Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 502
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • offshore & overseas
Както и да е, предлагам да не се занимаваме още много дълго с тоз въпрос, че настава едно тягостно мълчание в и без това тихата напоследък тема.  Crazy
Речено-сторено!
Ние и без това приключихме вече.

# 676
  • София
Някой нещо интересно? Училищни вълнения? Любовни терзания? Нови придобивки?  lalalala

Аз ще се похваля скромно, че си купих масичка от Икеа, сама си я сглобих и ся мога да си работя от полулегнало положение.  bowuu Преди ми беше страшно неудобно, щото няма място за второ работно място вкъщи, пък нали с мъжа ми работим заедно... И то не бяха разни врътки, стоене права, седнала на земята, възглавници, странни пози (за да ми е удобно и на татуто). Сега ми е екстра, като се изключи момента с работенето, естествено.  Crazy

# 677
  • Burgas
Училищните вълнения започнаха, днес подвързах ме учебниците, купихме тетрадки и бележник  Simple Smile Моника е с нова прическа-точно каквато искаше  Simple Smile

За новите придобивки- купих ме си принтер-скенер-ксерокс- 3 в 1 много съм доволна  Peace

А за любовните терзания, айде да не разправям  Joy

# 678
Новост?
Алекс от снощи е с температура (май преди година беше миналата). Mr. Green

# 679
Привет и от мен.
Гледам че сте приключили с темата за тризначетата,но аз макар и малко късно да се включа.Децата естествено си имат баща,който обаче е в затвора от близо три години,или по прости сметки точно когато са се родили децата той е влязъл.На Златина знам че майка и помага да гледа децата,но от финансова гледна точка немога да коментирам,а не ми е и работа.Но и аз мисля да приключваме вече с тази тема,пък дано наистина жената да си намери работа,това е най-доброто решение в нейния случай.
И ние взехме да се подготвяме за яслата по-малко,макар че имаме още цели 2 седмици.По този повод да ви питам какви пантофки купихте за яслата.Аз взех едни с лепки,но една приятелка ми каза че за яслата по-добре било да са с ципче,та сега такива търся,а тези с лепката ще останат за вкъщи.Но това се оказа много трудна задача имайки впредвид и 26-27 номер който носи моето момче.
Коте дано бързо да му минава на акулчо. Hug

# 680
Момичета,да ви подсетя да дадете по една полойителна мисъл и голям палцестис...довечера мисля се теглят печелившите!!!

# 681
  • Burgas
Момичета,да ви подсетя да дадете по една полойителна мисъл и голям палцестис...довечера мисля се теглят печелившите!!!
Айде дано, стискам  Peace

# 682
  • Плевен
Radi, дано!!!

# 683
Коте, да му минава бързо на Акулчо. Преслав от снощи е със сополи, а сутринта вече и с кашлица. Натъпкан е с инфлуцид, олинт и флудитек и за разкош започнах от днес бронхо-ваксом. Всички тези екстри са в резултат на четири дневно присъствие в яслата!
 Камбанчо и тези пантофки с лепкащото стават, стига да са качествени.
Лека нощ лейдис.

# 684
Естествено че чудеса не се случват...поне не и при нас.

# 685
Добро утро мацки.
Ради какво означава това?????Да не би да не сте приети????Хайде пиши,че те мисля от сутринта. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 686
  • София

Ради, много съжалявам за яслата!  Hug

Диди също кашля.  Tired

# 687
  • offshore & overseas
Чакай да изчегъртам сметаната и шоколада и да си пийна „чисто” латенце. Crazy И бонбонки ще си взема, супер!

Ради, и тук да напиша, не губи надежда, защото това не е последното класиране и съм сигурна, че ще ви се получи в крайна сметка. Само дано не се умориш от това дълго чакане. То не че не си уморена и сега, де. Tired

И Люда кашля от три-четири седмици вече (демек 2-3 седмици преди яслата), без да е боледувала изобщо, в смисъл да е имала температури или нещо. Даже вече не помня дали започна със сАпол или направо кашлица, ма надали ше да е било директно кашлица. Crossing Arms

# 688
  • Плевен
Ради, всяко зло за добро...Имай търпение да видим какво ще стане...
Тази сутрин Радина се изака толкова тъмно зелено, та чак черно...и рядко...Ще полудея...Ми ако има кръвоизлив в стомаха?!  Cry

# 689
  • offshore & overseas
 hahaha
Хаха, ти наистина започваш да изкрейзваш. Crazy
Я се кротни малко. Дори не си видяла кръв в изпражненията!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт