SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 641
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • # супернатурална #

А ако толкова искат да го продължат, да сменят главния каст, много сериали го правят. Ще си изгуби от чара, но може и нещо добро да се получи. Wink

Ауу, какво еретично слово изрекоха бебешките ти джуки  Crossing Arms  Laughing

Искам да ги гледам още дъъълги години. Като приключат със СПН, си представям Дженсън в сериала "Индиана Джоунс" - екшън и комедия. Онзи ден чух, че има идея да се направи сериал по филмите, а Дженсън ми се струва достоен заместник на Харисън Форд. (Знам, че тук никой няма да ми се смее)
Джаред...най-би му отивало екшън и еротика. Него го глася направо за голямото кино. Представям си филми от рода на "Умирай трудно", "Смело сърце"...ех, какви екшъни правеха едно време  Joy

Аз отделно си те обичам.  Hug  Whistling

Ми обичай ме заедно  Flutter Да плеснем с ръце, па да се прегърнем тримата  Laughing
И аз, и аз  Hug

# 706
Аз Джаред си го представям като Бонд, Джеймс Бонд. Grinning

# 707
  • гр. София
Като приключат със СПН, си представям Дженсън в сериала "Индиана Джоунс" - екшън и комедия. Онзи ден чух, че има идея да се направи сериал по филмите, а Дженсън ми се струва достоен заместник на Харисън Форд. (Знам, че тук никой няма да ми се смее)

Grinning Така ясно си представих Дженсън в ей тая роля:

Къде ни е фотошоп гуруто да спретне един колаж с Дженсън? Би, писмовно другарче, къде си?  Hug

Как пееха Aqua:

Doctor Jones, Jones
Calling Doctor Jones
Doctor Jones, Doctor Jones
Get up now!
Wake up now!

# 708
Само да вметна, че с още сезони никак няма да има нито заместник на Харисън Форд (никой не може да го замести за мен Peace), нито Джеймс Бонд, нито Умирай трудно, а пък еротиката - съвсем забрави. При еротичните филми се търси друго, а след известно време и то ще отмине Mr. Green Аз очаквах СПН да свърши и свръхнатуралните ни мъже да се гмурнат в киното...

# 709

Ми обичай ме заедно  Flutter Да плеснем с ръце, па да се прегърнем тримата  Laughing

Нтцъ.  Naughty

Бебе, съдра се да поругаваш всичко свято днес.  Crossing Arms

# 710

Бебе, съдра се да поругаваш всичко свято днес.  Crossing Arms

hahaha Сега видях к'во съм написала, имах предвид Дженсън, а Джаред ми е много нежен, него само в ром-коми си го представям. Grinning

Естествено, че се шегувах за смяната на каста, това ми е толкова омразно, че чак ми идва да крещя. И аз не знам дали искам още сезони, ще преценя след като изгледам новия. Ако може отделен сериал само с Кас, само по крилца.  angel008

# 711
Все тая кого си имала предвид - тексасец за Бонд? Сопри се.  Twisted Evil

# 712
 Mr. Green Супер ще е. bowuu

# 713
  • гр. София

Joy Joy Joy
Представих си акцента  hahaha

# 714
  • # супернатурална #
Все тая кого си имала предвид - тексасец за Бонд? Сопри се.  Twisted Evil

Joy Joy Верно  rotfImbo А аз, сляпа от любов, се зачудих защо пък толкова да не му отива на Джаред Бонд. Джеймс Бонд  Joy

Добре, де. Никакъв шанс ли няма? Не може ли да имитира акцента?  Laughing

# 715
Не е само до акцента, Бонд се играе винаги от британец.

# 716
Не е само до акцента, Бонд се играе винаги от британец.

Peace

А за акцента - единственият американец, който убедително е докарвал брит-акцент е Джеймс Марстърс, познат и като Спайк от Бъфи.  Sunglasses

# 717
Джеймс Марстърс уникално го докарва Peace

# 718
# 719
Да, да, даже се учудих, че е американец.

ПП Забравих да кажа - Бебе, ще те претрепя, спри да поругаваш светини.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт