Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 614
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Аз вчера се впуснах да търся нови аромати Wink-душих,пръсках...в най-голямата жега ooooh!,и ...накрая-пак се спрях на многократно ползвания Bright crystal на Versace Crossing Arms

# 526
Изказването на консултантката беше: "Да нямате предвид козметика Guerlain Terracotta? Аз за такъв парфюм не съм чувала. "  

Изобщо не се опитвай да питаш за ексклузивите, тогава консултантките ще се опитат да те убедят, че бълнуваш. Изобщо, тези не служат за консултиране, даже и за едно просто подаване не стават. Да си се гримират и да се мотаят там и да не се занимават с неща, дето не са им работа  Whistling

Само в бутиците на Герлен по света, Синтия, няма да ги срещнеш по парфюмериите  Peace
Guerlain Terracotta е спрян от производство мисля и никога не е идвал и не се е продавал в България затова не го знаят. Много е хубав парфюма. Heart Eyes

# 527
  • София
влизам набързо само да кажа, че от вчера мъжката Амазония е на прИмоция - 6,90 за ТВ, 4,50 за душгел  Whistling
това за тези, на които им трае повече от 10 минути  Laughing Бубс, при мен изкарва поне едно 2 часа  Rolling Eyes

# 528
  • Germany
Добро утро, парфюмни Hug
Днес се смях много на една тема, от немски форум, който следя, и реших, да я пренеса тук.
Въпросът е "На какво е ухаела Клеопатра?"
Интересно ми стана, че са дадени предположения, каквито никога не биха ми дошли на ума, както и парфюми, за които не съм чула, но пък са страхотни попадения и научих интересни неща, но засега няма да ги казвам, за да е по-интересно. В темата имаше предположения, че всъщност Клеопатра май не е била толкова красива и е имала проблеми с целулита  hahaha, и може би е отворила първото фитнес студио в древността Joy Но ако приемем, че е една от най-забележителните жени в историята, какво бихте отговорили Thinking
Моето предположение е за Nu ЕДП на YSL. Парфюм богат и чувствен, подправков и тъмен, страст блика от него и се носи само от силни жени. Вие сте  Hug Wink

# 529
На козе , магарешко или някакво там друго мляко. Това си мисля аз. Нали се е къпала в мляко за хубава кожа. Joy

# 530
  • София
Хм, хм..интересна тема Thinking
Според мен е ухаела на тамян, канела, роза, мирта...Ако трябва да е парфюм - може би Опиум - много опияняващ и тежък.

# 531
Според мен е ухаела на тамян, канела, роза, мирта...Ако трябва да е парфюм - може би Опиум - много опияняващ и тежък.

Хм, в тези Египетски жеги  Thinking  Joy

А иначе наистина е била далеч от сегашните ни разбирания за красиво и даже има версии на историците, че по скоро е била изключително властна, манипулативна и хитра с което е успявала да завладее мъжете, които и трябват.

# 532
  • София

Хм, в тези Египетски жеги  Thinking  Joy

А иначе наистина е била далеч от сегашните ни разбирания за красиво и даже има версии на историците, че по скоро е била изключително властна, манипулативна и хитра с което е успявала да завладее мъжете, които и трябват.

Е тровела е народа, ама с такива масла са разполагали. А и едва ли някой си е позволявал да има претенции за "шлейфа" на парфюма й  Wink

# 533
На Клеопатра туберози! Whistling Датура Ноар На Серж Лутенс и отива според мен. Аз съм чела доста за нея и наистина казват, че не е била никаква красавица и затова се е гримирала винаги супер много и е правела процедури за кожата си, поради недотам доброто и състояние.

# 534
  • на североизток от Рая
 И аз да се изкажа.

Представям си Клеопатра като тъмна, грозна жена с остри черти и строго излъчване. И мисля, че е ухаела на тежък, непоносим парфюм. Не знам защо, но никога не съм имала интерес към нейната особа. Всичко около нея ми звучи прехвалено и невярно.

Аз пък сега за проба си пръснах един Ейнджъл. Ама е прекрасен.  Heart EyesЛеко тръпчивичък, лека ванилия усещам. Чуден!

# 535
  • Германия

На змийска отрова, източена от кобра или очиларка. Демек на Poison (Dior).  Whistling

# 536
влизам набързо само да кажа, че от вчера мъжката Амазония е на прИмоция - 6,90 за ТВ, 4,50 за душгел  Whistling
това за тези, на които им трае повече от 10 минути  Laughing Бубс, при мен изкарва поне едно 2 часа  Rolling Eyes

него и за без пари не го искам с тази трайност върху мен  Naughty
днес съм с малко лоситанска смокиня и доста повече от тази на марк джакобс, която май само аз харесвам, което е странно, защото е по-водна отколкото смокинена, а аз акватици не много търпя ...

грозна, ама останала в историята ...  Joy
може наистина на Опиум  Sunglasses

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 12:48 от bubanka

# 537
  • Козлодуй
Моята романтична душа не допуска Клеопатра да е била грозна Grinning Представям си я красива и фатална,а аромата силен,натрапчиво сексуален,женствен-може би Будоар.

# 538
  • София
днес съм с малко лоситанска смокиня и доста повече от тази на марк джакобс, която май само аз харесвам, което е странно, защото е по-водна отколкото смокинена, а аз акватици не много търпя ...

и аз харесвам смокинята на Марк Джейкъбс.. но наистина е доста водниста - на мен за лятото ми е ок, де, не може всеки ден с Хабанита  Laughing

за Клеопатра - де да знам  newsm78 но не ще да е било нещо от категорията на Нилските градини  hahaha

# 539
чудех се сутринта за Хабанита - тези дни прочетох нещо за нея /не помня къде и какво  Laughing/ и ми се беше приискало ... удържах се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт