Отговори
# 255
Анииииии,честито дипломиране! newsm44Представям си какъв камък ти е паднал от шията... WhistlingОттук нататък ще си почиваш и ще мислиш за бебчо!

Благодаря Simple Smile)) Наистина ми падна камък, сега вече мога да си почина............. Снощи едва заспах, толкова бях изморена, чак корема ми тежеше....... Цял ден напрежение, но от днес ще почивам.
Лек и слънчев ден на всички Simple Smile
Излезте на разходка по хладното, нали все ни съветват да се разхождаме....... Simple Smile))

# 256
Герито /arnavonit/ Шушулчето е права, че качените кг., нямат кой знае колко общо с теглото на бебето. Моето онзи ден беше 264гр. и отговаряше на 18.4г.с. Не се притеснявай, ами се запиши на ФМ.

# 257
Добро утро момичета.
Изпихте ли кафенцето? Аз ще сервирам за най-поспаливите ...

Герито, отиди си и на ФМ ако се притесняваш, но според мен грамажите си отговарят за седмицата, в която си. А за яденето, наистина са пълни глупости, ще си ги трупаш ти, но не и бебето.

# 258
Добро утро и от мен сладурани! Simple Smile Искам да честитя на всички вишисти, на всички с добри резултати от изседвания и ФМ.
И на нас с бебо днес ни предстои посещение във Фемина за ФМ искам да попитам тези от вас които са ходили да знаят платен паркинг наоколо? Знам, че до бърза помощ има синя зона ама се опасявам, че в 17ч. ще е пълно... Благодаря предварително хубав и усмихнат ден и стискайте палци

# 259
  • Варна
Ох момичета знаех си, че тук ще получа нужната подкрепа! Много ви благодаря!  Hug  party023

Вкъщи само това чакаха- да ксочат всички отгоре ми как с моите диети и пазене на килограми съм щяла да направя беля, как трябвало да намаля вече работата, как не съм ядяла нормални храни. Сега ще им натрия носовете. Знам, че не го правят нарочно, но ми стана още по-гадно, защото сега реално аз нося отговорност за това дете.

Поздрави на вишистите! Дано професиите ви се отплатят за вложените усилия и нерви и направите добри кариери!  Peace

# 260
Честито на всички с хубави резултати от ФМ и успех на всички, на които им предстои.

Честито на всички дипломирали се!

sinapovaaya Дано по-скоро се оправи детенце! Повече течности и витамини/плодове.

Относно сънищата - тази нощ сънувах, че се разхождам с една огромна група бременни - сигурно е било с вас  4470

cveti777 Мила отиди на хирург, може да не е толкова страшно колкото си мислиш. Все ще има нещо, което може да помогне на бременни. Не се страхувай, вярвам, че всичко ще бъде наред.  Peace

ivaneliq_q Аз още съм бясна на мъжа ми за Камен бряг, и не мисля, че скоро ще ми мине  #Cussing out , сигурно ще ме държи поне до догодина. Трябва да го накарам, черно на бяло да ми се подпише, че ми обещава да отидем догодина, независимо от това къде сме.

Бяло течение и аз си имам, слабичко е, но знам че е нормално да се увеличи секрецията по време на бременност. При мен се оказаха гъби и ми изписала гино паверил /така ли се пишеше/ и кремче за мазане. В понеделник пак ще ми вземат микробиология, да видим дали съм ги излекувала или още си ги отглеждам. Кофтито при мен е, че съм станала много чувствителна към ежедневните превръзки и понякога ми се засилва от тях Sad

Герито /arnavonit/
Мила запиши се и на ФМ да се успокоиш. Не се притеснявай, всичко ще е наред. Явно наистина яденето няма нищо общо с растежа на бебо, както и аз си мислех до скоро. каза ли ти доки, колко изоставате? Нормално е да има някакво разминаване все пак. Ние като бяхме на преглед в 18 седмица и доки измери, че главата отговаря на 18, но крачето на 16 май. Казах на мъжа ми, че е нормално да не се шашка, но мен после сън не ме хвана. Хвана ме параноята, че бебчо изостава понеже не качвам килограми. но в 19 г.с като отидох до Аг-то и лекаря измери, че и главата и крачето си отговарят на седмиците. така, че горе главата, може и доки да не те е измерила правилно. И според мен теглото си е нормално за седмиците. Според различните лекари, бебето трябва да наддава различно всяка седмица - едни казват по 100 грама на семдица, други по 50 сега, кое е вярно не знам  Thinking. Иначе няма нужда да ядеш повече, но може да пробваш да си разнообразиш сегашното меню.

dmk8889 Хубаво е, че с решила да посетиш доки. Дано всичко е наред, стискам палци да се оправяте бързо!  Hug

mecani Много хубаво коремче, не е толкова скромно колкото моето. Моето до ранния следобяд с скромничко и след това пораства Simple Smile

Момичета да ви кажа нещо за количките. Не се притеснявайте толкова, все пак има още време. Според мен, все ще си има намаления на колички. Огледайте си ги спокойно, не избързвайте с покупките да не съжалявате после. Аз моята си я купих в началото на бременността, но честно казано повече от година се заглеждах по количките в магазините. Нали обичам да си се разхождам по магазините  Blush и винаги като вляза в детски магазин, примерно за подарък на приятелка, си оглеждах количките, бутах си ги  Mr. Green. Мъжа ми се караше, че още ни е много рано, нямахме планове за бебе още, но аз му казах, че просто искам да съм подготвена какво има на пазара, когато дойде момента Simple Smile

Аз се чудя дали да не отида след малко до доки, че тези стягания си ми продължават, макар и по-нарядко и не знам какво да мисля. Иначе бебка си рита.
Спорен и изпълнен с положителни емоции ден на всички!  Hug

# 261
здравейте тумбачета
анииииии честито дипломиране. и на теб шушулче честит вишист. сори за фотото. dmk8889 бързо да минават болките и да се връщаш при нас. iiiv имаш палчета от мен. мецани много сладко коремче
аз също имам бяло течение /то кой ли няма???/, но е малко. искам да ви питам за тез гъбички има ли някакви признаци, като сърбеж или нещо друго? как можеш да разбереш, че ги имаш освен като си направиш изследвания?

хубав ден момичета   bouquet

# 262
Здравейте момичета.
Честито на всички дипломирали се!
 tanya_t ами  ако има мирис течението и то неприятен,ако се промени
цвета му,ако  се появи сърбеж или парене - определено не е нормално.
И ако има нещо такова трябва веднага да се уведоми доки.
Момичета едвам издържам в тези жеги ... честно да си кажа направо
бера душа. sweating
Никога ама никога не съм се потила толкова,чувствам се като водопад направо ...  newsm62
Някакъв ужас е...  newsm09
Аз тези дни съм малко притеснена,защото не усещам бебето.. всички ме успокояват,че
е нормално защото е още много малко и няма как да усетя всяко движение и че после ще
си го усещам постоянно.Казват също че все пак ми е първа бременност и може по-късно да го усетя....само вие ще ме разберете...  много се притеснявам...Weary

# 263
  • София
Здравейте момичета  bouquet
Влизам да се оплача, че  моите проблеми нямат край.През нощта ме заболя корема ниско долу и имах контракции и зверски болки цяла нощ..на сутринта си напипах много ниско чак до окосмението нещо, като главичка и се уплаших доста..Преди малко се върнах от МД и се оказа, че подутината е миомата, която се е свлякла ниско долу и ме боли ужасно, направо не мога да си намеря място #Cussing outИскаха да ме оставят да ми вливат пак антибиотик, ама предпочетох да си го пия през устата в нас.За да избутаме без болка и кризи с бебчо, трябва само да лежа и да не ходя никъде.....направо не знам как ще стане и то цели 4 м. Sad
Много ми е криво и само да се пооправя ще накарам мъжът ми да отидем до манастира св.Мина.
Пазете се много и не се натоварвайте излишно, за да имаме по един прекрасен подарък ноември. Hug

# 264
  • София
explanet  Hug Стискай зъби миличка и си лежи за да изкарате с беб без усложнения  Praynig . Четири месеца на са чак толкова много, а и ние ще ти правим компания тук.

Shyny Поднасям най-искрените си извинения за събота  smile3525 smile3525 smile3525, но нещо никак не ми беше добре последната седмица  Sad

dmk8889 От постовете ти оставам с впечатлението, че и ти като мен си с "чувствителна" матка. Гледай да си почиваш повече и в никакъв, ама никакъв случай не оставяй хората около теб да те ядосват. Мисли си за бебо и колко сладко ще се гушкате след няколко месеца Wink

Герито /arnavonit/ При положение, че качваш килограми няма как повечето храна да промени нещо. Виж обаче ако ти е много натоварено на работа може да пробваш да си вземеш малко болничен, че стреса не е хубаво нещо.
Това естесвено ако наистина беб е по-дребничък. Но недей да се притесняваш без да е погледнал и втори док  Wink. Доколкото разбрах не си била на ФМ, тогава твоят доки на какъв апарат те гледа? Това си има сериозно значение. Ако имаш възможност бягай на ФМ и чакаме да ни кажеш, че всъщност всичко му е ок  Hug

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 13:51 от Yani_4ka

# 265
Благодаря на всички за поздравленията!   bouquet
Как сте в тази жега? Аз излизах по хладното, ноооооооооо сега се крия вкъщи, защото тук се живее  smile3521

# 266
Благодаря момичета. Митко вече свали темературата до 37 и малко. Вече е добре малко трудно яде и повече глупостички кроасани пици, но пък поне слага нещо в коремчето. Ще се оправи.
Днес се разбрах със свеки да му направи баница, че той от нейната баница не отказва и дори да е преял ще си хапне Simple Smile

explanet щом трябва ще лежиш. Пиши по-често. Дано вече да няма проблеми и миомата да си трае до раждането да не се обажда така лошо. Пожелавам всичко да е наред с теб и да гушкаш здраво бебче през ноември. Сега като трябва да си вкъщи и да лежиш може да си четеш и да учиш детски песнички. Повярвай ми много ще ти трябват като се роди бебето Simple Smile. Все пак 4 месеца се излежават. Майка ми навремето за да ме роди милата е трябало да лежи в болницата 8 месеца (казвам го за случай че има и по-зле пък 4 месеца ще минат бързо и си струва за това за което се лежи)
Носи някаква перлена огърлица. Хубаво е бременната жена да носи перли за да я пазят и за леко бременеене и раждане. Аз нося едно герданче от черни перли ( не знам колко са истински ама са криви и не са пласмасови даже една си я рязах да видя дали се реже и какво остава под нея) и двете ми бременности много леко вървят.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 14:21 от sinapovaaya

# 267
Експланет, защо ти изписаха антибиотик? Лежането наистина е гадно и писва, но пък не остана чак толкова много. Аз се моля само да додрапам до 9-ти месец, оттам-нататък, когато иска да си се ражда бебо.  newsm17 При мен продължителните разходки не ми се отразяват добре, така че предимно лежа, но важното е с мъника всичко да е наред. Така че кураж миличка.  smile3525

# 268
iiiv
платени паркинги има на ъгъла на ул. "Дунав" и ул. "Ангиста" и на ъгъла на ул. "Св. Св. Кирил и Методий"и "11-ти август".
Пред МЦ Фемина и съседните улици е "синя зона", но местата са ограничени.

# 269
Здравейте, мамита!
Ани, не съм се и съмнявала, че ще го вземеш!!!Хайде, честито ти дипломиране!
Шушулче, много неприятно за фотоапарата.Абе как може да има такива хора, не знам. newsm78
Експланет, само бъди спокойна и си лежи.Идеята за ходенето до Свети Мина е много добра.Ние ходихме, когато бях в началните месеци.След това такова успокоение ме обзе, наистина е прекрасно там.
Герито, не се притеснявай.При мен бебо в края на 18 седмица беше 302 грама, ама то върви по-голямо и отговаряло на края на 19.Яденето няма нищо общо - според мен стреса играе някаква роля.
Благодаря за споделеното за бялото течение.Исках да попитам сега от личния мога ли да си взема направление за гинеколог и да отида някъде да ми вземат МБ?На ЖК съм чак следващия месец, а на частния - на 26.07 и  има доста време до тогава, а само ще го мисля иначе.Такова шубе съм , че сама си се ядосвам вече, ама сега бебо е най - важен и ще направя всичко, дори да е излишно, за да съм спокойна.
По тези жеги си седя вътре и нищо не ми се пипа.Мисля да пратя мъжо да купи пъпеш и сладолед  и да се почерпим с бебчо!!! eat
Сега отивам да видя коремчето на Меци, аз пропуснах да се снимам в 19 седмица и сега ще щракам в 20та.
Хайде, лек ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт