SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 645
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • # супернатурална #

А-ха, Алън и Лешника на раздора са набори  Laughing

Бебе, има ли някой да не ти докарва "Ох"  Joy

Нещо да сте чули за конвенция  newsm78 Това така ми засича, че не мога да разбера ново ли е, старо ли е
http://yfrog.com/mwcjenlplncwkvhexlmmrodxz

Абе май направо си има  Laughing

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 23:01 от Г. Краули

# 691
Бебе, има ли някой да не ти докарва "Ох"  Joy

Цък, с право се нося с прозвището Гащопад. bowuu

# 692
  • # супернатурална #
Ми ха събувай тогава  Laughing

Тука бек оф, аз поемам  eat

Ако не ме лъже плажния английски, има конвенция, в Сан Диего, това е от панела на Джаред и Миша. Не знам дали Дженсън ще участва.

# 693
# 694
Галче, плажният ти английски направо е на ниво профишънси  Laughing (или както там беше). Имало е конвенция от трето до пети август в Ню Джързи - http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Salute_to_Supern … l_New_Jersey_2012

# 695
Добро утро Grinning
Както пише в линка -five huge spoilers Mr. Green Аз си ги прочетох чинно.

На последната конвенция  дочух, че момчетата са подписали за сезон 9 и 10. После някакъв фен го туитна цък

И един клип със забавни моменти - чисто нов, от Prisson

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 09:37 от Apocalyptic city

# 696
  • гр. София
На последната конвенция  дочух, че момчетата са подписали за сезон 9 и 10. После някакъв фен го туитна цък

Е стига деееее!  Crossing Arms По-зле и от "Дързост и красота ще стане"! Те откога са вече изчерпани откъм идеи, не мога да си представя за по-нататък какво кърпене и съшиване с бели конци ще е. Да ги оставят вече момчетата да правят кариера, че ще се пенсионират с тоя СПН. Ще станат Чъкнорисите на сериалите  Tired

# 697
На последната конвенция  дочух, че момчетата са подписали за сезон 9 и 10. После някакъв фен го туитна цък

Е стига деееее!  Crossing Arms

Също.  Tired Толкова за актьорския им потенциал, мир на праха му.

А-ха, Алън и Лешника на раздора са набори  Laughing

hahaha hahaha hahaha Какъв раздор, няма раздор, прибран е на топло, далеч от хищни ръчици. Аз отделно си те обичам.  Hug  Whistling

# 698
 hahaha hahaha Чъкнориси Joy

Аз като си ги изгледах наведнъж сезоните и не ми се видяха чак толкова изчерпани, но е факт, че се поизчерпаха. Да видим сега к'во ще стане в Чистилището, само там не бяха ходили. Последният сезон с Дикоподобните беше добро попадение, поне за мен.

# 699
С нееднозначно мнение съм за спойлерите. Някак... хм, плоски ми се струват. Но може би просто съм под влиянието на новината за още два сезона. За да не се мъчат, предлагам да правят сценариите им по идеи на феновете.

# 700
  • гр. София
Ето на, и Пуцинка е съгласна с мен!

hahaha hahaha Чъкнориси Joy

..... Да видим сега к'во ще стане в Чистилището, само там не бяха ходили.

Ми те и на Марс още не са ходили. Да вземат да ги пратят на една мисия да освободят планетата от нашествениците от съседната галактика  ooooh!

Пък за Чъкнорисите ти се смееш, обаче я кажи като чуеш името на Чък Норис за какво се сещаш? Правилно - за бозави евтини екшънчета и за нищо стойностно. Та затова не искам нови сезони на СПН, че ще стане същото.
"Дженсън и Джаред ли? Ааа, да, ония, дето се пенсионираха след 178 сезон на "Свръхестествено"".  Tired

# 701
Така е, така е. Дано сезонът е последен, защото наистина ще ги изпратят на Марс накрая, да си правят компания с робота. Laughing Надявам се на хубав край.

А ако толкова искат да го продължат, да сменят главния каст, много сериали го правят. Ще си изгуби от чара, но може и нещо добро да се получи. Wink

# 702
Тц, Бебе, тоя сериал не е като бибисийските. Това само отсам Атлантика го могат.

# 703
Ми да го купят от ББС. Laughing

# 704
Да бе, ей са. Купуването и омазването се правят само в една посока.

Общи условия

Активация на акаунт