SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 110
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • # супернатурална #
Ама аз уважително така му викам, точно както му галя и главата. Ок, няма повече, все пак ми е кръщелник  Laughing

# 391
 Joy Ще му напомня да ти купи нощница.

# 392
  • # супернатурална #
Кръщелник бе, не кръстник. Аз купувам от глава до пети, къпя от глава до пети, вкарвам в правата вяра...

# 393
Обърках се вече, тука разбрах, че кръщелникът купува армаган на кръстника. Не съм виновна аз.  Crossing Arms Ще го къпеш само че по викторианскому - облеченичък.  Naughty Инак ти нямам вяра, ни права, ни крива.

Като каза за галенето по главата - снощи що пръсти заравях в тия къдрици, остави се.  Blush

# 394
  • # супернатурална #
Анн! Как ти завидях. Бе то аз си нямам вяра, та ти  Laughing Нещо много изместихме темата, сигурно защото не сме си взели днешната доза.

А вчера един момък ми оправя принтера, служебния. И нали Сам ми краси монитора, и той вика - оо, супернейчъръл! И аз ООО, и ти ли си фен, ООО! Едва се спрях да си покажа татуто  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 17:06 от Г. Краули

# 395
Те са навсякъде!  hahaha Тату? Какво тату?

# 396
  • # супернатурална #
Е, аз колко се хвалих тука, ама теб верно те нямаше. Ми като на братята ти, пак там  Laughing

# 397
# 398
Хелоуууу, какви са тези кръщенета, кръстници и къпания ....
аз се извинявам, но поправям хапченцата, че сте объркали цвета  Mr. Green

# 399
Точно така, лилави са като гривата ми. Тя всъщност от тях придоби този морав цвят.  hahaha

Краули е кръстница, БичиLaughing

# 400
  • # супернатурална #
Ха добър ден  Laughing На мен ми прилича на циклама. Едно време ми беше любимия цвят, а и още го тача  Laughing

Май разбрах защо Джаред беше така обрасъл, изсквала го е ролята. Опитали са да го докарат да прилича на този Браян. Снимки от клипа:

# 401
Е, това е доста успокоително. Ако беше обраснал по собствено желание, щеше да е определено тревожно.  Mr. Green

Аз хич не харесвам цикламеното, ама подарък ми е, кво да правя.  Mr. Green

# 402
Малко снимки
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ОщеJared and Misha arrive at EW Comic-Con celebration

Джаред и Дженсън на комик кон-а

# 403
  • # супернатурална #
Още снимки и нещо написано  Laughing
http://www.tvovermind.com/supernatural/supernatural-comic-con-se … n-8-spoilers/?f=1
Тука е така прекрасен  Heart Eyes

А тук Би който и микрофон да хване няма да сбърка  Wink

Ох, кажете, че тези двете работят там, толкова много лудост не мога да понеса. А аз много нося  hahaha

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 22:43 от Г. Краули

# 404
добро утро

Общи условия

Активация на акаунт