за целта, не ми пречи ако се напикае(тя от месец и нещо не се е напикавала).

# 139
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, момичета  Hug

Памперса още не сме го махнали  Whistling
И юли ще сме на ясла Simple Smile

Да се похваля окончателно Simple Smile Катя ще учи в НГДЕК - това е нейното решение Simple Smile На първо класиране за ЕГ-тата беше приета в НПМГ - химия, а на 2-ро класиране - 133 СОУ - френски език ... Но тя си избра да учи в Класическата, където резултатите излязоха доста преди класиранията за ЕГ ... Нейна воля Simple Smile Зад нея сме, но трябва да е наясно, че ще й е много трудно ... От 8-ми клас започват с латински и френски (не ги е учила и двата езика) и много специални исторически предмети; в 9-ти към всичко се прибавя и старогръцки, а в 10-ти и старобългарски ... Казва, че ще се справи  Joy

Лек ден!

# 140
  • София
Аник, бе и аз казвам всеки път да не слагат памперс и да не се притесняват, че ще се напишка, нооо сестрите се оправдават с това, че са от другата група и не могат да влязат в час кой е с махнат памперс и кой не е (цял месец не могат да влязат в час... Tired). Както и да е, аз сутрин я водя без памперс. Това, че от обед до 16:30 са ѝ сложили някой път памперс, хич не ме бърка.  Peace Иначе напомням, де. На всяка лелка и сестра поне по 2 пъти съм припомняла.  Mr. Green

Коте, оправяйте се и вие!  Hug

Ла вида, браво на гимназистката.  Flutter Неин избор - нейно тегло после.  Twisted Evil Тя е малка и носи на натоварване. Ще си изгради дисциплина за учене съвсем. От опит ще кажа, че след трудна гимназия после в университета е сравнително лесно.  Peace

п.с. Уф... от 1 до 15 август няма да имаме топла вода, сега гледах графика за ремонтите на Топлофикация.  Tired

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 19:57 от Юхуу

# 141
добро утро!

хайде на закусчица

долу горе сме наспани днес, а и сякаш Амели е по-добре, ще покаже.

хубав ден!

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 08:04 от amelie

# 142
Добро утро! Мерси за закусчицата.

Ла Вида, ще се справи каката - тя е умно и трудолюбиво момиче.  А и когато тя е направила избора сама и да и е трудно, няма да мрънка Simple Smile
Бързо оздравяване на всички с температури, дрис и прочие летни бонуси.

За памперския въпрос - ние сме без никакви памперси вече. Една вечер яде много диня преди ядене и понеже имах изостанали 3-4 памперса, реших да му сложа, за да не се напишка сутринта. Беше див рев и дърпане и не миряса докато не махнах памперса. Та и да се опитат в яслата да му слагат не виждам как ще стане.
Иначе като го записвах говорих на тази тема с директорката и тя уж каза, че на децата които са научени вече да си казват и им е свален памперса не слагат. Но ще видим септември месец като тръгнем.
И тамм където сме приети първа и втора яслена са смесено двата набора в двете групи. Обясниха ми, че детето трябва да си върви с набора нищо че е родено януари месец и в първа градинска ще го прехвърлят септември 2013.

Хайде хубав ден на всички!

# 143
  • Burgas
Здравей те!

Ла вида честито ви официално записване на каката  Hug

Амели радвам се, че е по добре детето  Hug

Ние утре заминаваме на почивка за 10 дни, май няма да има нет, така, че не се тревожете ако изчезна за 10 дена  Wink

# 144
  • София
ДД!

Ла вида, честито на записаната гимназистка! Много успехи!

Юхуу, дано да влезе в час Диди за почивчицата.

anik79, приятна почивка на вас!

mii, и аз останах учудена как си изтърпяла такова нещо. Важното е че си добре Hug

amelie, бързо да се оправя душичката!

slanchezara, и вашата почивка наближава. Пожелавам ви да си прекарате добре и по план Wink

Не смея да хваля много, но и при нас има развитие с памперсите. Сам си сяда за пишкане. За другата работа ми казва или преди или след и нямаме много попадения, на гърнето се стиска. И ние хващаме към планината за почивните дни. Приятна почивка ви пожелавам!

# 145
  • София

Ние никъде няма да ходим днес и утре.  Crossing Arms

Дребното трябва хем да го забавлявам, хем да го задържа здраво (само 24 часа беше този път историята с температурата), хем да работя.  bowuu

# 146

Момчета така и не се научих да вмъквам картинки тук,но се чувствайте почерпени за днешния ми юбилей   party023 beer2 Wine Glass

п.п този път май взе че се получи....

и един поздрав от Аля Simple Smile)

# 147
  • София
Ради, честит ти юбилей! Да си жива и здрава и дай Боже да ти тръгне по вода най-после!  bouquet
А Аля е прекрасна млада дама вече  Heart Eyes

П.П. Добро утро Simple Smile Не пиша подробно, просто няма какво...
Желая ви хубава седмица!   bouquet

# 148

Ради, честит празник на патерици!
Жива и здрава и дано намериш помощ отнякъде! Praynig
Алина е прекрасна! Heart Eyes

# 149
  • Burgas
Здравей те и  от нас от Крайморие, много хубаво си изкарваме, децата мн се забавляват, тука има мн други дечица, играят си вечер до 11-12 часа, през деня сме на плаж до 12 после от 4 пак, не излизат от водата, добре че е топла.

Ради честит празник на патерици  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт