Темата ни е поредна, но за нас е тъй потребна -Седмокласното класиране!

• 60 684
  • 827
  •   1
Отговори
# 600
Оххх, извинявам се!По-надолу е изписан и друг бал.

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 13:17 от карамелена

# 601
  • София-Младост
133-то паралелка френси и руски.
33,000 е за момичета
30.036   е за момчета.

# 602
I класиране:
КЛАСИРАН
по 4 желание
ПГАВТ " А. С. Попов "
Телек. сист.- АЕ

II класиране:
КЛАСИРАН
по 3 желание
ПГАВТ " А. С. Попов "
Кинотехн., аудио и видеосист.- АЕ

Joy Joy Joy Joy Joy

# 603
  • гр. София

Аз също много благодаря за топлото посрещане на Ani_neli и petiaivanov  bouquet Дренски, и при нас е така. При нас допреди 3-4 месеца това беше първото и единствено желание. Но е факт и че бала й не стигна за ЕГ. Мисля, че при девойката няма разочарование - поне така казва  Simple Smile Още си държи на биологията.  Hug А школата Бързия къде се провежда? Град, село, местност....нещо по-конкретно може ли? Ще ме пита - трябва да съм подготвена  Mr. Green Имаме познати /бивши съученици/ в други паралелки в НПМГ. Ако ходят и те ще се заформи чудесна компанийка  Laughing

ПС. Не виждам никъде качени балове все още. И аз чакам от чисто любопитство  Peace

E, и тя сутринта по телефона ми каза, че е доволна, но като си чакал второ класиране и не си успял на него, е нормално в първия момент да има и леко разочарование.
Бързия е някъде в Северна България, доколкото помня. Сега ще питам любимата програма Google Earth и тя ще ни заведе право там.

Пропуснах в предния пост да благодаря и на heli_sum за окуражителния пост за НПМГ. В интерес на истината, откакто водя разговори за различните училища, не съм чул нито един лош отзив за НПМГ. С изключение на един - че там пишели трудно високи оценки  Grinning

Това и ние го чухме  Laughing По тоя повод мъжа ми каза: " Но някак си не си я представям Дани като сериозна ученичка не че не е умна, но я мързи. А за да успее трябва доста да учи с това направление."  Laughing И да, в първия момент след като си участвал на второ класиране има разочарование, но .....това е късмета на децата. Аз така го приемам.  Simple Smile

# 604
Здравейте, много съм шокирана. От разговорите с майки и от тук написаното , а и от нашия резултат, не разбирам как е възможно да няма никакво движение между 1 и 2ро класиране.

# 605
  • София-Младост
Здравейте, много съм шокирана. От разговорите с майки и от тук написаното , а и от нашия резултат, не разбирам как е възможно да няма никакво движение между 1 и 2ро класиране.
Има движение вероятно, но просто в други училища. Като дадат справката за баловете на второ класиране ще стане ясно.

# 606
  • гр. София

Ами лесно.  Simple Smile Ако на първо класиране сте класирани по пето желание и сте подали заявление за второ класиране, но не сте мръднали, означава че и на второ класиране бала не ви е стигнал за 4 или по-предно желание. Затова оставате на 5 желание Peace

# 607
Това и ние го чухме  Laughing По тоя повод мъжа ми каза: " Но някак си не си я представям Дани като сериозна ученичка не че не е умна, но я мързи. А за да успее трябва доста да учи с това направление."  Laughing И да, в първия момент след като си участвал на второ класиране има разочарование, но .....това е късмета на децата. Аз така го приемам.  Simple Smile

Даже то не е толкова мързел, колкото желание да се мине по тънката лайсна, да се постигне максимум резултат с минимум труд.  Понякога се дразня. Ама като си знам, че и аз съм такъв, само дето гледам да не ми личи  Grinning Какво право имам да се дрязня тогава на детето?
 А за Бързия без да я питам, знам, че тя ще бъде първа писта там. И паролата "Бързия" се надявам да разсее и последното малко  разочарование, ако остане в нея такова. 

# 608
Има движение вероятно, но просто в други училища. Като дадат справката за баловете на второ класиране ще стане ясно.
в кои? Дори в Хасково няма движение!!!!

# 609
  • Там, където ме обичат
Привет, ние мръднахме и сме щастливи.  newsm44 newsm44 newsm44
В желаното училище бяхме още на първо класиране, сега сме и в желана паралелка.

# 610
Моя хубостник беше по второ желание 1 АЕГ - ИЕ, само 14 стотни го деляха от първото желание 1 АЕГ - НЕ, бал 33.786. Ама на второто класиране не успя да се придвижи, интересно. Очаквах че някои от децата ще отидат в немската или АК, но изглежда доста искат и в английската.

# 611
  • Там, където ме обичат
Цитат
Ние си останахме в 5ЕГ може да е на късмет, интересно ми е дали някой е мръднал от 1ЕГ   а има ли значение изобщо ако е имало друго дете с нашия бал как се определя кой да заеме местото 

Мисля, че ако има две деца с еднакъв бал се вземат и оценките от цялата диплома за 7ми клас.
Ако и там балът е еднакъв... незнам. Редно е да запишат и двете деца.
Ако всичко е еднакво, записват и двете деца.  Peace

# 612
нас ни приеха по 27 желание в 133 СОУ, и на второ класиране въобще не сме мръднали отново сме в 133 СОУ с 27 желание, а девойката е с бал 33,076, какво ще кажете???  Thinking Добре че тя е доволна и познава голяма част от децата иначе разочарованието щеше да е голямо

# 613
нас ни приеха по 27 желание в 133 СОУ, и на второ класиране въобще не сме мръднали отново сме в 133 СОУ с 27 желание, а девойката е с бал 33,076, какво ще кажете???  Thinking Добре че тя е доволна и познава голяма част от децата иначе разочарованието щеше да е голямо

Какво да се каже, не се знае кои са ви предните желания, иначе балът никак не е нисък....ох направо се радвам, че имам момчета....

Иначе гледах за НТБГ и НФСГ щяло да ви стигне за там, или строителния...но все пак не ви знаем предните желания Hugуспех в новото училище, все пак е доста добро и с добър имидж

# 614
missis_bg, моят син е в 133 СОУ, в паралелката с френски, също не можа да се класира напред за френската. Ще си казваме, че такъв им е бил късметът и може би е за добро.
Да ги запознаем  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт