КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Лагера
Момичета, поставена съм пред сериозна дилема - да сменям ли работата или не. Rolling Eyes Няколко пъти попитах картите във времето (за 4 -5 месеца) и са все объркани. Ту ми дава, че едното е по-добре, ту че длугото...  Rolling Eyes Последно вчера си теглих карти, но ми излезе карта, която съм си нарочила че е "не искам да ти кажа" (тази с името на производителя на тестето).
Моля, ако някоя от вас пожелае, да ми помогне като попита своите карти вместо мен. Praynig

Въпросът ми е: коя  е по-добрата алтернатива - да остана или да сменя работата?

Мерси предварително!

# 121
Да остане ли Ноеми на старата си работа:
10 чаши-Кралица пентакли-9 меча и изпадна Кралица на мечовете

Да приеме ли Ноеми новата работа?
5 чаши-7 меча-Луната

Като видях първите карти, реших, че старата работа не е добра за теб, че те "стагнира" /кралица пентакли/, въпреки че ти дава сигурност и се чувстваш в свои води там. Обаче вторите никак не ми харесват. Струва ми се, че това което ти се представя като възможности никак не е реално. Някакво разочарование те кара да обмисляш алтернативата, но мисля че тя изобщо не е това, което изглежда. Мисля, че и двете възможности не ти носят това, което търсиш. Имаш нужда от нещо ново, но също така мисля, че не е това, което сега ти се предлага.

А може ли, просто за упражнение, да напишеш комбинациите, които са ти се падали досега и най-вече първата, моля! Ако ги помниш, разбира се...

# 122
Момичета, поставена съм пред сериозна дилема - да сменям ли работата или не. Rolling Eyes Няколко пъти попитах картите във времето (за 4 -5 месеца) и са все объркани. Ту ми дава, че едното е по-добре, ту че длугото...  Rolling Eyes Последно вчера си теглих карти, но ми излезе карта, която съм си нарочила че е "не искам да ти кажа" (тази с името на производителя на тестето).
Моля, ако някоя от вас пожелае, да ми помогне като попита своите карти вместо мен. Praynig

Въпросът ми е: коя  е по-добрата алтернатива - да остана или да сменя работата?

Мерси предварително!

крал пентакли обърнат, любовниците, крал на мечове.
наистина в момента привидно се чувстваш много объркана и реално нещата са ти 50/50 за едната и другата работа. Съвет.. Simple Smile избери тази, в която ще си по свободна в изявите ти и ти се вижда по-трудна.  и не мисли за парите.
избора ти е много важен. Определено картите показват, че това решение е едно от най-важните в живота ти Simple Smile
хубав момент
забелязах, че тази година на всички ( ВСИЧКИ) хора около мен им се налага да вземат важно решение, откриват в какво са най-добри, намират човека до себе си, решават големите си житейски въпроси.

може би това е твоят ред

ако искаш ми кажи в каква сфера са двете работи, ако са в една сфера - кажи ми нещо спецефично за тях. заплащането къде е по-малко? Simple Smile

Поздрави

МР
http://tarolink.wordpress.com/

# 123
Да остане ли Ноеми на старата си работа:
10 чаши-Кралица пентакли-9 меча и изпадна Кралица на мечовете

До тук - Наоми е склонна да остане на старата си работа защото там се намира в приятелска атмосфера и й е по-сигурна като доходи, тя е отговорна жена и иска да вземе правилното решение не само за себе си - което ще й донесе мъка. Наоми сменяй работата !

Да приеме ли Ноеми новата работа?
5 чаши-7 меча-Луната

Наоми, наистина ти е трудно да се разделиш със старата си работа - това е явно, но някак си драматизираш много момента, гледаш си 5-6 месеца!? Много бавно решение, не стават ли по-бързо решенията през които искаме да минем, какво толкова - ти трябва да си смениш работата.. тази другата работа по-творческа ли е? Луната ..може да говори за работа, която е свързано с творчество.. риби, талант. развитие на твоето си? на твоите фантазии? Това е важно, ако работата изобщо по никакъв начин не е свързана с твоите неща и ти всъщност не я искаш не си я сменяй. Не знам колко си смела да вземеш наглед уж безразсъдното решение, но душата ти да е щастлива. или пък ще избереш по-разумното решение и ще си запазиш спокойствието с което си свикнала.. но в живота трябва да има динамика. НЕ знам какво да мисля защото не знам спецификата на работата.. можем да го разнищим , ако искаш.

MP

Като видях първите карти, реших, че старата работа не е добра за теб, че те "стагнира" /кралица пентакли/, въпреки че ти дава сигурност и се чувстваш в свои води там. Обаче вторите никак не ми харесват. Струва ми се, че това което ти се представя като възможности никак не е реално. Някакво разочарование те кара да обмисляш алтернативата, но мисля че тя изобщо не е това, което изглежда. Мисля, че и двете възможности не ти носят това, което търсиш. Имаш нужда от нещо ново, но също така мисля, че не е това, което сега ти се предлага.

А може ли, просто за упражнение, да напишеш комбинациите, които са ти се падали досега и най-вече първата, моля! Ако ги помниш, разбира се...

# 124
  • София, Лагера
Таня, това, което ми казваш съответства изцяло на ситуацията! Та чак плашещо? (да не ме познаваш?  Laughing). Моята работа ме задушава. Но пък нова работа съвсем няма.
Ситуацията ми не е да избера конкретна нова работа, а дали да търся въобще (напоследък не се предлага нищо ново)  Confused
Картите ми от вчера бяха:
За старата работа: Асо П, Празна, Умереност
За нова работа: 10 Ж, Звезда, 9 М
аз нямам против да се понатоваря първоначално, но тази 9 Ж ме притесни... доста... Confused

Много благодаря за отговора!   bouquet

# 125
  • София, Лагера
Марина, и на теб благодаря!  Hug В действителност съм много объркана. Както вече казах, нямам конкретно предложение. И да я сменя, обаче, ще бъде в същата сфера, същата работа, но на друго място. Заплащането не ми е приоритет, интересува ме повече локацията и да бъде добра самата фирма.

# 126
В контекста на новата информация, мисля че трябва да търсиш нова работа, но да внимаваш да не стигаш до крайности. Например така да се вбесиш някой ден, че да напуснеш преди да си намерила нова. Не се бави твърде много. Разпитай, дай знак, че се оглеждаш, то все отнякъде ще се появи възможност. Успех!

# 127
  • София, Лагера
Е, не!  Laughing Сега пак си подредих картите, пак на "Да остана" ми излезе празната карта. При шанс 1:78  Confused
Състояние на ситуацията: 8 Ж (точно така си е, майчинството ми свършва)
Да остана: 8 П, 6 Ж, Празна  Rolling Eyes
Да се махна: Императрица, 2 Ч, 6 П

Сега втората алтернатива не е чак толкова зле, поне на пръв прочит. Какво мислите вие, мили дами?

# 128
Е, ти ако питаш безброй много пъти, все ще ти се появи каквото ти се иска Simple Smile) Търси, но не вземай прибързани решения, според мен.

# 129
  • София, Лагера
В контекста на новата информация, мисля че трябва да търсиш нова работа, но да внимаваш да не стигаш до крайности. Например така да се вбесиш някой ден, че да напуснеш преди да си намерила нова. Не се бави твърде много. Разпитай, дай знак, че се оглеждаш, то все отнякъде ще се появи възможност. Успех!
Hug ами аз чакам просто да се появи нова възможност... но това може да означава и 1 седмица, и 5 месеца...  Rolling Eyes

Е, ти ако питаш безброй много пъти, все ще ти се появи каквото ти се иска Simple Smile) Търси, но не вземай прибързани решения, според мен.
Да, така е, аз съм малко нетърпелива по принцип и искам всичко веднага  Crazy

п.п. ама мен тези 9 М много ме плашат винаги  Confused

# 130
Здравейте момичета,
включвам се със запитване към вас.  Simple Smile
От един месец насам при всяко запитване мое свързано с отношение с хора, ми се падат рицар жезли с рицар пентакли, много често последвани от Мага. Всеки път в този ред. Двата рицаря са с противоположни характера, дали не значи че аз добивам качества и от двата характера?  newsm78
Гледам винаги на 7 карти, излизат най-често като 3-4-5 карта.
Интересно ми е да чуя вашите мнения по тази комбинация.  Simple Smile

# 131
Здравейте момичета,
включвам се със запитване към вас.  Simple Smile
От един месец насам при всяко запитване мое свързано с отношение с хора, ми се падат рицар жезли с рицар пентакли, много често последвани от Мага. Всеки път в този ред. Двата рицаря са с противоположни характера, дали не значи че аз добивам качества и от двата характера?  newsm78
Интересно ми е да чуя вашите мнения по тази комбинация.  Simple Smile

комбинацията рицар жезли, пентакли и магът според мен категорично е ново начало, промяна на работа,нов човек. каквото и да е ще е ново и ще е с важно значение за теб.Не знам защо сметна, че двата рицаря са с противоположни характера - единият се движи, другият е постоянен, но и двамата са активни, носят промени, внасят много добра нова нотка ,. вълнуваща в живота ти:) Приятно

ще кажеш после

MarinaRomania

# 132
Много добри анализи на картите Таро. Исках отдавна да ви благодаря Джема Simple Smile

МР

# 133
Здравейте момичета,
включвам се със запитване към вас.  Simple Smile
От един месец насам при всяко запитване мое свързано с отношение с хора, ми се падат рицар жезли с рицар пентакли, много често последвани от Мага. Всеки път в този ред. Двата рицаря са с противоположни характера, дали не значи че аз добивам качества и от двата характера?  newsm78
Интересно ми е да чуя вашите мнения по тази комбинация.  Simple Smile

комбинацията рицар жезли, пентакли и магът според мен категорично е ново начало, промяна на работа,нов човек. каквото и да е ще е ново и ще е с важно значение за теб.Не знам защо сметна, че двата рицаря са с противоположни характера - единият се движи, другият е постоянен, но и двамата са активни, носят промени, внасят много добра нова нотка ,. вълнуваща в живота ти:) Приятно

ще кажеш после

MarinaRomania
За мен са като личности с противоположни харктери:
Рицар жезли е активен, неспокоен, светкавична реакция, връхлита те със 100 километра в час ,голяма страст .
Рицар пентакли обратно - много бавен, пасивен, методичен и спокоен, понякога в комбинации с други карти - абсолютно забатачване на ситуацията и голям прагматизъм...Промяната с него настъпва много бавно.
Нямат нищо общо и за това ми е странно тези енергии се съчетават. Дано мнението ти да се окаже вярно, имам нужда от тази промяна сега  Blush

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 22:57 от Eskar

# 134
Момичета бихте ли тълкуване таро за влюбени теглено онлайн

изтеглени карти
Отляво -Отшелникът,Звезда, 5 жезли в средата 4 Мечове, отдясно 10 жезли,10 пентакли,Магьосникът

Общи условия

Активация на акаунт