Отговори
# 105
Е къде го туй мезе Лили  Rolling Eyes newsm78

# 106
Е къде го туй мезе Лили  Rolling Eyes newsm78
И аз не видя ни мезе, ни нищо. Кофичката ме навежда на мисълта за пилешки бутчета и крилца.  Laughing

Аз също съм за испанците и то главно, заради Касиас.  Twisted Evil

Еван го виждам, че си пада по гореща кръв. Досега никога не е прегръщал момичетата и изведнъж намери южнячка и се разнежи. Тъкмо ще е съгласен да му търся българска булка.  Twisted Evil

# 107
  • Русе/Germany
Ето го мезето на Лилито

Аз имам адско главоболие и съм решила да лягам Crossing Arms

# 108
Трети опит:

# 109
Ми от мен мезето тогава:

С мъжо загряхме с една скромна кофичка преди мача!  Embarassed

Не се учудвам на "похожденията" на Еван. Все пак си е с балканска кръв, макар и наполовина!  Mr. Green
Ето го мезето на Лилито

Аз имам адско главоболие и съм решила да лягам Crossing Arms

от чакане за мезе лигите ми потекоха.....само се е*авате с нас....

Зелдич, стискам палци утре да се представиш блестящо и да не те ядосват като за първи работен ден  Hug

# 110
ааа, сега вече ще си легна спокойна  Laughing
не че не се наплюсках в макдоналдс преди малко де  Embarassed

# 111
ООО Зелдичка - дойде ли момента  Hug Симо при кой остава завалията?

# 112
Добро утро момичета, някой от днес и на работа, други в кризи, трети - в меден месец, четвърти - сдобрени с половинките си, а аз - с кърлеж след палатковото изпълнение Mr. Green. За радост моя, лесно го извадиха, не е много зачервено мястото, биха ми ваксинка за тетенус, пия едно антибиотиче и си гледам кефа.  Mr. Green Иначе уикенда мина екстра, край реката жегата не се усеща като в града - подухваше ветрец, местехме се по сенките, къпахме се, ако не бяха комарите, които ме направиха на решето и се чешам сега като краставо магаре, всичко щеше да е на 6! Каката остана доволна и ние също... Явор се е държал горе долу прилично при баба си, даже са се гледали основно в нейното жилище, което е добре, вече ще мога да го водя и за в бъдеще там newsm44.
Хайде да сложа кафето и да продължа с търсенето на място в планината, където да избягаме в средата на месеца за няколко дни от жегата.

# 113
Добър ден  Sunglasses
Зелдич, лек и спорен! Успешно и леко завръщане към нормалния живот  Laughing
Амидалка, да ти кажа според мен някъде по това време - около първата годинка на детето нервите, умората и някои негативи си казват думите и почти всички семейства си имат такива проблеми. Ние за сега ги пропускаме, заради другия ми проблем  Laughing Пък и дето се вика вече сме гърмени веднъж, знам че се нервя безпричинно за повечето неща и ги премълчавам, мъжа ми знае, че е редно да съм прекалено изнервена, а той мега изморен и той си трае и така дружно ще си го изкараме и тоя период Wink След година - две нещата ще са съвсем различни. Станали сме малко като братче и сестриче или само се заничаме и заканваме един на друг кой кого, кога и как и само като заспят тия двамата и се трупясваме, ама да спим  Laughing за секс сили и време НЯ-МА  Crazy Пък редовният секс в семейството си е голяма работа, да знаеш  Joy Аз съм убедена, че при всички ни е просто период това дракане, сърдене, неразбирателство ... И ние сме по-кривички, и те са по-кривички ... Ще мине. Трудно, ама ще мине  Mr. Green
И още нещо щях да пиша ....
АААААа Ятце, ти си най-на кяр мацка   Joy
Тъй, ожених си баткото. Беше спокойно, мирно и тихо. Без дъндании, без прекалени официалности. Точно както те си го искаха. И на мен ми хареса. Големият се стегна с лекарствата и добре си изкара детето. Кристиян беше изключително тих и кротък на ритуала. ПОЧТИ не му се чу гласа. Не знам обаче защо като излязохме баща ми каза, че се е препотил и целия е вода да го държи и укротява  Thinking  Laughing  Преди да влезем в сградата скочи от около 1.20 височинка и успял да падне подходящо между плочка и тенекия от сирене. Разминал се само с едно одраскване. Не успял да вземе завоя и паднал от тераста Simple Smile Баща ми тичал след него, но не успял да го хване, затова скочил след него  Mr. Green Там вече се настигнали. Малко поплакал, ама твърде бързо забравил. Братовчед ми, който го видя за първи път изкоментира "То това е малко по-бързо от торнадо" После падна между две пейки и си направи страховита цицина отзад на главата и понеже бяха две пейките, за да не се чувства пренебрегната другата в нея си удари устата и си сцепи устната някъде вътре, та отзад подуто, отпред тече кръв. Ама това вече беше в ресторанта след като изгони всички налични котета, кучета и гълъби направили грешката да минат от там точно този ден и в тези часове. Туй на едро, дреболиите не си струват. Иначе вкъщи изтормози котката на баба си. Горкото животно! 2 дни не посмя да излезе, защото се опита да и изскубне опашката и едната лапа. Слава Богу неуспешно. Абе кротък беше тоя път. Явно беше впечатлен от новите места и муцуни и му отне повече време за разглеждане. О, почти източи една туба от машината за вода у баба му и дядо му. От онези големите туби, галоните. Добре, че го хванахме на време.
Пчеличке, взимай мерки  Hug  Hug  Hug Много събрано имаш, но ще се оправят нещата  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 16:11 от Булка Марулка

# 114
Булче - абсолютно си права, ама катко казваш сте гърмяни зайци, а ние тепърва трябва да се ориснтираме в ситуацията "родител"... Sunglasses Не било лесна работа туй...иначе за какъв секс ми говорите, какво беше това... Whistling

jatze , браво за хубавото изкарване, за кърлежа лошо , ама пак малък е бил дявола... Peace и аз започвам да се оглежда за някакви оферти, май морето ще ни се размине, та да мръднем някъде другаде на почивчица барем... Sunglasses

# 115
  • София
Привет мривет и от мен! Grinning
Вече сме в Драгалевци и имахме проблем с комп. и затова съвсем изчезнах - плюс, че малко ненадейно си тръгнахме преждевременно от Созопол преди това и правихме изследвания на Дария, на Али още й растат 4те предкътника и т.н. и т.н. А и тук е цялото семейство - майка  ми, сестра ми, гаджето й, досадното ново гадже на майка ми.... Confused Confused И е доста лудница по цял ден, а и на ММ често му трябва комп. и не успявам да стигна до форума за съжаление... Sad Чак сега дочетох цялата стара тема и минах на новата. Но сега трябва да поспя, защото снощи купонясвахме по женски, че най-добрата ми приятелка се мести при новото си гадже в Лондон и се изпращаме почти 1 месец Wink - и довечера пак - в рок клуб обаче! Sunglasses Та не ми стига сънят...
Да се похваля - направихме в събота прощъпулник! Хвана нещо, което беше уж ролетка, но се оказа по-скоро като шивашки сантиметър в пластмасова кутийка! А било и лекарско при това! ooooh! Та каква професия е това.... кой знае....! Laughing Смес от строител, шивачка и мерител на части от човешкото тяло...?? Mr. Green
Извинете ме - после ще чета назад, дано успея....! Peace

# 116
Булче, твойте постове ми пълнят душата, ама на вас хич не ви е до смях!
 А иначе - кяр, да, имам помощник и ме спасяват от време на време, дори днес ми се обади преди обяд свеки и вика, "Така и така съм си тука още 1-2 дена, я му събери пак багажеца на юнака и ми го свали долу." Те живеят в блок на 200 м под нас, една поляна ни дели. И аз без да се чудя, без да се мая му събрах багажеца и го заведох при нея. Та можах и кафенце с приятели на обяд да пийна и до офиса на раздумка да ида, а сега на спокойствие мисля да полегна... Не ми завиждайте, това е временно, свеки си седи повече на село, сега е тук за няколко дни и в сряда отлита пак......

# 117
  • София
Тук съм, но само чета  Hug

# 118
Добро утро! Днес одъртявам  Mr. Green  Та дойдох да ви пльосна една почерпка.

При нас нищо ново ,освен ,че Вики прекара летния вирус ,но с продължение ...алергия ...и сега цялата е на петна и пъпки. Та се мажем тия дни. Дано минава вече всичко ,че се изтормози много детенцето. Не съм я водила на плаж още, а и не сме излизали на нормална разходка от не знам кога......
Спирам с оплакванията  Simple Smile   
Лили видях ти кофичката аз  Mr. Green
Булче ,големи палавници си имаш.   

# 119
Ако и този пост ми се постне на 8-ма страница, значи не е добре работата... Момичета, излезте от басейните и морето и драснете по някой ред.
Честит Рожден Ден на Примавера! Само положителни неща ти пожелавам, ние си знаем - живи и здрави, повече енергия, за да се грижим за малчовците и по-малко вируси!
Аз съм още без дете, ще си го взема на обяд, то било хубаво отново да сме само двамата. Тези с проблемите с половинките - намерете една баба за 2 дни и се отдайте на ..... нека го наречем мързел!
Пак казвам - не ми завиждайте много, сега ще ми излезе през носа този отдих, щото малчо си отмъщава, малък, но инат! Mr. Green Луда ще ме направи докато си влезем пак в релси. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт