Парфюмни размисли и страсти - 158

• 53 765
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Силви, не съм виждала тук тази ванилия мисля  newsm78
Ще мина през магазина им уикенда и ще проверя специално.

Днес си сложих DKNY за свежест, но след трамвая (където ме спаси от смрадта) геройски загина. Добре, че нося малко Хиноки - след малко ще се гмурна в гората Mr. Green

# 406
Взех си Бушерона  Laughing
Не е точно "моя" аромат.За мен е чист Диор Адикт  Crazy

Ще си помисля,може да го пусна в размените  Thinking

# 407
Елфи, дай му шанс в по-хладно време, на влага и дъжд е чуден  Wink
зимата му е студено, сега също не е подходящо времето

# 408
bubanka...може и така да направя.Сега определено не е най-подходящото време за него  Mr. Green
Имала съм Адикт и го обожавах,но наистина беше зима тогава.Незнам защо,но много ми прилича Бушерон на него.Долавям и нещо от отровите и малко сироп за кашлица  Laughing

# 409
Здравейте, набелязала съм си няколко парфюма, които от много четене на review-та и някои от душене съм харесала, но тъй като обичам сладки и тежки миризми, които да правят облак около мен, исках да ви попитам кой от посочените да избера, за да мирише възможно най-трайно и да оставя доря Embarassed
Britney Spears-Fantasy
Pink Sugar
Chopard Casmir
Lalique le parfum- за този също ме интересува малко по-подробно, тъй като все пак не е просто захарен памук и като 1те два
Guess by Marciano
S.T. Dupont- този знам, че не се вписва точно в горната категория, но пък траен ли е ?
Евентуално Crystal Noir- него го познавам доста добре, знам, че е траен, но пък ако някои от горните е по- добър в това си качество, на нещо ново ще заложа Simple Smile

П.П. Ако някой има и други предложения, да сподели, но нека не са на Герлен, нещо не ми понасят. Simple Smile

# 410
Кашмирът според мен

друго предложение - Миднайт Фентъзи на БС

# 411
  • София
Ели, Hug
Аз съм така тази година с Нинфео, но се надявам да отшуми.

Днес си мисля за Средиземноморските, но ще видим, не съм ги носила тази година, а ми се носи нещо смокиново-свежо.

пп. Щях да питам за това http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Miel-V … nilla--11136.html, някой познава ли го като аромат, цена, намира ли се?

ще се разровя/заровя пак в някой от магазините в Брюксел   Hug
досега май не съм го мяркала  Rolling Eyes

като споменахте Л'Оситан - след серия от тестове осъзнах, че 4-те кралици ми харесват само във вариант парфюм за къща - там си е истинска росна роза. В парфюма за хора ми седят прашно и някак вехто/увяхнало  Sad определено не съм човек  Wink

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 16:35 от Elitsa_z

# 412
Ели като гледам пак ще пълниш самолета с буркани hahaha

# 413
  • USA, Steak State
Аз от началото на пролетта карам само на Ерме, било Градини било Кели. От време на време залитам на Мюглие и някой от летните му лимитки на Ангела и Извънземното. Парфюмно спокойна съм от около 6 месеца.  Mr. Green Да се надяваме да продължи поне още толкова.

Доста харча и жълтия Клиник- Be Happy, около мен казват че ухая на себе си, някак личен аромат. Simple Smile И аз го харесвам за невероятните жеги.

# 414
  • София
Ели като гледам пак ще пълниш самолета с буркани hahaha

ще пълня ако има с какво - нещо тази ванило-медена симфония не я намирам на сайта - а пък ужким търсих много подробно  Rolling Eyes то вярно, че в тази жега поне половината ми мозък се е изпарил, де  ooooh! да не би и тя да е спряна, знам ли, уж е само от 2010 newsm78 то аз че ще я потърся е повече от ясно, де, ама да си попитам  Laughing

# 415
  • гр.Добрич
Тези дни ми пристигнаха Жулиетите. Много ми хареса начина по който са опаковани и надписани. Толкова е изискано, че кара човек да се чувства специален. Обаче ароматите май са далеч от моя вкус. Толкова роза на едно място не съм мирисала.
Между Lady Vengeance  и Vengeance extreme, почти не намирам разлика. Розата уби и пачулито и ванилията. Сетх се за ония мокри кърпички от едно време Българска роза. Моят мъж пък каза, че му миришело на тютюн или нещо мъжко. newsm78
Citizen Queen - започна много ретро и ми напомни на парфюми от детството ми. Незнам коя е тази съставка, която ги обединяваше. След известно време остана приятен сладък аромат.
Miss Charming - засега ми допада най0много от изборените.
Остават още за тестване.

# 416
  • на терасата
Тези дни ми пристигнаха Жулиетите. Много ми хареса начина по който са опаковани и надписани. Толкова е изискано, че кара човек да се чувства специален.

Ах, Жулиетите Grinning Харесвам.....малко е да се каже, копнея за Not a perfume! Tолкова мой, че няма накъде повече. Но ще почака, че има други в списъка преди него  smile3532, пак толкова много мои  ooooh!

Citizen Queen на мен ми мирише на крем Здраве, но е приятен. А oтмъстителните са си доста розести. Не им е сега времето, обаче, според мен.

# 417
Като стана дума за Жулиетите: Август излиза нов парфюм и описанието просто вика моето име (зелен шипър с метална роза и амброксан...), .  Laughing А шишето е право в десятката-  Heart Eyes

# 418
  • Варна
За първи път го казвам това - искам я заради шишето тази Джулиета и изобщо не ме интересува на какво мирише. Дори туберозата в състава ще и простя  Crazy

# 419
Мимс, я се осъзнай! Laughing Ти не правиш такива неща. Заради едно шише?! Моля ти се, ще ти го нарисувам.

Общи условия

Активация на акаунт