Отговори
# 465
Ивълче, нещо не казват ли за растящия коремец собствениците на клуба?  Laughing

Аз искам плувец, баскетболист, баща му иска футболист, ама тукашен "футбол", или бейсболист. Достатъчно ми е да си докара стипендия за колеж и ако може и едно професионално договорче за няколко милиона на сезон+ рекламни договори....  Whistling  Фелпс имал $ 40 милиона.... Със сигурност глези майка си с разни нещица постоянно.  Whistling За сега дребното е усвоил вдигането победоносно на ръце с широка усмивка, сега само трябва да си избере в какво ще побеждава.
Зелдич, много готин албум си му спретнала.   Heart Eyes

# 466
За сега дребното е усвоил вдигането победоносно на ръце с широка усмивка, сега само трябва да си избере в какво ще побеждава.

Пускай го на вдигане на тежести.  Wink

В момента водим преговори с моя агент. За мен най-важен е футболът, да играя моята си игра, мач за мач. В момента, в който договоря личните си условия, вие първи ще научите.

Толкова си убедителна, че като нищо ще ти предложат!  Mr. Green

# 467
  • София
Ивълче, нещо не казват ли за растящия коремец собствениците на клуба?  Laughing

Аз искам плувец, баскетболист, баща му иска футболист, ама тукашен "футбол", или бейсболист. Достатъчно ми е да си докара стипендия за колеж и ако може и едно професионално договорче за няколко милиона на сезон+ рекламни договори....  Whistling  Фелпс имал $ 40 милиона.... Със сигурност глези майка си с разни нещица постоянно.  Whistling За сега дребното е усвоил вдигането победоносно на ръце с широка усмивка, сега само трябва да си избере в какво ще побеждава.
Зелдич, много готин албум си му спретнала.   Heart Eyes

Няма проблеми, европейските грандове вярват, че спортист като мен ще се възстанови бързо и ще бъде готов на 100 процента за есенно-зимния полусезон  Whistling. Аз съм професионалист, давам най-доброто от себе си във всеки мач, със сърце и душа защитавам клубните цветове... Mr. Green

# 468
Ей гледам размечтали сте се нещо  Mr. Green
Абе то си е до човека май с връзването на думите и спорта, Валери Божинов не го знам, ама гледах 2 пъти Кубрат Пулев пак при Росен Петров и много добре си говореше момчето. Кефи ме  Crazy

# 469
  • София
Кажете някъде видели ли сте да се продава този заяк?
http://prikachi.com/images/323/5090323h.jpg

# 470
охоо Simple Smile на спортна вълна сте пове4ето..Аз гледам игрите само ве4ер, но и на мен ми писна ве4е от китайците...особено в плуването просто не мога да го проумея. (нещо много съм ги намразила...само като се сетя, 4е последните 2 дена в болницата в стаята ми имаше и една китайка, която какви неща правеше...просто се пръскам от смях  Mr. Green)

# 471
Хехех, Вени, разкажи и ние да се посмеем  Grinning
Аз пък искам Мариян да пее, за Пепи не съм измислила нищо, още малко да порасте и да видя какви дарби има  Mr. Green

# 472
Добро утро, мафенце?

Мимозке, дори не мога да си помисля да искам да пее, че напоследък из фейсбука се натъквам постоянно на Азис и как още не съм се издрайфала не знам!!!  Sick Брррррррр!
Не че е задължително да станат като него, ама айде няма нужда!

# 473
Аз пък съм решила Лорис да го записвам на конна езда, цигулка или пияно, уроци по френски, английски, латински, астрономия, изобразително изкуство, волейбол имаше и още нещо, но не се сещам. През останалото време ще си учи уроците, ще помага вкъщи, а през свободното време, може да играе с приятели навън Joy С ММ така се бъзикаме и майка ми ни гледа много странно Shocked
Лорис вече си има пето зъбче Party

# 474
  • София
Пчеличке, какъв Азис...Пухан го глася за новия Дейв Мъстейн, даже коса му пускам   Whistling.

Евридика, ако знаеш, че верно има такива деца из форомо- от бебета на английски, после йога, 2 вида спорт, френски и японски, скулптура /за фината моторика/, после Горна баня и накрая- ТРЪЦ!

Честито зъбче! Аз днес се заблудих, че е излязъл вече първият кучешки, но не...

# 475
Баси сте амбизиозните значи , кка се сбрахте толкова на куп се чудя... hahaha

Ние бяхме на рожден ден, детски естествено, не беше чак такъв джимбиш, какъвто очаквах, даже можах да посядам и аз за по 5-10 минути - егати кефа  Crazy Сега спи героя, дано достатъчно се е уморил, да поспи едни 3 часа  Praynig

Вече нямам търпение да идва и нашият рожден ден, а има още половин година...Simple Smile Завиждам на летните деца...

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 13:47 от amidala13

# 476
Днес е ред да сложа софрата
ММ става на цели 30 години... Rolling Eyes , дали не трябва по-малд да си търся скоро  Crazy , хайде да ми е жив и здрав и се почерпете за негово здраве

# 477
Бобчоо, да ти е жив и здрав, много да ви слуша и глези  Grinning  Hug
Ееее, Пчеличке, то има и други стилове музика...за сега се влияе от баща си, който мрази чалга /аз пък я харесвам / Иначе не съм от най-амбициозните, по простатат причина, че за всичко си трябва пари - дали да го запишеш на уроци, на инструмент, на спорт и т.н. всичко е пла-те-но!
Утре отивам малко на Русе - да разнообразим 2-3 седмици  Grinning

# 478
Аз мисля децата ми сами да решат какво ще учат. Ама като поотраснат, но не смятам да ги натоварвам излишно. Имам за пример деца на колеги, дето ходят на какво ли не, точно както Дани е изброила, а децата изглеждат като зомбита... Но спорта и според мен е много важен и е хубаво да се зарибят с нещо. Каката ще я пробвам с плуване тази година, в училището ни има басейн. Дано и хареса.
Мимоза, новия площад на Русе е страхотен, само за обиколки с количката. Семейството, на което сме кумуве, жената е от Русе и тя много тъжи за родния си град, който в сравнение с Монтана е къде, къде .....
Бобчо, честит рожден ден на ТМ, да ти е жив и здрав! Не е стар още, не го сменяй, чак към 50-те мисля да си търся по-млад hahaha

# 479
Честит рожден ден на Бобчовия мъж! 30- те са най- хубавата възраст според мен и 40- те.

Аз смятам да карам по корейската система. До предучилищната - свобода и безхаберие и после по 4,5 часа сън на денонощие до гимназията и после по 2,3. През останалото време учене, спорт и музикален инструмент. Децата, ходещи на спорт са по- дисциплинирани и концентрирани. .  Laughing Искам да ми викат майка- тигрица.  Laughing
Мимозка, приятно изкарване в Русе.

Общи условия

Активация на акаунт