КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
 Крал чаши - Дявол - Рицар чаши - така погледнато дявола ми е в любовна насока ......и ще е много обаятелен да знаеш ........

# 511
  • София, Лагера
Ами не, Зима, не можах, бяхме на хотел, нямах и нищо за писане, пък и не ги помних много. Надявам се скоро пак да сънувам нещо подобно!  Simple Smile Praynig

Таня, на мен ми е много сексуално-романтично-любовна тази комбинация  Whistling И никакви проблеми не съзирам, по-скоро Дявола в проявлението си на изкусител  Wink

# 512
Ще ви информирам какво се е случило  Hug

Хубаво би било да ми се случи нещо любовно.  Twisted Evil

# 513
Ноеми,специален сън с таро,знам че ще последват и други. Помни картите,в реда на появата,и колкото можеш от чутото на сън за тях.
Таня ще успееш да блеснеш,ще бъдеш видяна. Трябва да загърбиш скруполи в такъв случай.

# 514
Кралица на жезлите-Тройка жезли-Кралица на мечовете-Рицар на чашите-Петица чаши-Паж на мечовете-Справедливост.
Тези ми се паднаха,като въпроса беше "Ще успеем ли с местенето".Нищо не разбрах,защото Паж на мечовете ми показва като тълкувание хепи енд,а Петица чаши-изоставяне на плановете.Съвсем се обърках  Rolling Eyes Помогнете ми,моля   bouquet

# 515
За местенето,на теория този въпрос не е правилно зададен.
Другото защо толкова карти,на един въпрос,и дали е подредба.
Според мен справедливост е картата отговор по идеята на въпроса ти.
За мен от значение ще бъдат планове,документи,сметки....и все около сведения,разговори.

# 516
В сайт маджикджейт (може и да бъркам името) излизат по толкова карти като зададеш въпрос.

# 517
В сайт маджикджейт (може и да бъркам името) излизат по толкова карти като зададеш въпрос.

Simple Smile

# 518
Achillea millefolium - за мен картите ти показват  че ще има изясняване на въпроса ти , не казва точно да или не , ще има проблемни ситуации , може и спорове , но аз мисля че ще има положително развитие в крайна сметка, може и по отложено във времето  , макар и не точно по начина по който е искано .....така си мисля .

# 519
  • София, Лагера
Дами, бих искала да ви попитам как тълкувате обърнат Дявола? Като по-малкото зло, като обезсилен Дявола, като освобождение, или пък като още по-гаден дявол? Или друго?

# 520
Момичета скоро си закупих карти таро и се опитвам да работя с тях Simple Smile
Изтеглих си 2 карти на въпрос : Ще се запазили връзката , която имам в момента
Картите са Глупакът и Луната- как бихте ми ги тълкували  Simple Smile

# 521
Дами, бих искала да ви попитам как тълкувате обърнат Дявола? Като по-малкото зло, като обезсилен Дявола, като освобождение, или пък като още по-гаден дявол? Или друго?
освобождение

# 522
Момичета скоро си закупих карти таро и се опитвам да работя с тях Simple Smile
Изтеглих си 2 карти на въпрос : Ще се запазили връзката , която имам в момента
Картите са Глупакът и Луната- как бихте ми ги тълкували  Simple Smile

Има ли такава връзка изобщо?

Съжалявам за тълкуването! Вероятно не това ти се иска да чуеш...И освен това, имай едно наум, защото ако много от скоро имаш карти, те може и още да не ти говорят съвсем добре.

# 523
  • София, Лагера
Благодаря, zimma   bouquet
Цвети, според мен, ако има някаквавръзка изобщо, то е някакво ирационално обсебване. Перспективи не виждам никакви.

# 524
Кралица на жезлите-Тройка жезли-Кралица на мечовете-Рицар на чашите-Петица чаши-Паж на мечовете-Справедливост.
Тези ми се паднаха,като въпроса беше "Ще успеем ли с местенето".Нищо не разбрах,защото Паж на мечовете ми показва като тълкувание хепи енд,а Петица чаши-изоставяне на плановете.Съвсем се обърках  Rolling Eyes Помогнете ми,моля   bouquet

Зададох въпрос ще се преместите ли в нов дом.

Крал чаши - Луната - 7 чаши

Мъж, който седи в основата на замисъла или от него зависи да се задвижат нещата по местенето в нов дом или тотално не е наясно със ситуацията, витае в облаците и подхожда силно несериозно и непрактично или просто лъже. Ама така лъже, че не знам дали в крайна сметка и той не си вярва. На този етап, осъществяването на идеята е абсолютно нереално.

Или сменете подхода, или ако този мъж е мъжът ти, просто се откажи от надеждите си и се опитай да се примириш със ситуацията, в която си.

Съжалявам, но тенденцията на картите, които се появяват не върви на добре.

Ако вземете решение да смените подхода, след известно време като се задвижат нещата, питай пак, защото ако вие промените нещо в начина на действие и картите ще променят своите предсказания. Надежда винаги има.

Поздрави на бебчо!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт