Изборът на Лара...продължава

• 55 450
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
# 286

Да,аз също нямах възможност ,да проследя поредните епизоди по бтв,но май нещата се развиват много бавно,та.. HugМожем да коментираме,кой до където е стигнал с гледането на сериала и все ще разберем нещичко Hug

# 287
Последно видях,че Лара беше прибрана от полицай следовател...Задържаха я ,да я питат ,как е станал инцидента с корабчето,което е управлявала ...После не съм гледала HugНямам си на идея ,как се развиха нещата ThinkingПосле има големи засечки във отношенията на Мате и Никол!?Там какво стана  Thinking???
Мия и Зоран,или Зоран и Нела?Друг интересен момент!!!!

# 288
# 289
Разбрах само,че Динко ще отмъщава на Лара,защото я смята за виновна,че Лейла е умряла Peace
И явно така ще отвлече малкия Яша!?Явно първи сезон е към своя край...И много малко серии останаха,да гледаме.После,втори сезон ,пише,че е новата много рекламирана продукция???Ама кое е истина и кое не,явно времето ще покаже Hug

# 290

Засега довиждане ....Надявам се да споделите по нещичко newsm10 newsm10 newsm10

# 291
# 292

Добро утро !!!
И пак сме тук,и пак по темата ,малко снимчици ....

Интересно ми е как ще се развият отношенията между тези двама младежи?
Имам усещането,че на Никол ще й бъде трудничко?

# 293

Това бяха очакваните двойки във филма,а сега кои ли ще са?

Зоран и Нела?Едва ли....

???

???
Предположения???

# 294

http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/tajno-vjencanje-zvijezde-larinog-izbora.html
Малко новини...
http://oyo.dnevnik.hr/product/filmovi/5397-larin-izbor-izgubljeni-princ
Няма превод и почти нищо не ми стана ясно,ама все някой може пък да разбира ,та затова качих страничката Hug

# 295

- u sledećoj sezoni ponovo se vraćaju s Zlajom u svoju kuću Vilu Zlatar. 2. sezona počine O9.O9.2O12
Вижте какво намерих Hug

# 296
# 297

НИКША ПОПРЕЧВА НА МАТЕ И ОГИ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ!!!

Въпреки че Мия е отнова заитересувана, се опасява че Зоран може да предпочете Нела. Тя решава да отиде при него, и го вижда да води интимен разговор с Нела.

Никша попречва на Мате и Огнян да се състезават. Оги се разгневява!

Лара и Яша се радват на семейно щастие без да подозират, че Динко ги наблюдава.

Мия се изненадва, че Нела и Зоран са отново заедно. Зоран се опитва да се оправдае, а тя не иска да чуе обясненията му. Зоран признава на Нела, че е целунал Мия.

Яков вижда, че Динко ги наблюдава!

Динко успява да избяга от Яков и от полицията.

Никша се завръща и се среща с Оги. Той се опитва да разубеди брат си да се състезава.

Динко се крие на гробището, но внезапно вижда някой там. Това е Франа, просякът, който му бе кум на сватбата. Въпреки, че в началото Динко е подозрителен към своя помощник, когато изслушва  историята му намира в негово лице сродна душа.

По искане на Нела, Мия получава поръчка за кетъринг от Лола, за развлечение на Лара и Яков. Когато Мия разбира, че Нела е със Зоран, с приема с неохота работата.

В кръчмата се поражда напрежение между Кармен и Никша когато той осъзнава, че тя може да се влюби в брат му Огнян.
Точно се каних да попитам за Никша и ето... Hug

# 298
БЛАНКА ЗАСТАВА ПРЕД КОРШУМА ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИНКО

Бланка се съгласява да помогне на сина си. Яков е от другата страна на ръба, тъй като полицията все още не може да залови Динко.

Никша отива да посети Лара. Тя е щастлива да го види.

Мия признава на Нела, че не иска да има нищо със Зоран, тя иска само той да бъде щастлив. Тя не казва на Нела, че Зоран все още има чувства към нея за да не я ядосва.

Полицията изненадва Динко, когато той иска да се скрие при Бланка.  Тя се опитва да го убеди да не се отчаива. Полицията стреля по Динко, но Бланка застава пред коршума. Така той успява да избяга.

Огнян се преструва, че го боли кракът за да може да стане по-дълго в Сплит. За съжаление на скептичния Никша, Кармен му отстъпва своето легло. Така тя се скарва с Никша. А той и казва, че ще се върне в армията и ще замине отново.

Бих искала Мия и Зоран да са заедно Hug

# 299

Мия е много красива жена.Във филма само е загатнато,но артистката е страхотна!!!На мен много ми допада Hug

Общи условия

Активация на акаунт