КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 105

справедливост-3 чаши-6 жезли - намерения на мъж към жена
 Не знам тези хора дали отдавна са заедно. Мисля, че по-скоро не. Мъжът като че ли възприема тази връзка като неангажираща, по-скоро въпрос на приятно прекарване на времето, може би добър секс. Имам усещането, че поради някакви причини в миналото, той не иска да се обвързва. Търси неангажиращи отношения и така му е добре.

сила-2пентакли-отшелник - по какъв начин действа едно лице
Според мен това лице отдавна се опитва да вземе някакво решение но, но не може и поради това ще се оттегли.

# 106
Здравейте, имам дилема относно работата. Говорих с прекия ми шеф за увеличение на заплатата, но той каза да съм ходела да говоря с ГМ на фирмата. Та въпроса ми е - какъв ще е резултата ако отида на разговор? Проблема е, че се колебая относно този разговор.

Картите, които изтеглих са: Императорът - Глупакът - Справедливост

Мисля, че тази ситуация е малко по-сложна и не става дума просто за увеличение на заплата. Може би се чувстваш неоценена и се опитваш някак да накараш шефовете да видят истинската ти стойност. Но не мисля, че ще успееш. Мисля, че тези хора те "поднасят", прехвърлят си топката, а всъщност не смятат да направят нищо по въпроса. Струва ми се, че няма смисъл да водиш този разговор или ако го проведеш, добре е да имаш резервен вариант, защото ми се струва, че ще бъдеш поставена в ситуация "като не ти харесва - знаеш какво трябва да направиш".

Дано не съм права!   bouquet

Здравей Таня 111,
вече говорих с ГМ-то. Обеща ми от 01 октомври увеличение. Пък ще видим Thinking
Все още не знам подробности, защото говорихме кратко, а сега е в отпуск. Дано да не си права за поднасянето. Определено има някой реформи в службата, които може да са ми от полза при подновяване на разговора, ако случайно ме забрави. Имам впредвид, че може би от 1 октомври ще преназначат  1 колега на друго място и аз ще поема част от функциите му.
Все пак благодаря за отговора  bouquet
ще пиша за резултати по нататък

# 107
Здравейте Simple Smile,
до преди няколко години и аз бях сериозно запалена по картите Таро. След това вадех колодата най-много два или три пъти годишно. Днес ми се обади приятелка с молба за помощ- искаше да знае какво да очаква в отношенията си с даден човек. Направих и две подредби, но съм загубила тренинг и й казах това, което прочетох в книжката  Embarassed. (тя знае, че не съм се доколсвала до картите близо година). Първата беше обикновената с три карти. Паднаха се Паж жезли, Колелото, Смъртта. Моето тълкуване беше, че усилията за тази връзка са предимно от нейна страна. А колелото и смъртта означават, че даден етап от връзката е приключила и ги чака ново начало. Или и нея я чака нова връзка.  Направих и Любовната подредба (със седем карти), но се затруднявам в тълкуването. Като сигнификатор се появи Слънцето, което не зная как да тълкувам- от една страна Смъртта в предното нареждане може да означава приключване на даден етап и започване на нов, по-успешен със същия човек. От друга- че отношенията им вече са приключили и нея я чака нова, по-добра връзка с друг партньор. Останалите карти в подредбата бяха:
 2-7 Пентакли;
3- Асо Пентакли
4- Асо чаши (тази редица показва неговите мисли, страхове и поведение).

Нейните карти бяха:
5- 9 Жезли
6- Дяволът
7- двойка Пентакли.
Като цяло в подредбата имаше доста любовни елементи и си мисля, че тези двамата ще успеят. Все пак искам да чуя и още едно мнение. Благодаря ви предварително Hug!

# 108
БЛАГОДАРЯ markoni22 за бързият отговор! -не звучи добре това,което се пада...но ще видим...А МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ И НА ДР. ЗАДАДЕНИ ВЪПРОСИ-ОТНОСНО ОБЪРНАТИТЕ КАРТИ-какво означават те-застой,проблем,неяснота-или имат ОБРАТНОТО ЗНАЧЕНИЕ на изправените?
Хубав ден на всички Grinning

# 109
http://tarot-manija.forumlatvia.com/forum
newsm10 Здравейте момичета,
Чета Ви с огромен интерес.Имам карти у дома,закупих си ги преди 1-2 г.,но все още съм на ВИЕ с тях.
Доста често ми се случва-докато си "редя " карти - да ми се падат ОБЪРНАТИ И ТО ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТЯХ. Бихте ли ми казали Вие как ВЪЗПРИЕМАТЕ ОБЪРНАТИТЕ КАРТИ и дали ги вземате под внимание-или си тълкъвате всички карти ,като ИЗПРАВЕНИ???
Чела съм,4е обърнатите карти означават -ПРОБЛЕМ,НЕЯСНОТИ,ОБЪРКАНОСТ И ДР.ПОДОБНИ - ВЯРНО ЛИ Е ТОВА?
Освен това доста често ми се пада ДЯВОЛЪТ -на различни позиции разбира се ,но присъства почти всеки път - и това доста ме притеснява?Свързвам го с ЛЪЖА,ИЗМАМА,НАСИЛИЕ,ИЗПОЛЗВАЧЕСТВО,ЛИЦЕМЕРИЕ...
Понеже няма мъж до мен от доста време -може ли някоя от вас да ми "хвърли" едни карти за ЛЮБОВ 1dating
Много ще съм Ви БЛАГОДАРНА - АКО МИ ПОМОГНЕТЕ С ОПИТА И ЗНАНИЯТА СИ. 4470
Погледни тук може би ще ти бъде интересно.
http://tarot-manija.forumlatvia.com/forum

# 110
D6ema, благодаря ти за препратката към този форум  Hug! Много полезна информация намерих!

# 111
И аз се включвам само със запис, че съм доста боса в материята но пък ми е интересно  Mr. Green

# 112
Връзката им от .................. г. ли е?
2 Мечове, Дявола, Влюбените обърната

# 113

колко интересни карти  Thinking

за каква връзка питаш,нещо при тях не е такова за което ти мислиш. според мен тук има харесване,да,влечение да,но винаги нещо стои на пътя им. и те го занят това.

# 114

колко интересни карти  Thinking

за каква връзка питаш,нещо при тях не е такова за което ти мислиш. според мен тук има харесване,да,влечение да,но винаги нещо стои на пътя им. и те го занят това.

Любовна връзка, със сигурност поне до преди няколко месеца,

# 115
Каква е  причината той да се влюби в друга?
Паж пентакли, Колелото на съдбата,Двойка пентакли, Асо мечове

# 116
Заради срещата с нея ли си промени плановете за пътуването?
Отговор Рицар жезли, Коментар Обесения, Съвет Паж пентакли, Резултат Асо чаши

# 117
Днес те ще бъдат ли заедно
Крал чаши, 9 мечове, Паж жлезите, 5 Мечове

# 118
Днес те ще бъдат ли заедно
Крал чаши, 9 мечове, Паж жлезите, 5 Мечове

Здравейте, гледам никой не ти е отговорил на въпроса... Предполагам, че става въпрос за някой,който ти е на сърце и този някой се вижда с друг човек.. Да, днес ще се видят.. и ще го направят много дискретно. Ако искаш мога да ти гледам по обстойно по този въпрос.. по е добре този, който тълкува да си е наредил картите Simple Smile
Даже .. ей така ще ти хвърля пет карти от картите на Вадим Зеланд.. много добри карти ..нещо ново, което практикувам известно време..
та за теб и твоят въпрос :

Първо всички карти са ти обърнати.. съжалявам, много неща за решаване, общо са пет карти сега да ги разгледаме :

първата карта е " Калъф за душата " Време е да се осъзнаят собствените желания и цели и да не се съобразявате и водите по желанията и живота на някой друг.В това, което сте е само една игра, не е живота, не е всичко за вас, не затваряйте душата си в калъф а освободете желанията си - скоро ще вземете решение и ще заложите за една цел и нещата ви тръгват, хубава карта. карта на осъзнаването . Следващата карта е " Освобождаване" - веднага след като вземете правилното решение за вас ще усетите страх ( вие вероятно вече го усещате) страх от новото, нежелание за адаптиране и учене на нови неща, но това да си наясно със себе си и да дадеш воля на Аз-а е толкова важно и се успокоява с малко четене, малко филми, ще вършите любими неща , вероятно ще останете малко вкъщи и ще стъпите на крака. Мъдра карта макар и обърната. Всички карти са ви обърнати, просто защото все още не сте си дала сметка какво искате и какво изпускате! Трета карта - " Ментален шаблон" След малко мислене ще си дадете сметка, че това, което не ви харесва и ви дразни и натъжава - не е вашият живот просто! Трябва да спрем да се вглеждаме в нещата, които ни натъжават и ядосват и да си повтаряме " как може да се случи, защо се случи по най-несправедливият начин" - ми не Започни да си казваш - Благодарна съм , че се случва.. благодарна съм че знам, ами ако не знаех.. ами ако седях така объркана и лъгана и .. пренебрегвана и ОБЪРКАНА - живота е толкова кратък и хубав , че да даваме толкова дълги периоди от него в тъга и слабост. Настрой си позитивните струни Simple Smile Излез от шаблоните и не се преобръщай в егоист и човек, който смята, че само той има чувства.. не всички имаме, но към различни неща. Кое е твоето ново нещо. огледай се.. ИМАШ работа за довършване, проект.. нещо, което е твое и е вид уникално - занимавай се с него известно време докато събираш сили да продължиш като Личност със свободни решения и освободена обич и желания и тогава ще почнеш да се оглеждаш с пета карта " Скъперникът разум" - да трупаш знания, информация, да се подготвяш за излитане, не се съобразявай с " това трябва да бъде така" " тези неща са морално подредени по едикакъв си начин.." Не се съобразявай с етикети. Мисли за себе си . виж от друга гледна точка нещата за да ти станат по ясни , като страничен наблюдател.. Объркано ти е много.. трябва да си опънеш платното на душата си Simple Smile да ти тръгне кораба ,хубаво е да се замислиш в какво те бива, имаш ли някакъв талант, какво те увлича.. мисли за себе си Simple Smile

извинявай, че ти гледах без да те питам...просто изпитах желание.
хубав ден!/вечер

с уважение
Марина Романия

http://tarolink.wordpress.com/%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE/

# 119
Каква е  причината той да се влюби в друга?
Паж пентакли, Колелото на съдбата,Двойка пентакли, Асо мечове

Това смятам, че е важен въпрос за теб и бих искала да тълкувам, ако мога :
ми тя е ..емоционална, нежна.. предизвикателна, събудила е нещо в него.. кофти е да ти го говоря, но тя просто създава вълнуващо присъствие около него.. нищо лично Sad и колелото му се обръща усеща се по-силен, усеща как нещата му тръгват.. след това двойката пентакли ни говори за това, че връзката им върви въпреки неприятностите, въпреки смутните времена ... той успява да е над всичко и да си продължи към целта.. това няма да трае вечно, но в момента е силен момент. и асо мечове..няма да се спре пред нищо, завладяваща страст. Няма причина да се влюбиш в някой.. нали знаеш. И никога причината не е в този, който остава на заден план. Никога. просто хората се движим , срещаме други.. променят се неща, същото ще ти се случи и на теб, ако умееш да живееш своя си живот!

много щастие ти желая! Спокойно да преживееш труса и да продължиш.. Успех!
Марина Романия

http://tarolink.wordpress.com/%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE/

Общи условия

Активация на акаунт