Отговори
# 210
dmk8889 не се ядосвай на такива хора.......... Да ти кажа аз вярвам, че всеки рано или късно си получава това, което си проси....... Няма да ти е лесно да живееш с такъв човек определено и както една от мамите каза по-горе, най-добре ако имате възможност поне на квартира излезте. Мисля, че го прави от завист...., защото те си нямат свое още.

А относно името и аз все още не съм го споделила, а и се чудя де... кое от всички да е Simple Smile
Имаме време да решим! От мен лека вече на всички и много усмивки! Аз понеже утре съм на втория ми държавен изпит, който е устен........ стискайте палци Simple Smile, че покрай този мързел от бременността не знам какво съм научила  newsm62
Сега отиваме с мъжа ми на по биричка    beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 cheers cheers cheers cheers cheers , та да спя спокойно преди изпита Simple Smile
От мен лека на всички   bouquet

# 211
Здравейте на всички! Искам да помоля Мецани за розово щъркелче!!! Много сме щастливи, всичко е наред с бебенцето! Сега предстои избор на име, което си е сериозна задача и имайки предвид,че все не мжем да стигнем до едно и също мнение с половинката...

# 212
  • София
момичета, опитайте този калкулатор и кажете дали има нещо яврно в него. просто от любопитство ..

http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

# 213
Здравейте и от мен Hug
Благодарение на lu4ie и аз днес бях на ФМ. Hug
Всичко е наред, здраво шавливо бебе.
Потвърди се и розовото щъркелче Flutter
Успех и чудесни резултати за всички, на които им престоят прегледи!

# 214
Благодаря на всички ви за съветите.В интерес на истината,имам собствено жилище,но не сме живяли там от 3 години,докато бяхме в чужбина.Обаче от години имам страхова невроза и не си представям да живея сама с бебето,докато мъжО ми е в командировка и след земетресението през май месец. Та малко дълга и широка,но ако трябва и при нашите ще си живея. Hug
Относно името...живи и здрави,съм решила да е на таткото.

Успех на всички на,които им предстоят ФМ,ЖК и изпити.

В събота,мъжО си държи ръката на корема ми и говори:"Тати дали ме чуваш?Я ми чукни веднъж за да и два пъти за не." Нямаше логика в думите му,ама адски мило ми стана. Simple Smile

# 215
plesure при мен синьото съвпада с лекарските прогнози. Не разчитай на калкулатори, ехо-графа е по-точен, а и в крайна сметка детето си е дете, аз имам и от двата модела по-едно еднакво се обичат, че са различни различни са, но за майката са си деца.
На всички Ви пожелавам поне по едно от вид, здраво палаво хлапе, на това му се вика щастие.

# 216
http://shopping.bg/kiddy-kolichka-click-n-move-2#
Още една количка хващаща окото

# 217
Здравейте сладурки!
Да се похваля и аз от ФМ-бебенцето е добре и е  момиченце Heart Eyes...много сме доволни и щастливи Heart Eyes
Пожелавам и на останалите мами само добри новини от ФМ и на всички с изпити-успех  bouquet

# 218
  • София
магаренце бейби,ти си след мен при Спосов -явно наистина е наш този ден-дано всички се върнем с добри новини! Praynig Hug
За името - ами то не знам,какво би било близко до на баткото,но прябва да звучат добре заедно.Ще видим.Аз искам да има имен ден,на голям празник ако е -още по-добре. LaughingПо принцип за сега ми харесва Николай,Константин и Калоян,Михаил също не е зле.Таткото харесва Александър ,но много често срещано нещо -само в групата на баткото са 4-ма.

Меци,теб какво те притеснява да кажеш името.Още повече,че е толкова рано,че 100 пъти може да си променим желанията.Макар че,с баткото всички знаехме,че ще е Георги и така си и остана.Аз покрай 2-та ми аборта разбрах,че дали ще си трая или не ,ако нещо има да става- то си става.

Синапова,да се оправя бързо детенце! HugИ моето Жоре беше с висока Т преди 10-тина дни,добре че всичко беше за 1 ден,че 39.96 вдигна.

Ани,стискам палци за изпита!

plesure ,при мен за баткото ми дава по-голяма вероятност за мома,а е момче.За бебето 85 % мома ,но прогнозите са пак за момче -та при мен не познава!

Ако някой не е успял да се запише на ФМ и иска да отиде при д-р Марков в сряда,да ми каже,защото няма да ходя и ще се обадя да го отменят.

# 219
Момичета, някоя от вас смята ли да посещава курсове за родители?

# 220
  • София
Ейй, браво за хубавите резултати на всички!   bouquet Май че розовите щъркелчета се увеличават?  smile3521 newsm51

Gergana_K, в тази и предишната тема обсъждахме училищата за родители- датите в "Майчин дом", "Токуда", МОЛ-овете...ето, днес няколко мамчета са били в "Майчин дом".  Peace

# 221
Monsy Поздравления за ритничетата! Simple Smile

ivaneliq_q Честита ви мома! Simple Smile Не се ядосвай на таткото, със сигурност ще си промени мнението. И моят мъж ми се стори разочарован като ни казаха, че ще е мома и после да вечерта почти не ми продума и беше намусен. Оправданието му беше, че бил изморен... Явно му трябваше малко време да свикне с мисълта, защото той си искаше момченце. но сега си е много щастлив, само пита как са моите момичета  Heart Eyes Така че дай му време и не се ядосвай. Аз пък до такава степен се настройвах, че пола няма значение, че е важното бебчето да е здраво, че като ни казаха момиченце и не можех да реагирам, даже на моменти се хващам, че му говоря в среден род още Simple Smile

llama Честит рожден ден на патерици! Много сбъднати мечти и усмивки ти желая!

Little_Snow_White
Почивай си повечко ако можеш. Радвам се, че вече сте по-добре.

RoniBonboni Щом мамологът ти е казал, че всичко е наред значи сигурно е така, гледай да не се панираш излишно. Може да е нещо на хормонална основа. Аз за гърдите ходя на гръден хирург (не знам дали пък не е едно и също с мамолога  newsm78). Може да споделиш с личния си лекар и той да те насочи.

Гледам говорите си за имена. Моят мъж си имаше любими имена още като се запознахме - Виктория за момиче, което ми хареса и Максимилиан за момче, което не ми допадна особено, представях си как викаме Макс ела тука /все едно викам на куче   animal037/ и успях да го разубедя Simple Smile Но в един момент се навъдиха много Виктории около нас, оказа се доста популярно име и се отказахме и от него. По принцип не бяхме за идеята да си кръщаваме децата на бабите и дядовците, но както казват по-добре не си прави планове Simple Smile И двамата дядовци са с Д и ни допадна име за момче с Д, така с един куршум два заека. А двете баби са с имена на цветя, но така и не можах да измисля име на цвете, което да ни допадне достатъчно и да задоволи всичките ни изисквания Simple Smile И накрая от приказка на приказка имаме име за момиче с две имена /с буквите на двете баби/, което мен малко ме притеснява, но на мъжо много му харесва. Та има време още да мислим. А на всички досадни роднини, които отсега ме питат за име им казвам, че ще я кръстим Зюмбюлка Simple Smile

puphi Не се притеснявай за килограмите, и на мен ми казаха, че то бебето си взема. Мен такава параноя ме беше хванала, че бебка не расте, понеже аз не качвам. До 4-ти месец си бях минус 2 кг от забременяването, от днес май съм Минус 300 грама което си е напредък Simple Smile А бебка по размери си върви точно по седмиците  Peace

Aera Радва се, че са ти намалели контракциите. Какво лекарство са ти изписали? На мен ми изписаха Гинипрал по 2 х половинка, освен увеличените дози магнезий и но-шпа, но имам чувството, че не помагат особено. Пак си имам някакви стягания и почвам да се чудя дали изобщо са контракции, акушерката ми каза, че ми било много рано да усещам бебето като се премествало, ама не знам какво да мисля за тези щръкнали части по корема ми, все едно се е подало едно дупе  Mr. Green

dmk8889 Опитайте се да си оправите отношенията, ако ще живеете заедно. Възможно е просто да завижда, че ще си имате бебче. Опитайте се да си поговорите някой път. И задължително носи нещо против уроки и лоши очи.

aniiiiiiiiiiii Успех на изпита! Полят изпит - взет изпит!
lu4ie, ruumkata Честити розови щъркелчета Simple Smile

plesure 53% момиче за бебка, въведох рождените дати на майка ми и баща ми и излезе, че съм момче цели 66%  Mr. Green

Момичета само да ви се оплача на бързо, че поста ми стана дълъг. В събота вечерта специално отидох при мъжо към Каварна, за да можем да посрещнем заедно джулая, с идеята да отидем на Камен бряг. Но вместо това ходихме на някакво барче на плажа и се прибрахме да спим в 4:30 като мъжо отказа да ходим до камен бряг понеже било далеч, щяло да има много хора, а аз в това състояние... А после като гледах по новините колко е било хубаво, и огромното слънце и концерта... На другия ден цял ден си поплаках  #Puppy dog, само дето се разкарвах. Нямам сили в последно време, така ми се е объркала програмата, че последните няколко седмици въртя по 300 км на седмица Sad Дори не знам кога ще успея да се запиша на ФМ и ФЕ. Веднъж да ми приключи ремонта на банята и си оставам във Варна и заделям време само на мен и бебка и разните доктори.

Хубава и прохладна вечер ви желая! И тиха /дано нямате хъркаща баба до вас, както имам аз  Sleeping/

# 222
dmk8889, напълно разбирам разочарованието ти...аз също имам приятелки, които понякога казват доста неуместни неща, които могат много да наранят и все се чудя нарочно ли го правят или просто са много глупави и не мислят като говорят...хората са толкова обсебени от себе си, че понякога наистина не осъзнават, че с дадена реплика могат да наранят човека отсреща...но разбира се има го и момента на чиста злоба и в такива момента най-добрата тактика е винаги да отвръщаш с любезност....няма нищо по-дразнещо за някой, който умишлено иска да ти развали настроението....когато етървата ти започне да ти говори за смърт и тем подобни просто и кажи спокойно без да се заяждаш: "Смяташ ли, че това е подходяща тема за бременни"...няма начин да не се почивства неловко...  newsm47

# 223
добро утро момичета
dmk8889 според мен мила няма никакъв смисъл да говориш с нея и да изглаждате отношения, защото "вълкът козината си мени, но нрава не". ако решиш да говориш с нея и да опиташ да се сприятелите тя най-вероятно ще се направи на разсеяна и ще започне да ти се прави на приятелка, но това ще е само за пред теб. зад гърба ти ще е същата. не мисля, че имаш нужда точно сега от негативна енергия около теб и семейството ти. а и за съжителството заедно, ако има вариант недейте да живеете заедно. това е само мое мнение, ти си решаваш. наистина съжалявам, че нямат детенце. знам колко е гадно, защото и аз не успях да забременея веднага и макар, че имам вече едно дете пак ми беше кофти. то и напрежението всеки месец да чакаш да ти дойде, да си следиш овулация и т.н. а и на всичкото отгоре имах един спонтанен аборт... много е изнервящо наистина. и после каква радост беше като забременях не е истина. защото няма по-голяма радост от това да си имаш бебче
aniiiiiiiiiiii успех на изпита
sinapovaaya бързо да оздравява малкия сладур
браво на всички с добри резултати от ФМ и честито на всички узнали за пола на бебчо

хубав ден

# 224
Добро утро на всички Simple Smile
plesure  относно калкулатора аз го бях намерила още в началото на бременността ми и ми излиза, че бебо ще е момченце. За сега така ми казаха и последно като ходих на доки, но утре ми предстой Фм и ще видим, че да няма изненади Simple Smile Иначе аз гледах за мен и за мъжа ми и си излизаме вярно, както и на близка моя приятелка и 2те деца. Пък утре ще се похваля какъв ще ми е щъркела на мен и ще кажа и дали съм уредила болничния за понеделник за да съм сигурна дали ще дойда на лекцията в Д мол

Общи условия

Активация на акаунт