Отговори
# 210
Пети ден и кантара не мърда, стоя си с -2 от първите 2 дни. И моята воля нещо взе да се изпарява, особено, ако се изнервя от нещо. Дано издържа поне 10 дни. След това трябва да спазя захранването поне първите 5 дни и да мина на някакъв режим с ограничени тестени и сладки изделия.
И велоаргометър имам, но не се качвам всеки ден, особено сега, чувствам, че нямам много сили. Иначе в началото бях много ентусиазирана като си го купих, всеки ден въртях по 1 час, но и не се ограничавах в яденето и задържах килограмите.

Иначе плод, който има свойствата да успокоява нервната система е бананът. Предлагам да хапваме по 1 банан и да продължаваме напред.

# 211
  • Sofia
Здравейте момичета   bouquet имам въпрос и предполагам че Доли ще ми отгоеори  Grinning
Понеже съм болна от хашимото, вредно ли е да плодувам? и имали риск болеста ми да се задълбочи по някакъв начин  Rolling Eyes

Моя приятелка се чувства по -добре и не изпитва необходимост да пие лекарствата докато плодува. По принцип продуването е лечебно, не мисля, че може да навреди.
          И аз съм с таз модерна диагноза и много качени кг.от януари тази год.И въпреки,че четох, че не бива да се гладува аз направих едно плодуване април месец,около 15дни,свалих 7-8кг.Мина леко,но сутрин си пиех предписаната доза хормон.Качих 1/2та свалени кг.,но скоро пак ще премина на режима,просто з-то друг не ми действа...а и това не е гладуване,не се изпитва глад,но трябва много силна воля след това,за да се задържи постигнатото,аз там греша  Embarassed

# 212
Доматът плод ли е? Разполагам с едно огромно количество слънчеви, пресни, вкусни, разкошни, домашни домати и се замислям да направя 10 дена на чай и домат и чат-пат диня.
Какво мислите за идеята?

# 213
# 214
Ботанически – доматът е плод. Въпреки че, доматът има много по-ниско съдържание на захар, в сравнение с другите плодове, и следователно не е така сладък. Обикновено е основна част от салата или участва в основно ястие, и никога не се поднася за десерт, затоава е прието да се счита за зеленчук.

# 215
Днес ми е 8-ми ден, малко има още ама после какво newsm78
Май ще си направя леко захранване, като включа зеленчуци, сол, олио, елда, ориз, картоф и после 90 дневната...дано не се поотпусна....

# 216
7ми ден, отслабанала съм с 3 кг. Толкова изнемощяла се чувствам, че като стана рязко и ми се завива свят.  Weary
Случвало ли ви се е след това гладуване, после като хапнете различна храна от плод и да повръщате? На мен ми се случва често.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 11:28 от Cotton_Soft

# 217
  • Sofia
А ти всъщност какво ядеш през деня и по колко? Пиеш ли достатъчно течности?

Не ми се е случвало такова нещо, по-скоро се чувствам лека и по-щастлива...

# 218
Днес съм изяла половината от 3 килограмова диня, без кората не знам колко тежи?
Пия около 2 литра вода на ден. Вчера ядох 6 праскови (обелени) и 4 смокини. Онзи ден ядох 1 ябълка, 1 банан и 2 праскови.

# 219
  • Sofia
Може би повече трябва да ядеш?  newsm78 Макар че това не е чак толкова малко, но кой знае...
Най-добре всъщност да те види лекар.

# 220
Искам да попитам за захранването докато се захранваме има ли някаква опасност да качим някакви килограми?

# 221
  • Sofia
Ако правилно се захранваш, най-вероятно дори ще продължиш да сваляш.

# 222
Ами дано, защото днес ми е втори ден от захранването и сутринта бях 59 кг изядох 1 пасиран варен картоф с 1 морков на обяд и 1 морков на вечеря и сега кантара показва 60 кг.

# 223
  • Sofia
И нищо да не ядеш цял ден, вечер кантарът ще ти покаже повече, отколкото сутрин.

# 224
Днес 9-ти ден прецаках нещата, цял ден нищо не бях яла(повечето време спях, бях нощна смяна) и вечерта 2 лъжици варен ориз и по късно малко елда с зехтин, ама наистина малко..
До 30-ти ще хапвам ограничено(смятам да хапвам повечко елда и зеленчуци, по малко риба и месо), после на 90-дневната.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 00:43 от Dandulina

Общи условия

Активация на акаунт