Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 528
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Няма промяна в аромата на КМ Шанел. Може би може да се отдаде на горещините, въпреки че споменаваш климатици. Ако се съмняваш в менте, не е възможно това да се случи при Прити шоп, защото са официален вносител и държат на реномето си. Да са решили нещо специално на теб да ти дадат копие не ми се вярва, но знае ли човек. Досега от тях не е имало оплаквания, но е факт че Шанел има супер много ментета и много хора си мислят, че пръскат оригинали, а всъщност това не е така. КМ си е много силен и присъствен парфюм, задушлив в жеги. По колко пъти пръскаш?
Усещам шлейфа на колежките, които го ползват по целия коридор. Аз също си го усещам над 6 часа плътно.

# 661
  • Пловдив
 Mr. Green Аз съм ги тествала май всички  извънземни и направо се чудя как тези сладости могат да се носят от някой в тези адски жеги Wink)) А имах надежда..имах-да мога да ги нося и аз и наистина да има нещо лятно за мен, но уви - не можах да го открия лятното Simple Smile) ! Както веднъж ми беше казала една позната по повод на един парфюм "Имах чувството ,че ще ми падне някой зъб от сладост" - та и аз това чувство имах като ги тествах на топло тези "летни" лимитки .

# 662
На мене понякога нещо ми става и мога да нося и най-големият шербет в 40 градуса.
Само за пример: вчера носих Truth or Dare....но той пък взе, че се изпари след 1 час Mr. Green
Днес съм с L Lolita и ми е много добре. Едно такова морско и солено....

# 663
  • Пловдив
Wink Ами аз така като гледам и по себе си също... щом снощи пръснах среднощния..... Явно  свежаците на всички идват в повечко по някое време и обонянието си иска разнообразие и това е ! Simple Smile)

# 664
Здравейте! Не пиша в темата, но чета редовно и с удоволствие. Имам нужда от компетентното ви мнение. Купих си от Прити шоп Coco Mademoiselle - парфюмна вода ( като не го бях ползвала около две години ) и след като приключих Chance - тоалетна вода. За моя учудване ароматът е слаб и много бързо изчезва. Ползвала съм парфюма и споменът ми е за доста добро присъствие. Усещах го около себе си при всяко движение. Възможно ли е проблемът да е в мен или има промяна на аромата? Пръскам го и в помещение с климатик. Sad Тоалетната вода на Chance ми е задушлива и интензивна в горещото, а Мадмоазелата не я долавям.
За самите парфюми нищо не мога да ти кажа, но скоро говорих по парфюмни теми с мой приятел, който има два сайта за продажба на парфюмерия и козметика. Та той каза, че няма българска фирма, която да е официално оторизирана да продава продукти на Chanel в България. Сефора продава техни продукти, но те не са българска търговска верига. Не знам дали Прити шоп са българска верига, но ако не са, те също имат право да продават и то оригинални продукти. Всички останали, в това число и сайтове, продават Chanel нелегално. Някои от тях внасят оригинали пак по черни пътища и с посредници, други подават добри, а трети не добри ментета. От сайтовете някои продават оригинали, които зареждат от определени вносители на друга маркова парфюмерия за България, но повечето не се знае какво точно продават...

# 665
  • Там, където ме обичат
На мене понякога нещо ми става и мога да нося и най-големият шербет в 40 градуса.
Днес съм с L Lolita и ми е много добре. Едно такова морско и солено....
Оооо, колежке  Hug И аз днес, не знам защо заложих на Лолита. Не беше нито страшна, нито отровна, въпреки жегата.

# 666
Aз Лолитата я купи точно преди Коледа. Нали уж зимен парфюм....канела, ванилия, портокалови корички. Обаче тогава изобщо не ми харесваше толкова много и не беше трайна.
А сега в жегите се развива просто божествено Heart Eyes Те не случайно са направили флакона толкова морски. А и самите рекламни плакати с тези лазурни води и златни пясъци...мммм рай!
Скрит текст:

# 667
  • София
Бижу, интересна информация! Значи от чужбина ще се купуват Шанелите.  Sunglasses

foxysilver, на мен любимите парфюми на Bvlgary са ми Mon Jasmin Noir и Белия Чай.  Grinning

Жаки, силно съм впечатлена от решението ти да сложиш Truth or Dare в тая жега. А от Lolita не се ли почувства мъничко лепкава?  Grinning Радвам се, че те кефи!

# 668
Не, изобщо. Усещам го много свеж, като прясно изцеден червен портокал с грейпфрут и морска сол.
А Truth or Dare си го нося с такъв кеф....но наистина вчера беше прекалено топло и изчезна.
Носих го и на концерта на Гънс в неделя....там се държа доста добре. Но и аз пръсвам само 1-2 пъти на тила. Така хем не ми е нон стоп под носа, хем като духне вятър се разнася съвсем лекичко

# 669
  • виртуално
Aз от всичките си спомням само Омбрето. Много ми беше харесал миналата година, но така и не го купих.  

щом си го пробвала и ти е харесал - направо него
той е най-различен и според мен неповторим  Blush

Mr. Green Аз съм ги тествала май всички  извънземни и направо се чудя как тези сладости могат да се носят от някой в тези адски жеги Wink)) 

и аз се чудех същото преди 2 години, ама сега си ги нося всичките  Joy и дори пръскам по 3-4 пъти

# 670
Aз от всичките си спомням само Омбрето. Много ми беше харесал миналата година, но така и не го купих. 

той е най-различен и според мен неповторим  Blush
нямат го вече в парфюми шоп. А на тези enzo още им нямам доверие Rolling Eyes

# 671
  • виртуално

той е най-различен и според мен неповторим  Blush
нямат го вече в парфюми шоп. А на тези enzo още им нямам доверие Rolling Eyes

приятелка си купи точно този от енцото и го сравнявахме - оригинален е  Peace
(за другите нямам впечатления)

# 672
  • Варна
Пръснах си три пъти. От няколко години ползвам Шанел и ароматите са били интензивни и трайни. Знам, че това е най - надеждното място за марката в България. Имала съм Мадмоазел и Алюр от същия магазин - без забележки. Всичко изглежда перфектно по парфюма. Стикер на вносител и т.н...

densi, благодаря за отговора. Нямам съмнения във фирмата и не вярвам да са решили да ми дават менте, но  newsm78 Ще чакам отзивите на хората около мен. Те дали го усещат. Взех го вчера и не съм го разходила. Grinning Лошото е, че обичам да се потапям в аромата. Харесвам мощните присъствени парфюми и сега ми е криво. Cry

Бижy, благодаря ти за информацията. Мисля си, че Прити шоп не са българска верига, но може и да не съм права.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 17:05 от didaka

# 673
Значи от чужбина ще се купуват Шанелите.  Sunglasses
Никакъв проблем няма да се купуват и от България. Peace Прити шоп са официалния вносител за България и имат лиценз затова. Сефора също. В Леро Шанел също се продава съвсем легално и официално. Peace
 Но другите места винаги са супер рискови. Наскоро приятелка ми показа прелестно менте на Шанс о фреш. Сравнявахме с моя купен от Прити шоп, за съжаление нейния си беше чисто менте, хубаво но копие, купено от квартален магазин за 10 лв. по-евтино от официалната му цена.
Имайте предвид, че Шанел никога не правят намаление на продуктите си това е политика на фирмата, освен на специални големи разпродажби като тези примерно в Прити шопа, за които получават мисля писмено разрешение от Франция за стари колекции и други поостарели продукти.

Три пъти за мен е малко за КМ. Аз пръскам примерно около 6 пъти, а понякога и повече. Сега ще го водя на море, където е повече от прелестен. Heart Eyes

# 674
  • Там, където ме обичат
Aз Лолитата я купи точно преди Коледа. Нали уж зимен парфюм....канела, ванилия, портокалови корички. Обаче тогава изобщо не ми харесваше толкова много и не беше трайна.
А сега в жегите се развива просто божествено Heart Eyes Те не случайно са направили флакона толкова морски. А и самите рекламни плакати с тези лазурни води и златни пясъци...мммм рай!
Скрит текст:
И аз го поръчах преди Коледа. Заради един подарък, уж да ми е безплатна доставка и не мога да си се начудя на акъла, как я гръмнах тая Лолитката насляпо, без изобщо да я познавам. Много съм изпушила явно. Отгоре на всичко мразя канела.
Обаче как ме кефи сега,  Heart Eyes а през зимата отделно.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт