КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 51 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
нарни - уморени мечти ,напъни,насила. опит за дишане на въздух.

Two Hearts
Притесняват те и те оскърбяват?
Не превивай пред тях рамене.
Само плодни дървета се брулят.
Безплодните – не.

# 136
нарни - уморени мечти ,напъни,насила. опит за дишане на въздух.

Two Hearts
Притесняват те и те оскърбяват?
Не превивай пред тях рамене.
Само плодни дървета се брулят.
Безплодните – не.

Благодаря, и аз мисля така, той просто се опитва да продължи с мен нещо, което знае че не чувства отдавна.

# 137
Момичета бихте ли тълкуване таро за влюбени теглено онлайн

изтеглени карти
Отляво -Отшелникът,Звезда, 5 жезли в средата 4 Мечове, отдясно 10 жезли,10 пентакли,Магьосникът
Maкар ,че Мегата ти е отговрила, искам да допълня към нейният коментар. В момента мисля,че са на разстояние (или отдалечени емоционлано) един от друг. Партньорът от ляво  е в дълбока мъка и болка ,която ще продължи поне година. И то не само болка ,а раздираща болка, такава която при вдишване  те изгаря ,а при издишване  ти излиза душата за последно. Отчаяно се бори и гори в любовта си. Партньорът в дясно- прикрива умело нещо зад няакви отговрности и задачи. не е свободен. в смисъл -семеен е. Заложил е на семейството, но поради дълг. Чаровник и хлъзгав. След около 4мес. ще има някаво развитие.

# 138
Момичета бихте ли тълкуване таро за влюбени теглено онлайн

изтеглени карти
Отляво -Отшелникът,Звезда, 5 жезли в средата 4 Мечове, отдясно 10 жезли,10 пентакли,Магьосникът
Maкар ,че Мегата ти е отговрила, искам да допълня към нейният коментар. В момента мисля,че са на разстояние (или отдалечени емоционлано) един от друг. Партньорът от ляво  е в дълбока мъка и болка ,която ще продължи поне година. И то не само болка ,а раздираща болка, такава която при вдишване  те изгаря ,а при издишване  ти излиза душата за последно. Отчаяно се бори и гори в любовта си. Партньорът в дясно- прикрива умело нещо зад няакви отговрности и задачи. не е свободен. в смисъл -семеен е. Заложил е на семейството, но поради дълг. Чаровник и хлъзгав. След около 4мес. ще има някаво развитие.

Благодаря за отговора, какво развитие имате в предвид положително за връзката им, или отрицателно.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 08:43 от Анонимен

# 139
Как ще се развият отношенията им в близкото бъдеще подредба Таро отношения
Изтеглени карти
Съвет към питащия-Кулата
Сегашта ситуация в ляво Рицар мечове в дясно 10 мечове
Най близко бъд. - горе 10 жезли 5 мечове
Дългосрочно бъд.- вляво 5 пентакли горе Влюбените

# 140
Момичета,имам огромна молба,може ли някой който е вещ в подредбата на картите таро да ми гледа.Преди се беше отзовала Flame обаче гледам че отдавна не е влизала  и не ми е отговорила на съобщението,а при мен нещата са много сериозни.Исках да отида някъде тук в София някоя жена да ми гледа на таро,но не мога да открия никъде да пише за такива жени.Ще бъда много благодарна

# 141
Момичета,имам огромна молба,може ли някой който е вещ в подредбата на картите таро да ми гледа.Преди се беше отзовала Flame обаче гледам че отдавна не е влизала  и не ми е отговорила на съобщението,а при мен нещата са много сериозни.Исках да отида някъде тук в София някоя жена да ми гледа на таро,но не мога да открия никъде да пише за такива жени.Ще бъда много благодарна

Здравей, ако искаш задай си въпрос и ще видим какво ще излезе, а най -добре да се комбинира гледането с астрологичен анализ на планетите в момента към твоите.. да сметнем малко нумерология от датата ти на раждане.. занимаваме с това в моят блог.http://tarolink.wordpress.com/%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE/. или тук ме питай , знаеш ли си часа на раждане? Иначе можеш също така да посетиш блога: http://tarot-manija.forumlatvia.com/t407-topic

успех

МаринаРомания

# 142
Здравейте момичета,
споделям с вас една подредба, която направих на моята майка.
Тя има притеснение относно една жена, неприятна и опасна, донесе много проблеми на семейството. Моля, ако имате време, споделете мнението си за тези карти...
Въпросът е "Какви действия да се очакват от тази жена?"

2 жезли - Дяволът - 10 пентакли доп. асо чаши - 5 мечове

Нещо се замисля? Нещо, за което се иска да се доведе до край?
Действа се на основа на чувства.

# 143
Ескар-тази  жена наистина  е творец на сеира,тя  умее да манипулира,това е неин талант.За нея не е проблем нещата да са публични, мисля че  като оправдание и служи връзката с вас(семейна връзка,роднини,колеги но близки свързани са на едно място да са??). подгответе се за битка пред хора.(има ли  намесени пари)

# 144
  • София, Лагера
Момичета, много съм впечатлена от тълкуванията ви, толкова неща виждате! Аз продължавам упорито, почти всеки ден вадя картите, редя ги на приятелки, познавам разни неща, но съвсем повърхностно. Някак не ги усещам  Confused. Надявах се, че с времето ще стане, но...  Rolling Eyes И затова ви се радвам! Hug

# 145
Ескар-тази  жена наистина  е творец на сеира,тя  умее да манипулира,това е неин талант.За нея не е проблем нещата да са публични, мисля че  като оправдание и служи връзката с вас(семейна връзка,роднини,колеги но близки свързани са на едно място да са??). подгответе се за битка пред хора.(има ли  намесени пари)

Меги - отново право в 10ката!  Peace
Да има отношения и замесени пари, жената е в работната сфера на семейството ми, може да се каже че са колеги...

# 146
Да ви питам
от този сайт http://karti-taro.com/ вие кои колоди бихте препоръчали?

# 147
Момичета, много съм впечатлена от тълкуванията ви, толкова неща виждате! Аз продължавам упорито, почти всеки ден вадя картите, редя ги на приятелки, познавам разни неща, но съвсем повърхностно. Някак не ги усещам  Confused. Надявах се, че с времето ще стане, но...  Rolling Eyes И затова ви се радвам! Hug
Не се отчайвай така! Години се искат да понагазиш в този свят  Peace
Ще ги усещаш все по-ясно

# 148
Момичета, моля да ми изтеглите карти за два въпроса:
1. Какви чувства изпитва Х. към мен?
2. Защо постъпва така?

Ако ви е интересно и приятно може и да ги коментирате, разбира се.
Молбата ми е продиктувана от желанието да игнорирам личните си чувства. Поне се надявам да се получи...

Благодаря ви предварително!

# 149
По стечение на определени обстоятелства получих предложение от него свързано с обвързване.
Не искам да тегля он лайн, ако някоя от вас иска да изтегли с въпроси.
Какво означава това за него-необходимост от възникналата ситуация, или осъзнато желание?
Осъществяването на предложението ще промени ли сегашната ситуация между нас?

Общи условия

Активация на акаунт