Отговори
# 135
Eй, каква си значи!  Mr. Green
Аз пък слагам друго нещо тогава щом го изяде онова на Марито!

# 136
Оо - тараторче не отказвам никогаш  Peace

# 137
АААА, айде стига с това ядене. Някои сме само на вода днес Naughty
Снежи, какви снимки чакаш, то си бяхме само аз и happy mama Laughing Мислех да се снимаме двете с телефона, но ми падна батерията  Laughing Иначе макар и малко си изкарахме много хубаво, а не разказваме, за да не ни завидят останалите  Mr. Green
Много съм гладна вече...

# 138
Дани, да не се удавиш душо...  Joy 

Миленка, това е съвсем реално място. Можеш наистина да седиш там...

# 139
Мари, може и това да стане, както не мога да плувам Joy

# 140
 :roll:Nqmam net, wdrugiden trygwame za Sandanski, ne znam dali shte moga da wi naglejdam, no da znaete, che shte wi mislq Hug. Mnoooogo jega, ne izdyrjam, woda nqma, nqma i da ima Whistling.

# 141
  • Русе/Germany
Хайде да ви почерпя, че вчера повишиха ММ  newsm44

При нас нищо ново, затова само чета но то няма и за четене  Crossing Arms Ако има раздвижване се изписват 2-3стр. а като е затишие може една страница да я влачим 3 дни Simple Smile

# 142
Снеж - честито повишение на мъж ти, има ли вече ясното вие кога ще заминавате?

Много ми е мързеливо... smile3507.Лили, а на тебе?  Wink Mr. Green

Надявам се уикенда мъжът ми да няма както винаги много работа и да ни заведе някъде на прохладничко, я на планинка, я на Рилският манастир... Praynig Sunglasses

# 143
Така...малка равносметка...Зелдич вече и тя няма време за форума я гледам с работата, Лори и тя не ся вясва, Тони - от дъжд на вятър и тя започна, та кои останахме на Титаника  newsm78 - аз, Лили, Дани, Лена, jatze, Снежито,Надето, Дейзи/ама и тя чат-пат.../, Йо, Галя, Мари, Бобчо...еми добре сме - 12парчета... Crossing Arms

# 144
Много ми е мързеливо... smile3507.Лили, а на тебе?  Wink Mr. Green

А познай!  Tired Мисля даже да не излизаме довечера, че ми омръзна да тичам като кон по жегата!

Така...малка равносметка...Зелдич вече и тя няма време за форума я гледам с работата, Лори и тя не ся вясва, Тони - от дъжд на вятър и тя започна, та кои останахме на Титаника  newsm78 - аз, Лили, Дани, Лена, jatze, Снежито,Надето, Дейзи/ама и тя чат-пат.../, Йо, Галя, Мари, Бобчо...еми добре сме - 12парчета... Crossing Arms

Че малко ли сме? Важното е да има диалог!  Wink

# 145
Точно така, к`во като сме малко, да не сме за изхвърляне Laughing

# 146
Точно така, к`во като сме малко, да не сме за изхвърляне Laughing

ааа - не, ама на фона на списъка на първа страница си е направо трагишън... smile3502

# 147
И Бенджи я забравих/зло да я забрави, та сме баш фаталните 13 - да ни е честито  bowuu Mr. Green

# 148
АААА Миленка, тука сме с бобената шушулка  Naughty Не пиша щот ме помързява, но опитвам да чета  Hug

Честито Ви повишение Снеж!  Hug

# 149
Ми ти какво очакваш, да си пишем тук до дълбоки старини (аз със сигурнсот ще си одъртея в тоя форум tongue ) ама не всички са като мен. Мен пък ми е кеФ да си стоя тука и да си пишем Wink

Общи условия

Активация на акаунт