Отговори
# 450
Аз си имам неуспял футболист. Отказал се е, понеже са пробутвали връзкарите да играят и той понеже мрази да не му се обръща внимание и спрял да тренира.

# 451
Моят пък е бил борец Laughing Добър бил, много медали има от републикански турнири. След казармата, обаче го преместили от свободна борба в класическа. Пък той тренирал 13 години един стил и трябвало да започне от начало дет се вика... Давали му заплата 200 лв. и той се отказал, не му стигали парите, а точно тогава мацки, купони, а пари няма... затова решил, че започва работа и така. Да не говорим, че в казармата бил граничар. Треньорът им даже и спортна рота не им уредил. Абе скапана държава сме си Tired

# 452
  • София
При мен е плувец, но сам се е отказал, решил, че компютрите повече го кефят...

# 453
И моят е бил плувец  Heart Eyes
Дани, аз затова се меря директно в олимпийски злата и златни топки, там който стигне, нема значение какво е състоянието на българския спорт  Wink Пък и виж също се надявам нещата коренно да се променят докато дойде време за наш'те Praynig
Пък и не мисля да му давам да продължава професионално да спортува, ако до 10ти клас не играе вече в А група или не е спечелил някой олимпийски медал hahaha Тамън от 10ти до 12ти клас да си налегне парцалите да се подготви за Сорбоната Joy Joy Joy
оф много се разлигавих

# 454
Аз затова си викам, ако ще е тъп, поне да стане футболист!  Mr. Green
Скоро гледах Валери Божинов при Росен Петров и останах потресена как не може да върже две приказки накръст!  Shocked

# 455
  • София
Аз затова си викам, ако ще е тъп, поне да стане футболист!  Mr. Green
Скоро гледах Валери Божинов при Росен Петров и останах потресена как не може да върже две приказки накръст!  Shocked

Е то на Валерката на лицето му е написано колко е умен, толкова е умен, че и кариерата си затри.

# 456
Абе тъп, тъп, но има 7 мил.лв. При това без да играе newsm78 Ей, това не мога да разбера. Хем некадърен, хем и пари му дават Laughing

# 457
  • София
Абе тъп, тъп, но има 7 мил.лв. При това без да играе newsm78 Ей, това не мога да разбера. Хем некадърен, хем и пари му дават Laughing

Това е въпрос на договор, Бербатов печели по над 100 хил.паунда само за да стои на резервната скамейка. Божинов беше голяма надежда и щеше да има /ако ги има/ много повече от 7 млн. сега, ако играеше- щото той настина не играе и се чудят къде да го продадат, за да си избият малко от платеното.  А и не се знае каква част от тези пари са от реклама/заплати, каква част идват от семейството му...той не е бедно момче по принцип.

Между другото има фалирали футболист- лоши инвестиции, к*рви, не играят...

# 458
Ако е за седене на скамейката и аз мога да седя, даже за 50 хил. паунда Laughing Ма съм скромна Blush

# 459
Ооооооо, аз съм продажна и за пет хиляди ще се дам ... за скамейката де!  Mr. Green

# 460
  • София
Ооооооо, аз съм продажна и за пет хиляди ще се дам ... за скамейката де!  Mr. Green

За мен 25 хил. паунда и си стискаме ръцете  Whistling. Но искам служебна кола, шофьор, лаптоп, телефон, безплатни хотели и квартири, да ползвам клубния самолет и пр. и пр.

# 461
Няма да ми подбивата цената, ей Naughty Joy

# 462
  • София
Няма да ми подбивата цената, ей Naughty Joy
Виж сега, тука има свободен пазар, капитализъм, разбираш ли...не ти е монополно положението  Mr. Green Sunglasses Wink.

# 463
Голям пазарлък сте направили следобеда.... Laughing
Някой предложи ли ви вече?!

# 464
  • София
Голям пазарлък сте направили следобеда.... Laughing
Някой предложи ли ви вече?!

В момента водим преговори с моя агент. За мен най-важен е футболът, да играя моята си игра, мач за мач. В момента, в който договоря личните си условия, вие първи ще научите.

Общи условия

Активация на акаунт