Да чукна на дърво за сега нищо не ни е изчезвало нито с Ивайла, нито с каката.

Аз оставям за спане най-раздърпаните (щото са и най-удобни и свободни) дрешки обикновено. Даже последната блузка освен, че е раздърпана, е и омазана с петна от едно пране, т.е. на нищо не прилича. 

Не съм склонна да мисля, че родителите прибират чужди пижамки, но пък всякакви хора има.
Забелязала съм, че повечето родители складират и трупат дрехите по шкафчетата като в гардероби, много малко имат ранички/торбички, в които прилежно да е прибрано всичко. 
А като се замисля на есен колко нови деца ще има в групата и всяко в началото се разболява,чак страх ме хваща.Много лошо го измислиха това да седят до септември в яслите.Февруарчета ще са на 3г и 7 м тогава 

Ужасно е, край няма... все някой е болничък 
Непрекъснато се губеха разни вещи, които излизаха след месеци, когато вече са омаляли... даже имаше случай да раменена една обувка - две дечица с еднакви обувки, но носещи различни номера, прибират ги таковците. Та едната майка се чудеше защо това дете винаги има мазоли на едното краче и като видя другото дете, че едната обувчица му хлопа... та си ги смениха 

При Преслав цялото температурно чудо беше за 2,5 дни. Лекувах само с температуро понижаващи, Инфлуцит и лактофор, защото първата вечер се оплакваше от болки в коремчето. Педиатърката ми одобри плана за действие
( и на майка )
т.е Пепе на 21.01.2013г. ще си слезе в групата, а иначе и при нас от септември ще има много нови деца и изтръпвам само като си помисля! Моето дете вече 4 месеца вие сутрин като койот, че неще на градинка. В момента в който изляза от сградата и е млъкнал, но ми къса сърцето.
от един месец ме боли дясното око, зачервява ми се, започнах и да немога да понасям светлината, ама си седя и на лекар не отивам. Вчера вече половинът ми постави ултиматум и ме завлече на очен. Доктора остама в потрес как седя цял месец с чуждо тяло в окото, забито в роговицата? най-вероятно частичка от някоя кола на Пепе. И аз се потресох от себе си 

. аз съм сърдита на мъж ми!
чак вчера заведохме детето на доктор, понеже настояваше, че Т била от ваксината, ако бяхме отишли по-рано, сигурно нямаше да се стигне до тук сега. след прегледа док каза, че е с зачервено гърло и изписа един сироп, че да се правило детето само, ама тя така зверски кашля, направо не знам, какво да я правя
не яде НИЩО и то вече 3ти ден. само чай с мед и ако се излъже една лъжица мед покрай него. а трябва да й давам сироп, от вчера пи и нурофен и панадол. нямаме Т от снощи, но тази кашлица направо..... дали от морето изстина това дете, направо не знам.
мноо ми е тъпо

). Само да кажа, че за юни и юли заявените дечица за сборната група са около 50 (при нас има две групи в яслата). По-миналата седмица и миналата бяха над 30 деца, вчера в 16:30 (взимам Диди от първите) бяха около десетина деца, максимум 15.