Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 54 518
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
CAM, CAM Geia, от най - гадните.

# 256
  • в сърцето на един мъж...

Ауу, ми тогава ти заради качеството не си го харесала Mr. Green

# 257
  • София
Гледах най - сетне Sukkar banat 2007 (Карамел)
http://www.imdb.com/title/tt0825236/
Много ми хареса, обаче човек трябва да му е много лежерно, за да го гледа. Много красиви са лицата на актрисите, много красива музика... много красив финал.

# 258
Ауу, ми тогава ти заради качеството не си го харесала Mr. Green
МисУиш ли?

Аз днес се скъсах:
Dirty Pretty Things  Peace

# 259
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледах "Риболов в пустинята" и съм ей-така . Хубав, хууубав Heart Eyes. Очаквах красота в пустинята, получих в добавка и красота в Шотландия, щастлива . И Кристин, аххх Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
Изгледах току-що http://www.imdb.com/title/tt1093352/
Такива чувства отдавна някой филм не е предизвиквал у мен. Имам хомосексуални приятели, както и дружка, която не е семейна и много иска да има деца, а не може... През цялото време навързвах историята с тяхната и така ме стисна за гърлото...
Много благодаря на тази от вас, която го препоръча!  Hug  bouquet

# 261
  • в сърцето на един мъж...
Емма, в една съседна тема така ще ти кажат Wink Интересно това с Одри Thinking
Пипи, радвам се, че ти е харесал Peace

# 262
  • София
Допреди малко гледах по T.V. "Форест Гъмп". Гледала съм го поне 3-4 пъти, но не ми омръзва. Ей, страхотен филм, а Том Ханкс е невероятен.   newsm10

# 263
  • В царството на игрите:)
Допреди малко гледах по T.V. "Форест Гъмп". Гледала съм го поне 3-4 пъти, но не ми омръзва. Ей, страхотен филм, а Том Ханкс е невероятен.   newsm10
И аз съм го гледала поне 5 пъти и винаги откривам още и още - в топ 3 ми е този филм, заедно с "Изкуплението Шоушенк" и "Къщата на духовете" Simple Smile Ох, като се замисля май не трябва да е топ 3 , а топ 5, ама това е друга тема Mr. Green Thinking

# 264
привет,
да се разпиша в темата, за да мога по-лесно да ви следя, страхотни сте  Hug

през последната седмица гледах:

Снежанка и ловецът (Snow White and the Huntsman)... аз харесвам такива фентъзи приказки, хубави ефекти, Чарлийз Терон беше мега зла, а Кристен Стюърт си беше Бела от "Здрач"  Laughing *на кино...

Пианистът (The Pianist), разтърсващ, не знам защо толкова време отлагах филма, всъщност знам, тежък е, но е великолепен, както и Броуди... както и музиката на Шопен... *от Замунда...

Южнячки (The Help), благодаря, че го препоръчахте   bouquet много, много ми хареса *от Арена...

Момичето с драконовата татуировка (The girl with the Dragon Tattoo), скандинавската версия... според мен е в най-добрите традиции на крими/мистерии жанра... определено ми хареса, но с уговорката, че две сцени ги превъртях, защото нервите ми са слаби... ще ми бъде интересно да гледам и холивудската версия... *от Замунда...

Риболов в пустинята (Salmon Fishing in the Yemen), пак да благодаря, тук прочетох за него, обикновено подхождам със съмнение към топ 10 на най-активните торенти в Замунда и не му обърнах внимание... прекрасен, прекрасен!!  *от Замунда...

Полунощ в Париж (Midnight in Paris)  и Ще срещнеш висок тъмнокос непознат (You will meet a tall dark stranger), просто бях на Уди Алън вълна една вечер... покрай първия ми се дочете Хемингуей, от втория, честно казано, ми се доспа  Laughing  * от Замунда...

# 265
  • Belgium
Много ми хареса, обаче човек трябва да му е много лежерно, за да го гледа. Много красиви са лицата на актрисите, много красива музика... много красив финал.

Радвам се, че ти е харесал  Laughing

# 266

Радвам се, че ти е харесал  Laughing

Az го дръпнах, но е без субтитри. Някой да помогне...

# 267
# 268
Емма,    bouquet Hug благодаря много!!!

# 269
Ти виж първо дали ще паснат на версията на филма, който си изтеглила Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт