SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 666
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. София
А какво е AXC? Нещо май съм пропуснала... пак.  Laughing

Ето това

Пфу, снощи забравих да ти поръчам да направиш едно сутрешно плуване до шамандурата от мое име  Tired
Туй ще да е заради корейската песен, за първи път слушах такава  Wink

# 106
ИзобщЕ даже не се сърдя, дори се радвам, защото ще мога да те изненадам Whistling . Само да успея да подбера момент, когато няма да има ревнуващи Grinning и ще можем да си обърнем цялото си внимание. Две-три минути и готово, нали Flutter ?

Тези дни преговорих сезон 6. Не мога да си го обясня, но ми хареса повече изгледан накуп. Сам Бездушний и преди си ме разтреперваше, а сега ooooh! ...

Дик Роман май ми мина, а дори не успях да го изсънувам както трябва Tired . Другата седмица започвам пак сезон 7. Да видим дали и кой кого, и как, и къде и колко пъти Joy .

# 107
  • София
О, ново сериалче! Прекрасно значи, тъкмо ще имам какво да гледам в летните жеги, но първо преговаряне на СПН.  bowuu

Пфу, снощи забравих да ти поръчам да направиш едно сутрешно плуване до шамандурата от мое име  Tired

Тц, остави се, забравих си банския и ми се размина къпането и все още ме е яд. #Cussing out

# 108
  • # супернатурална #
А какво е това "y'all"  newsm78

Другата седмица започвам пак сезон 7. Да видим дали и кой кого, и как, и къде и колко пъти Joy .

Ако малко забавиш, а аз избързам, ще можем да свършим заедно. Шести сезон. И да повторим упражнението. Със седми сезон.
Наистина изгледани накуп, сериите са по-готини. Сега преди началото на всяка следваща търкам ръчички нетърпеливо, а на края на серията търкам ръчички доволно.
Ооо, Сам Бездушний  Heart Eyes

# 109
  • София
You all би трябвало да е.  Wink

# 110

Ако малко забавиш, а аз избързам, ще можем да свършим заедно.

Joy Mr. Green

# 111
Каза ви кака ви, че накуп е по-готино, бре.  Mr. Green

# 112
  • # супернатурална #
Ама ние - не та не, първо поединично, после накуп  Joy

А защо го пише така, да не е някакъв южнашки акцент? Или пък е протест срещу майка му, нали е учителка по английски или по литература, или по английска литература ли беше. Оф, разсъждавам си над глупости, щото имам свободно време  Mr. Green

# 113
На тексаски е Joy .

Ако малко забавиш, а аз избързам, ще можем да свършим заедно.
Напомни ми, че съм омъжена и ще ме скършиш задълго Joy . Ама нали ще има репетЕ - ще наваксам Mr. Green .

# 114
  • София
Ама ние - не та не, първо поединично, после накуп  Joy

А защо го пише така, да не е някакъв южнашки акцент? Или пък е протест срещу майка му, нали е учителка по английски или по литература, или по английска литература ли беше. Оф, разсъждавам си над глупости, щото имам свободно време  Mr. Green

Не мисля, че е акцент, по-скоро си съкращава, като you are го съкращават на you're,  звучи по-разговорно предполагам. Което пък не го прави по-малко дразнещо за мен.  Laughing

# 115
  • # супернатурална #
Ох, де да ме дразни мен така на ушенцее  Whistling

Омъжена си, омъжена. А сега ми поговори на тексаски  Joy и ще се засечем на финалната възходяща права.

# 116
Съкраща'ат хората, кат' нас.  Mr. Green

# 117
Омъжена си, омъжена. А сега ми поговори на тексаски  Joy и ще се засечем на финалната възходяща права.
Гутоу, пиле Hug .

PS. Не е истина как ти се подчинявам Shocked .

# 118
  • # супернатурална #
Е за общото благо може да се наложи да смениш ролята  Laughing

Просто е прекрасен, благодаря  Heart Eyes
Че то тексаския мързелив почти колкото пазарджишкия  Joy

Не знам какво не му харесахме на шести сезон, такова удоволствие е да го преговарям!
 hahaha Дийн към Боби: "Разкарай Бо Дерек от ваната" 

# 119
завърнах се... отивам да ви чета..

Общи условия

Активация на акаунт