Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 53 921
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • срещу двата комина :)))
гледах и аз Батман ... луда фенка съм на поредицата, но ми се струва, че този филм най се отдалечи от същността на героя ... де да знам, хич не ми беше Батмановски Flutter много герои ми се видяха, накъсано действие ... но препоръчвам за всеки фен, дори и само заради финала си заслужава  Laughing

# 571
И аз гледах най-после The Hunger Games - честно казано не е нищо особено. Не съм чела книгите, но самият филм не даваше добро обяснение на света, в който се развиваше действието. Не знам заради сценария ли е или така е и в книгите. Не стана ясно какъв е бил този бунт, който поставя началото на игрите, кои са управляващите, какви са правилата, на които се подчинява тази държава. Защо започна нов бунт при смъртта на Ру като за 74 издания на игрите и огромно количество смърт на избраните, това не беше ставало.

Определено не ме грабна и няма да чета книгите.

Другият филм, който гледах и си заслужава да се спомене, е препоръчваният по-назад в темата Being Flynn - много остарял Робърт Дениро, все така прекрасен актьор, но тоталната безизходица на ситуацията във филма ми дойде в повече.
Моето мнение за The Hunger Games е същото. За какво беше цялата тази масивна реклама, за какво беше всичко?! Много шум за нищо! Филма не е нищо особено, нито е особено интересен, а и завършва много...посредствено, даже бозесто. И наистина, точно това щях да питам и аз - какъв бунт, защо изглеждаха всички така странно, като от карнавал, изобщо целия град там, където отидоха беше странен, какво изобщо налага да се провеждат такива Игри на глада, какво се цели с това.... Не ми станаха ясни тези работи, смятам, че трябваше да бъде обяснено поне малко във филма, а не така от главата за краката. Не ми хареса, едвам го дочаках да свърши.

# 572
  • срещу двата комина :)))
за съжаление Hunger games  е направен за хора чели книгата  Tired аз гледах първо филма, стана ми интерсно и реших да прочета и трите. Разбира се, книгите са много по-хубави, но ако сте чели преи гледането би ви харесал  Peace

# 573
Не съм преглеждала всички теми и не знам дали не сте ги писали, но наскоро гледах Never let me go. Този филм до такава степен вникна в мен, че досега се замислям над концепцията на филма. Много е силен, но и малко странен. Заслужава си гледането. Харесва ми и Brothers 2009  и LEON и двата са тежки и донякъде ми промениха светогледа, но аз такива филми харесвам. The lost valentine и I give my first love to you са романтични, ревливи с много добре поднесени истории,а не като повечето от този жанр лекомислени и препокриващи се. Надявам се да ви харесат филмите  Hug едни от най добрите са според мен.

# 574
  • София
на мен "Игрите на глада" ми харесаха, но аз четох първо книгата.
Мъжът ми също го хареса, той без да е чел книгата.
Важно е и с каква нагласа отива човек де и какво очаква.

Масивната реклама е логична след успеха на книгите.

# 575
  • Belgium
Явно сценарият на The Hunger Games не е добре направен, както и подозирах.

Предполагам че филмът е само по първата книга нали?

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 19:39 от Лу

# 576
  • София
да, по първата книга е. очакват ни още два филма.

Не се отказвай от книгата ако имаш интерес към такива истории.

# 577
  • София
препоръчайте филм с Ерик Уинтър загубих си ума по него ....а гугъл не ми помага много  Crazy

# 578
http://www.imdb.com/name/nm0935721/

Ще наблягаш на ТВ сериалите, май Simple Smile

# 579
И аз съм съгласна с последните мнения за Игрите на глада. Първо прочетох книгата, после изгледах филма. Ами то има толкова важни пропуски, че ако не си чел книгата не можеш да вникнеш изобщо за какво иде реч. Както се и оказва всъщност.
После прочетох и другите две книги, втората повече ми хареса от първата, някак си по-интригуваща беше, а и игрите бяха готино измислени. Третата - горе долу. Но филмът е боза, дано поне другите да ги направят по-подробни.

# 580
  • София
лошото е, че са направили филма, така че да отговаря на тийнеджърите, а книгата е една идея по - сериозна от това. За всеки слячай не мога да не изтъкна визията на Ефи например и включването на Лени Кравиц като много добри попадения. И изобщо визията е такава, каквато си а представх.

# 581
  • София, България
Здравейте,
реших и аз да се включа в темата, чета ви от известно време и тук намерих информация за доста добри филми, за които съм ви искрено благодарна, момичета.  Hug
Гледах наскоро "Игрите на глада" и мнението ми се припокрива напълно с по-горните - изобщо не ми хареса филма, през цялото време чаках изведнъж някак си да стане супер ама супер хубав  Laughing , а то взе, че не се случи. Накрая ми хрумна, че ми прилича на една средно добра серия от най-старите сезони на Старгейт, тези, които са гледали сериала ще се сетят за какво говоря.

# 582
# 583
  • Русе/София
Вчера гледах доста старичък филм,но пък много ми хареса http://www.imdb.com/title/tt0461872/

# 584
  • в морето до колене
Аз от няколко дни се катеря по баирите и слушам джаз в Банско  Party, като имам само инцидентен достъп до нет... но все пак не се сдържах да надникна тук.  Sunglasses

Исках само да кажа по повод на вашата дискусия за "Игрите на глада" (за който уточнявам, че не съм го гледала)  - моето принципно мнение е, че всяка ЕКРАНИЗАЦИЯ на каквото и да било, даже на детско стихче, трябва да може да се разглежда като самостоятелно произведение. И да не е зависима от познаването/непознаването на литературния източник.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт