SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 668
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • # супернатурална #
Розе, друг смисъл влагам, шеговит  Laughing

# 736
Кой каза Джоунсн, Индиана - Дженсънс Джоунс

Розичка  Heart Eyes Hug, за теб винаги  Hug

# 737
  • # супернатурална #
Хахахаха, Би, страхотно! Ей, къде спят агентите му. Тъкмо да си развие комедийния талант

# 738
  • гр. София
Галче, ясно  Peace

Бииииии!!!!  Hug Така да те обичам!!!! Екстра е Индиана - Дженсънс Джоунс!!!  Grinning Hug

# 739
Какъв е тоз буквализъм у вас? Даже аз схванах за какво говори чудовището Краули.  hahaha

Ей туй, драга ми Галченценце(нце),
Няма произведение, което да обичам повече от това божие произведение

шти го татуирам на челото. Да не лазиш по чуждите произведения.  Mr. Green

Дауни - Шерлок? Да, за комедията, която беше филма. Дотам. Иначе нямам против пича, добър е.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 17:00 от ИрПуц

# 740
  • # супернатурална #
Чакай сега да видя как да те цитирам, че си объркала цитатите. Ама разбираемо-жега е, ЛЯТО ЕЕЕ  Whistling

"Да не лазиш по чуждите произведения."

Има едно единствено произведение, което обичам, което препрочитам непрекъснато, буквално заспивам и се събуждам с него. А периодично се появява някое ново, което ме кара да наплюнча пръст и да прелистя страниците, прокарвайки ръка по хартията и вдишвайки аромата и. Ама тук само надничам през рамото ти и с триста зора прочитам някоя и друга думичка  Crossing Arms

# 741
Опрайх го, от любов ми се замъглява зрението.  Heart Eyes Mr. Green

Харесва ми аналогията. Hug И така те държи нахъсана, нали? А да знаеш колко е интересно произведението, мъррррр.  Heart Eyes

# 742
  • # супернатурална #
Направо на нокти ме държиш. Ама ще ти омръзне да ти дишам във врата. Или ще вземе да ти хареса   Mr. Green

Моля, станете за химна  Laughing

">#![/video]

# 743
Направо на нокти ме държиш. Ама ще ти омръзне да ти дишам във врата.

Да, тогава шсе обърна и шта фрасна.  Mr. Green

# 744
Колкото и да не ми се ще, Дженсън и Джаред някак не ги виждам да прокопсат много извън малкият екран. Май ще си останат телевизионни актьори и това си е. В което не виждам нищо лошо де. Аз и друг път съм казвала, че ще ми е интересно да ги видя да гостуват по други сериали. От всичките им филми, които съм гледала само Коледната колибка и Десетинчовия герой ставаха за нещо. Тези ужасните си бяха наистина ужасни.  Mr. Green

Робърт Дауни беше перфектен докато играеше австралиец, който играе негър.  Joy Холмс не му е първата роля като британец, все пък изигра Чаплин преди доста години.

Да повъздъхна и аз - Ах, Джеймс! Ах, Марстърс! Ах, Спайк!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 745
  • # супернатурална #

tongue

Инче, дай линк за новате тема  Laughing

# 746
Аре стига въздишали по чужди мъже, идвайте у новата тема Mr. Green
Кво толкоз бързаш, Галина, няма да ти избяга новата, споко Mr. Green

# 747
  • # супернатурална #
Аа, на мен не, някой друг да не пропущи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт