Отговори
# 195
Здравейте, днес ми е 12 ден когато започнах бях 64 кг сега съм 60, като в см съм талия - 65, ханш - 94, бедро - 54 т.е. от талията -2см, от ханша -4, от бедрото -3... та въпроса ми е днес ми дойде цикъла и прегреших като хапнах две супени лъжици от ориза от едни пълнени чушки много ли е фатално и дали докато съм в цикъл ще спра да свалям защото ми остават още 8 дни ?

# 196
  • Sofia
Може малко да те заболи корема и да задържаш докато си в цикъл

# 197
Привет и от мен! Да се присъединя и аз сред ДИНуващите. Приятна е и пълни стомаха.  bouquet

# 198
Здравейте момичета  Laughing След 14 дневната почивка се завърнах със 1.800 отгоре и сега трябва да ги махам, но в момента ми е малко трудно да превключа на тази вълна,  затова ще изчакам няколко дни и отново ще бъда на плодче и чайче.Успешна седмица на всички!

# 199
Здравейте, плодчета. И аз в най - скоро време отново ще диетувам заедно с вас. Имам още 5 кг. излишни, които се надявам да паднат с плодуването.

# 200
Включвам се и аз с 10 дневно плодуване, днес ми е втори ден. Не съм се теглила, а и не искам...дрехите ми са тесни и не се чувствам добре в кожата си Embarassed
След плодуването и няколко дни захранване ще мина на режимче...поне да задържа сваленото, но кое незнам още- май ще е 90-дневната newsm78

# 201
Хей никои ли не е на плодове?
Аз приключих третия ден с малко пъпеш и над 3л вода  Grinning

# 202
Здравейте и от мен. Лошо сте направили, че сте сменили заглавието, трябваше да мина през предишните 10 теми, за да стигна до последната.
Гладувала съм няколко пъти и определено има резултат. Правила съм го с цел отслабване.  Пърият път 14 дни - 4 кг (точно по правилата). След това на периоди по 2-3 дни  -1 -2 кг.
Преди няколко месеца 10 дни - 4 кг, но не спазвам захранването и после бързо се връщам към стария начин на хранене. Като започна да ям хляб, пици, шоколади, вафли и следолед и за 1 месец си връщам килограмите. Опитвала съм и да стана вегетарианка, но издържам около месец.
При последното гладуване не се ограничавах в количеството плодове и часовете за прием, понякога съм стигала до 2 кг плодове на ден и пих и по 1-2 кафета на ден. Пак имаше същия отслабващ ефект.

Днес ми е трети ден, не спазвам часовете, ям плодове, когато съм гладна и пак пия кафе.

# 203
Здравейте момичета   bouquet имам въпрос и предполагам че Доли ще ми отгоеори  Grinning
Понеже съм болна от хашимото, вредно ли е да плодувам? и имали риск болеста ми да се задълбочи по някакъв начин  Rolling Eyes

# 204
 Cotton_Soft , аз също не правя захранване, опитвала съм но все не успявам! Преди 2 години плодувах, след това минах на 90-дневната и не си върнах килограмите, а напротив след време на режима започнах да свалям. Кафета пия, като се има предвид, че карам нощни смени...тъкмо приключи една и лягам да спя...
Вече съм 5-ти ден, ям по малко плодове, но нямам апетит, ще изкарам 10 дни и минавам на 90-дневната. Видимо макар и за 4 дни има разлика Simple Smile

# 205
Dandulina, на мен днес ми е 4ти ден и при мен има разлика, първите 2 дни свалих 2 кг и сега съм ги задържала.
Пробвала съм 90-дневната за около 10 дни, свалих 2 кг. Не ми е много удобно да се съобразявам кога какви храни да ям и ако сготвя бобова храна например, остава за другия ден, а следващия ден не мога да ям вече същото като предния ден.
Но това, което си изградих като навик от около година да закусвам с плод, най-често ябълка.

Радвам се, че имам дружка, която да гладува с мен.  Grinning

# 206
Привет,почнах с 1 ден плодов уж с луната,а то така стана,че вече 4 дена плодоувам.Ще си изкарам един курс,да се прочистя.Определено има ефект.
Отивам да чета за захранването Wink

# 207
Здравейте момичета   bouquet имам въпрос и предполагам че Доли ще ми отгоеори  Grinning
Понеже съм болна от хашимото, вредно ли е да плодувам? и имали риск болеста ми да се задълбочи по някакъв начин  Rolling Eyes

Моя приятелка се чувства по -добре и не изпитва необходимост да пие лекарствата докато плодува. По принцип продуването е лечебно, не мисля, че може да навреди.

# 208
Днес шести ден...волята ми взе да се изпарява, но ще удържа десет дни. Днес си купих електронна цигара с идеята да откажа обикновените, и без това като не ям и цигарите ме дразнят.
Не знам и аз 90-дневната ли ...кои режим да подхвана, но трябва да се придържам към някои, защото от личен опит знам, че ще кача бързо сваленото...има време ще го мисля newsm78

# 209
  • София
Привет и от мене. И аз започвам с едно по-кратико гладуване, за да имам време да се захраня преди морето.
Успешна и много слънчева седмица ви желая

Общи условия

Активация на акаунт