Отговори
# 240
  • Sofia
Сбъдващи мечти, кажи, моля, кои билки пи при прочистването.

# 241
Добро утро, черпя ви едно чайче Simple Smile

Сега на отчет: Втори ден също успешен и днес съм 63.700, това са 0.800 кг за втория ден и общо 1.800 за двата дни  Laughing

Това е страхотна диета!!! Надявам се да си задържа резултатите след приключването й Simple Smile

# 242
Здравейте и от мен  Simple Smile
След 1.ден съм -1.5....дали нещо кантарът се гъбарка  newsm78 Не че не искам да свалям по много,ама ми се ще да ми показва реално.Успех на всички плодуващи ,докато се обърнем и ще сме на захранването вече  Wink

# 243
При повечето ударни диети първите дни се сваля бързо, много и лесно и сваленото е предимно вода. После свалянето се забавя, но започва да се свалят мазнини и мускулна маса. Така че 3 килограма за 3 дни си е в реда на нещата. Всичко е разбира се индивидуално, организмите са ни различни и прочие.

# 244
През месец май направих пълен цикъл,20 дни плодуване и 10 захранване,свалих общо 8 кг,но през почивката си върнах 3..и то май последната седмица,щот си бях наумила да започвам с плодуването и ..страх (от глад) лозе пази и квот ми се доядеше си хапвах..Сега ми се иска над 10 кг да махна,да видим,даже се насилвам чай да пия,белким помогне.Май няма много активни плодуващи в момента???Хайде почвайте,че ей сега ще дойде есента и няма да можем да закопчаваме якетата Mr. Green
P.S.:Старите темички май ги няма на 1. страница,трябва из архива да се ровя..или аз нещо не се ориентирам..?Не за друго,ама си чета старите теми за мотивация Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 11:54 от Cecil_lia

# 245
Здравейте!Днес записвам 7ми ден и сутринта кантара показа -0,700  newsm44 ,като общо от началото съм - 3,900кг. Чувствам се супер ,но имам проблеми с ходенето по голяма нужда... четох,че се пие чай от Сена(Майчин лист),обаче тя ми дразни на стомаха,а до рициново масло не ми се прибягва.
Предложете някакво друго средство  newsm78

# 246
  • Sofia
И аз днес за пореден път започвам. Последния път го докарах до 6 дни, след което омазах нещата, та ефект дълготраен нямаше. Сега целта е 20-21 дни и 10 кг. За да ми е по-гадно  Laughing, ще опитам да пия и спирулина.

Massaika, аз съм писала и преди, ползвам Алое на кристали.

# 247
Добро утро Simple Smile И третия ден премина успешно, днес съм 63.300, т.е. -0.400 и общо 2.200 за три дни. Дано за 5 дни ги докарам 3 кг  Praynig
За сега се чувствам много добре, мисля си, че и аз ще мога да издържа повече от 5 дни, но пък нямам време. Средата на септември пак ще започна и този път ще я спазвам, докато стигна 55 кг Simple Smile

Успешен ден на всички плодуващи  Hug

# 248
  • Балчик
Cecil_lia, не е ли много рано да плодуваш след пълен курс през май?

Днес отчитам втори ден, -600 гр. Твърдо настроена съм за 20 дни.

# 249
14-ти ден, останах си с -4, от 5 дни не съм мръднала. Мисля да почна нещо като захранване. През деня да си ям пак плодове, вечеря някакъв зеленчук или салата и няколко сурови ядки.

# 250
Добър ден!  bouquet
Мина вторият ден,пак с доволен минус  Simple Smile
Джемма,преди години бях при Емилова,тогава казваше,че след едно пълно плодуване и стриктно захранване може след 2 месеца да се направи 10 дневно плодуване....рано не рано....правя го  Embarassed Тъй и тъй съм мотивирана,а на мен рядко ми се случва напоследък Embarassed
Успех на всички плодуващи! Peace
Джемма,ние с теб ще се водим ,сега видях,че сме почнали заедно  Peace

# 251
  • Балчик
 Hug

# 252
  • Sofia
Здравейте!
Аз след първия ден съм -700гр. И коремът ми веднага се посви, което е по-хубавото даже.

Според Гайдурков пък, може да се прави разтоварването от по 20 дни 4 пъти в годината, или по 10 дни всеки месец... или 1-2 дни на седмица.

# 253
Шунка,мерси за инфото....Гайдурков е моят човек  Wink Ама пусто да опустее като не можем да си наложим след успешното плодуване и захранване поне по един плодов ден на седмица!Ако не си изровя пак някоя снимка от баш угоените времена и да я лепна на хладилника ей ме на!!! Mr. Green

# 254
Здравейте!Днес ми е 8ми ден,но съм малко разочарована.Вчера хапнах много малко през целия ден-около 10-15 сливи,защото ми беше много забързан деня,а тази сутрин кантарът не е мръднал...
Явно правя някакво задържане...застой  Thinking а очаквах днес да съм поне -0,500
Но няма да се предам!

Споделете и при вас ли беше така?
Успешен и усмихнат ден! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт