КАРТИ ТАРО-ТЕМА 11

• 50 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив/София
 Tanya111,много ти благодаря  Hug.
Много точно е описана ситуацията,за съжаление не както ми се искаше.
Продължавам да следя темата,страшно интересно ми е   bouquet.

# 601
Цитат
Цветето ще започне ли да се вижда отново с Е.?

Асо чаши - Кралица пентакли - Звездата

с ваше позволение , Цвете ще ми е интересно да кажеш след време какво е станало ,защото аз съм на друго мнение . Таня , Звездата ли не ти хареса ?  На мен трите карти ми звучат като едно много примерено очакване ,намерение . Но тази Звезда още не ми е ясна ...последния път излезе като "да "

Цитат
Какви са чувствата на Е. към Цветето?
нещо ядосан ми се вижда, обиден ...насъбрало се е ..
Цитат
Какво да очаква Цветето от Е.?
на този етап нищо ,затворил се е в себе си

# 602
А какво е Звездата? Нещо далечно на милиарди ... нещо си /не знам каква е мерната единица за разстояние на звезди/, което трудно ще освети пътя в нощта, защото е твърде далеч.

Звездата, за съжаление, никога не ми е давала положителен отговор. А е имало доста случаи, в които много съм се надявала... Тя казва, някога нещо ще се оправи. Не губи надежда. Но защо и кога човек има нужда от надежда? Когато нещата не стават.

# 603
да и моите разсъждения са в тази посока на " Не" , на картите често се изобразява като жена разливаща вода по земята , сякаш жива вода , от която поникват треви на иначе сухата почва .Излекуване .Силата на човека е в неговата надежда .....  , ще се радвам да ми се изясни в една или друга посока .

# 604
да и моите разсъждения са в тази посока на " Не" , на картите често се изобразява като жена разливаща вода по земята , сякаш жива вода , от която поникват треви на иначе сухата почва .Излекуване .Силата на човека е в неговата надежда .....  , ще се радвам да ми се изясни в една или друга посока .

Grinning

Да ти кажа, тя и моята карта е много красива, обаче това хич не ми помага. Само като я видя и убива всичко детско в мен.

Сега, моля за мнение!

Аз ще отида ли отново на място, където бях /работа/

3 меча - 5 жезли - Умереност

Мъж ще остане ли там, където е /отново работа/

Асо мечове - 7 пентакли - Смърт

В първата комбинация ми е интересно как бихте тълкували Умереността. На мен в контекста ми изглежда като съвет да се успокоя и да не се боря за реванш. Но не знам дали комбинацията дава някакъв отговор или просто ми казва как е добре да постъпя. Като градация цялата работа би трябвало да отива към умиротворяване, обаче все пак ми се иска да си получа предишното прекрасно битие отново, защото си работех с огромно удоволствие...Но е възможно да ми казват, че въпреки желанието ми /5 жезли, обаче защо пък да е точно 5 жезли; можеха да ми го покажат с някакви чаши да речем или 6 жезли/ още дълго ситуацията ще си остане каквато е /Умереност, но защо пък Умереност, като можеше да е 7 пентакли или просто някаква ниска карта за да ме прати в пета глуха.../.

# 605
Таня , да тъкмо щях да напиша че ти се иска да се върнеш  там, заради 3 меч и 5 жезли , ама видях че  вече си го коментирала ...От моя опит с Умереността отговора е положителен ,но не е  бърз и е свързан с намиране на баланс. Аз малко по различно ги гледам нещата , желанието ти е 3 меч , а действието е 5 жезли ......Защо 5 жезли ли ? ами аз си помислих заради тях ,защото ми подсказаха че се бориш по някакъв начин за връщането .Или може би ще се бориш . така като задавш  въпроси защо точно тези карти а не други.....ми идва на ум, че може би ти дават съвет да предпприемеш 5 жезли /да се опиташ да се въреш/,към това което ти липсва /3 меч / , за да се почувсваш доволна и на мястото си /умереност/. Внимавай да не изпуснеш ,може да ти бъде предоставена такава възможност или пък ти я потърси .
..а 7 пентакли получаваш , ама тогава когато си се почити отказал, или  не е достатъчно съвсем, докато Умереността е пълнота и хармония ..

Цитат

ами тук ще има промяна ,така мисля.

# 606
Благодаря за мнението!   bouquet

Аз също смятам, че последната комбинация значи, че ще има промяна, но няма да стане чак толкова бързо /заради 7 пентакли/.

За мен 7 пентакли се появява, когато трябва или си принуден да стоиш и да чакаш, но не просто да не можеш да напавиш нищо като при 8 меча или Обесеният, или дори и при 4 меча /където си във временно бездействие/, а е чакане с градене. Чакане нещото да узрее и когато узрее чак тогава ще се случи.

За първата комбинация и аз така си мисля. Трябва да изоставя причинената болка и разбитото сърце /по 3 меча/, да спра с безмисленото горене /5 жезли/ и тогава ще съм ОК с всичко това. Надявам се да си права, че може да получа някакво предложение...

# 607
даа...за това 7пентакли се свърза с бременноста , това много ми хаереса
Цитат
За мен 7 пентакли се появява, когато трябва или си принуден да стоиш и да чакаш
пропуснах нещо много важно и за 7 пент. и за умереността общата думичка е  търпение .

# 608
Цитат
Аз ще отида ли отново на място, където бях /работа/

3 меча - 5 жезли - Умереност

чета ви че наблягате на двете карти  7пентакли и умереност,и вярно е че  тяхната думичката е търпение...
 само че  според мен умереност = търпимост и въздържание от крачка,или дори търсене на нов начин,избор....
 а 7 пентакли си е изчакване, защото  знаем че иска време,и сме положили усилие за върху нещо
докато Умереността си е пас,пълен пас към нечий проблем ако става дума(бих казала затваряне на очи) . дори ако е с чаши ,може да е и нещо като заблуда,която е вкарана от вън,някой ни програмира да мислим по еди кой си начин...

по картите на таня и нейните въпроси:
искаш промяна,но  не можеш да направиш нищо в момента.мисля че трябва да преглътнеш нещо,как да кажа,губиш индивидуалността,себе си,иска се кроткост,но не е по силите ти...може би заради  окраската която дават  мечовете-рана която носиш. сякаш се пазиш да не стане скандал,дали ще има сърдити,обидени???

сега за сега е там, но  няма да е вечно...мисля  че около месец някъде може да  има промяна при него

# 609
Меги, благодаря и на теб!

Само като коментар ще кажа, че нямам никакъв проблем нито със скандалите, нито пък има някакво значение дали някой ще се обижда или не. Това не е. Иначе за другото, там чакане, невъзможност за действие - може би си права, въпреки, че картите Таро на такъв въпрос, ако искат да кажат, че нищо не можеш да направиш имат перфектен начин да го направят - 8 меча, Обесеният, Кулата дори, ако очакванията ти са изградени само на пясъчни кули в товята глава.

Както и да е.

П.С. Меги, сега те прочетох още веднъж, още по-внимателно. Т.е. дпоред теб ролята на Умереността е да каже, че не е хубаво да се връщам там. да се въздържам от тази крачка? Да търся друг път?

Нещо още по-интересно ми отговориха картите току що Simple Smile

Попитах кой е добрият, правилният път за мен. Защото общо взето като сфери на действие имам избор /но не и като източник на заплащане  Twisted Evil/.

7 меча - Крал чаши - Колесницата

Направо ми се събра погледа!  Shocked

Някакви идеи? Чудя се този Крал чаши символ на занимаващ се с изкуство ли ще да е? Защото аз самата в никакъв случай не мога да бъда характеризирана като Крал чаши...Да е друг човек? Ама на такъв въпрос, няма кой знае каква логика да ми показват друг човек...

Странна работа! Какво може да е Крал чаши? Струва ми се, че той е действащата фигура и вероятно носител на основната идея.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 11:35 от Tanya111

# 610
ами Таня две хлъзгави карти .....7 м. и крал чаши и после напред /колесницата / направо трябва да изпълзаляш нещо или някой за са се предвижиш в желаната посока .........
в питането ти по скоро  е мъж краля .

...а тази умереност с 5 жезли -все по вече ми е изчакай удобния момент за да се освободиш от 3 меч.

Меги ,може и така да се погледна както казваш на умереността с чаши , като пас , или затваряне на очи /макар да ми е малко крайно това / , ама тук е с 5 жезли , много конкурентна карта особено за работа .

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 13:33 от zimma

# 611
  • София
Момичета,може ли да подpедите едни каpти за мен?Въпpосът ми е дълго ли ще се пpоточи положението с Д.?

# 612
  • Бургас
дявол-умереност-5меча - 3жлези

въпросът е Х ще го приемат ли на определена работа? как бихте го тълкували?

# 613
дявол-умереност-5меча - 3жлези

въпросът е Х ще го приемат ли на определена работа? как бихте го тълкували?

тук има лъжа, измамна атмосфера...може да го използват временно.

Цитат
Т.е. дпоред теб ролята на Умереността е да каже, че не е хубаво да се връщам там. да се въздържам от тази крачка? Да търся друг път?
мисля че отговора им е  да изчакаш, да не правиш  крачки. може би ще има друго  нещо което ще иска енергията ти.

по краля и колесницата  с 7м - трябва да заобиколиш примамливите предложения(фантазии) и да хванеш здраво целта си...

обикновено тълкуванията ми са  странни,кратки и неясни- но има какво  да  просветне  и даде насока  към запиталия...ако не са верни,то поне могат да служат като  за сравние,как не трябва да се тълкува... Mr. Green

# 614

обикновено тълкуванията ми са  странни,кратки и неясни- но има какво  да  просветне  и даде насока  към запиталия...ако не са верни,то поне могат да служат като  за сравние,как не трябва да се тълкува... Mr. Green

Ти се шегуваш!  Grinning

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт