Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIII

• 53 903
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • В Космоса
Да, много интересен образ - голяма симпатяга. Laughing И си го изигра перфектно.

# 601
  • No Line On The Horizon
 Батман го изгледах, но бях с усещане за изгубено време.

# 602
  • София
Вчера гледах Elle - http://www.imdb.com/title/tt1549589/.
Хареса ми, макар че имаше някои прекалени натуралистични момента. Филмът дава малко по-различен поглед върху най-древната професия.

# 603
  • срещу двата комина :)))
гледах Saving Grace , симпатично филмче, готина историйка, но не съм хипер впечатлена  Joy

# 604
Току що превъртях набързо Игрите на глада (що изобщо го изтеглих  Banghead ) - каква е тая простотия и що ми я пласират като фантастика  Shocked Цивилизационен левъл на пийпъла - около новата ера и назад (Рим по Нероново време  Thinking, гладиаторски боеве, ра'ираш ли  Outta Joint ), Робин от Локсли, ама У фуста 'облякан', китна природа с английска селска идилия ... и т'ва в далечното бъдеще, така ли  #Crazy На какво се основава таз прогноза  newsm78
Нямаше да бълвам хич, ако не ме втрещи това  #Crazy :
"Сюзан Колинс е създала фантастика, която ще се запомни завинаги, редом с великите “Фондацията”, ... "
Как ще стъпи на малкия пръст на творбите на Азимов (фантаст с докторска степен, а то научна фантастика без научно мислене просто нЕма начин  ooooh!) тая Римско-средновековно-пасторално-селско-английска бутафория на лелката. Е, не  Tired, ако т'ва е фантастика, аз съм космонавт  Crazy  Laughing

П.П. Без футурологични прогнози, базирани на здрав научен опит и творческо въображение -не става  Naughty
Ето пример с един друг от титаните - сър Артър Кларк  Grinning
"През 1945 г. в своята статия «Извънземни ретранслатори» («Extra-Terrestrial Relays»), публикувана в списание Wireless World,[1] Кларк предлага идеята си за създаване на система за телекомуникация чрез спътници, разположени на геостационарна орбита, която би позволила да се създаде глобална система за връзка. Тази идея впоследствие е реализирана чрез комуникационните сателити и през втората половина на 20-и век осигурява предаване на практически всички комуникации, в това число и Интернет. Геостационарната орбита се нарича и орбита на Кларк. На въпроса защо не е патентовал идеята си (което е било напълно възможно), той отговаря, че не вярвал във възможността за реализацията ѝ докато е жив, а освен това считал, че подобна идея трябва да носи полза на цялото човечество."

Извинявам се за буйстващия пост  Mr. Green - рядко пиша, още по-рядко бълвам  Flutter

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 11:02 от Peregrin

# 605
  • София
Перегрин, антиутопия е това, а не научна фантастика.
От типа на Equilibrium. Идея си нямам защо някой я е сравнил с Азимов, но реално нямат никаква връзка и нищо общо. Подозирам, че този някой не е чел Азимов.

# 606
  • София
Искам да похваля 3-те последни филма, които гледах  Simple Smile

Magic Mike http://www.imdb.com/title/tt1915581/ - отидох много предубедена на този филм и само, защото моите приятелки ме накараха да гледаме голи мъже на широк екран  Laughing ОБАЧЕ... така не съм се смяла на филм не помня от кога. Много е забавен, свеж и СЕКСИ!  Flushed Mr. Green

Changeling http://www.imdb.com/title/tt0824747/ Филмът е по действителен случай и ако пренебрегнем факта, че е ужасно дълъг (явно всички филми на Клинт Истууд са такива) е много добър! Не съм фен на Анджелина, но според мен много добре се справи с ролята. Въздейства ми!

The Dark Knight Rises http://www.imdb.com/title/tt1345836/ Тук съм многоооо пристрастна. Все пак Крисчън Бейл е Батман  Laughing Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544

# 607
  • В царството на игрите:)
А аз съм недоволна, защото след няколкото прекрасни, но по - тежки филма, които гледах по препоръка от тук ми се искаше да попадна и на нещо леко и свежо. Претърпях поредното разочарование с "Не целувай булката!"  Rolling Eyes
Ама какво им пречи на тия хора да направят готина романтична комедия??? ooooh! Къде останаха прекрасните романтични комедии от навремето с Дженифър Анистън или Сандра Бълок newsm78
Препоръчайте нещичко моля Hug

# 608
  • In The Middle Of Nowhere
milmich, аз мога да ти препоръчам един, който гледах тези дни и така или иначе мислех да споделя, че съм го гледала. Хареса ми и имаше някои доста забавни моменти. Е не е с булки и не е американски, но на мен много ми хареса и добре си изкарах времето с него.
Ето за този филм иде реч - Fuga de Cerebros / Изтичане на мозъци (2009), субтитрите са в коментарите.
Ако решиш да го гледаш, дано да ти хареса  Hug

И сега се сетих за един хубав, за който вече бях писала, че съм гледала - http://www.imdb.com/title/tt0829297/  Peace

# 609
  • София
ох, сещам се за един много приятен френски романтична комедия и изобщо не мога да се сетя как се казваше  ooooh! мнооооого приятна романтична комедия! назад съм го писала...

# 610
Здравейте момичета .
Знам че молбата ми не е за вашата тема , но се нуждая от помощ.
Обръщам се към вас , защото предполагам че сте гледали доста филми , и все някой може да ми помогне.
Скрит текст:
Питаха ме за един филм , който съм гледала ,
но не мога да се сетя заглавието му.
Ще ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете.
Става въпрос за :
Става дума за една докторка която работи с заразни болести и прави ваксини.Заминава на почивка с дъщеря си мисля че на карибите и там плъзва епидемия от птичи грип.
 Надявам се че ще ме насочите към заглавие.
 Благодаря .

# 611
  • В Космоса
Реших да се запозная по-подробно с филмографията на Gaspard Ulliel и започнах с Paris, je t'aime, в който има малка роля. Може би не трябваше да стартирам точно с този му персонаж, но за компенсация филмчето ми допадна много. Кратки квартални романси... някои изключително затрогващи, други не толкова, някои дълбоки и замислящи, други по-лековати и наивни - един букет, който изпълва с пъстрота и настроения отделените близо 2 часа. Peace

# 612
  • София
За мен е необясномо как може 21 Jump Street http://www.imdb.com/title/tt1232829/ да има рейтинг 7.3 в IMDB  newsm78 Но..мое си мнение и предпочитания. Не ми хареса! Дори и появата на Джони Деп ме разочарова  ooooh!

# 613
  • някъде
Tengo ganas de ti / Три метра над небето: Искам теб
Закуска в Тифани
препоръчвам за тези, които още не са ги гледали Peace

# 614
Игрите на глада на мен ми хареса без да съм чела книгите. Аз го изтеглих много преди да се появи първото негативно мнение тук и чакаше да му дойде времето. След толкова лоши отзиви, реших да го изгледам и дали заради занижените очаквания и затова, че нямах абсолютно никаква информация за сюжета преди това, останах доволна.
Не съм си тормозила съзнанието с допълнителни въпроси, просто бях част от кичозната публика  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт