Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 54 511
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Цитат
рибичка, мисля че това е филма, който тътсиш: Letters to Juliet . Незнам откъде можеш да го изтеглиш.

благодаря ти Алиса, точно той е!   bouquet

рибичка, точно на предната страница го препоръчах, има го в замунда  Laughing

А днес ви препоръчвам още един романтичен филм, който много ми хареса,
но остави и едно такова тъжно настроение: (500) Days of Summer
Филм за той я обича, пък тя не, много оригинално режисиран,
отлична роля за Джоузеф Гордън-Левит (кой може да не обича такъв сладур  Laughing)

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 14:47 от Carmela Biscuit

# 211
Хех, Емма, ти си го пропуснала явно - аз преди няколко седмици го препоръчах.....
  Geia, аз може и от теб да съм го видяла (за което благодаря) но както неведнъж съм споменавала, минава много време от харесването на един филм, до намирането му за изтегляне и до гледането накрая. Та съвсем забравям.
  Vanya_I, ти си на вълна Gaspard Ulliel май  Laughing Ако е така- в "Късмета на винаря" той играе един ...убийствен ангел  Mr. Green, та ако ти се занимава, може да погледнеш.
 Снощи гледах Unknown (2006)- за него вече съм сигурна, че от тук видях препоръката (но не помня от кой  Rolling Eyes), защото такива филми не гледам, но ми хареса в крайна сметка.

И не мога да не подмина темата на 'разговора' в последните няколко страници-като се сетя аз колко трудно намирам по-голямата част от филмите.....понякога минават дни. Регистрирана съм в 6-7 бг тракера, когато харесам някой филм го пускам за търсене там и с оригиналното му заглавие (ако е неанглоезичен) и с английското(затова даваме линкове към IMDB), ако не го намеря-започвам наред piratebay, isohunt, kat....от там нататък продължава борбата за субтитри....... Та в крайна сметка много е лесно да напишеш :"дайте линк"-ама не всички филми са в Замунда, нали така? Понякога си е зор да се намери някой филм. Та порастърсете се и вие.

# 212
  • в сърцето на един мъж...
Емма, аз погледнах, обаче май има само английски субтитри за "Късметът на винаря"? Така ли е или си открила някъде и български, да знам да ровя и аз? Mr. Green
Ване, да мисля, че Южнячки беше по кината Thinking

# 213
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1132620/  , http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=265759&hit=1

Тази версия ,после видях ,че имало и друга ,освен това имало и още части ,които май предхождат тази ...

Като цяло ми хареса ,но не е филм за всеки ,доста тежичък  Rolling Eyes

Markrit ,писането с големи букви се приема за крещене.
От друга страна не виждам нищо лошо ,че момичето е поискало един или два линка ,за някой може да е много лесно търсенето ,за други- не. Който може и иска да помогне  Wink

# 214
  • София
то верно май съм на вълна Юлие. Всъщност бях забравила, че участва в Домът на Нина, а и ролята му е миниатюрна... Късметът на винаря и аз търся субтитри.

истината е, че в момента гледам филми, изтеглени отдавна... много нови неща се появяват и им освобождавам място  Blush

# 215
Аз тегля в несвяст  Laughing и гледам, когато мога. В момента отлежават около 15 филма, но ше им дойде времето  Wink

# 216
  • София
Гледах  The Girl with the Dragon Tattoo , http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=265759&hit=1

Тази версия ,после видях ,че имало и друга ,освен това имало и още части ,които май предхождат тази ...

Онзи ден гледах американската версия с Даниел Крейг, и дали защото вече съм позабравила
шведския оригинал, или защото мистър Бонд ми е слабост, но май новата версия повече ми хареса.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 14:48 от Carmela Biscuit

# 217
Емма, аз погледнах, обаче май има само английски субтитри за "Късметът на винаря"? Така ли е или си открила някъде и български, да знам да ровя и аз? Mr. Green
Онли инглиш, айм сори  Rolling Eyes

# 218
  • В светлината на слънцето
Ей, какво става тук?... ooooh!
Спамя. Нищо не препоръчвам, защото от последното ми включване нищо ново не съм гледала. Simple Smile The Help бе преведен официално точно като "Южнячки" от разпространителите.

# 219
Ето един френски екшън. Страшно филмче  Simple Smile

Banlieue 13 - Ultimatum / Предградие 13 - Ултиматум (2009)

# 220
To Rome With Love- типичен Уди. Аз съм си фен, знаете. Хареса ми доволно. Ако ще помогне, мога да сравня, че не ми хареса колкото Полунощ в Париж.  Simple Smile
  Едно е сигурно след тази серия 'посетете ...' продукции обаче, винаги си искал да видиш Рим(Париж) да речем, но след филма, вече си припадаш сериозно по въпросния град. Както е тръгнал, може скоро и Нещоси София да има Laughing Laughing

# 221
Той дали сам си е наумил да ги рекламира тези дестинации (Барселона, Париж, Рим) или му се е платило?

# 222
О, той си каза в едно интервю, че му предлагат да снима там и му плащат.

интервю

# 223
Няма лошо, да снима, аз му ги харесвам 'туристическите' филми. Гледам следващия ще се започва сега, пак от поредицата ще е май, само къде ще е не се знае или аз не разбрах. Бих си поръчала Истанбул  Simple Smile

# 224
  • зад парка
 Peace

Добри отзиви за "Маската на властта"

http://www.imdb.com/title/tt1124035/

Общи условия

Активация на акаунт