ПЛОВДИВ къде да си направя добра и евтина ЦС (цветна снимка)

• 10 488
  • 11
  •   1
Отговори
Къде мога да си направя в Пловдив цветна снимка,при някой добър специалист, по възможност и да е някъде където не е много скъпо или е по здравна каса,чувала съм че цените почват от 100 до 300....ако знаете къде са по евтини...към 100-150 че нямам много възможности.Много ме е страх от резултата,но възможно най-скоро трябва да си направя-за мое успокоение или разочарование

# 1
здравей в Пловдив съм си правила цветна снимка при доктор Даскалов в Алфа медикус .2010 година струваше 236 лева.Не боли,защото ти слагат упойка,но да ти кажа след два месеца ходих в Плевен,защото разчитането на снимката не ми хареса и отидох за второ мнение.В Плевен ми направиха цветна снимка ,която струваше 2011 година 136 лева,като ти дават и диск.Така,че ако искаш питай в Алфа медикус да бъде без упойка все пак тя увеличава цената.Така,че успех и да знаеш въобще не боли,след снимката усещаш съвсем лека болка ниско в корема и леко зацапване.Може да попиташ ако си купиш контрастното вещество колко ще струва.Ще чакам да пишеш

# 2
  • Пловдив
За цветна снимка в Пловдив, препоръчвам единствено и само "Селена". Там задължително се прави с упойка, за да се предотврати спазъм на тръбата, което може да ти докара големи неприятности с неправилна интерпретация на резултата и евтиното да ти излезе доста по-скъпо, защото една неправилно поставена диагноза струва много повече. А болката е нещо относително, аз при раждането не изпитах болка, или поне не чак толкова непоносима, ама с други жени не е така. Някои ги боли, други не, няма как да знаеш. Все едно аз да кажа, при раждането не боли. Но цената е 300 лева, май. Имат си форум, питай там.  Peace

# 3
Да питала съм аз съм тяхна клиентка там 300 лв е но за в момента тази цена е непосилна за мен..чувала съм,че тези които са имали болести,като хламиди и такива работи забременяват по трудно от тези които не са имали.дано да не е така...само притеснения ще ме глозгат..до тогава когато си направя снимката,не ме е страх от болката страх ме е от резултата

# 4
  • Пловдив
Ама защо се вкарваш във филми насила.  Tired Когато имаш пари, тогава ще направиш снимка, щом чак толкова това те притеснява. Но да правиш снимка, просто ей така, защото някъде била по-евтина.....Не всяка жена, която някога в живота си е имала хламидии, автоматично се сдобива и със запушени тръби. Пробвайте си за бебе без да се вторачваш излишно в тези неща. Пък ако не става след 5-6 месеца, до тогава ще си събрала пари за снимка.  Peace

# 5
  • София
Какви са тези баснословни цифри? По- евтино ще ти е да дойдеш до София и да си я направиш. В Надежда е 120 лв.....какви са тези кожодери в Пловдив newsm78 newsm78
120 лв. е цената без упойка, ако питаш мен-няма нужда от упойка Peace Peace Peace

# 6
  • Пловдив
Ако беше прочела публикациите на една потребителка, която е правила две ЦС в "Надежда", перфектни според тях и след това в "Селена" какви чудеса са се видели на снимката........Според епикризата има две прекъснати тръби, които прекрасно се виждат като прекъснати в "Надежда", а в "Селена" се оказва с една тръба и в добавка за разкош, огромен хидросалпингс. Или пък друга дето си стояла с железата, докато докторката се чудела на къде да хване и какво да направи и през това време контраста ти тече...... На какво ли не съм се начела по форумите за всичките тези години и внимавам много преди да сложа емитикони, както и внимавам какво препоръчвам. Евтиното, не винаги ти излиза евтино.  Peace

Същата тази потребителка, казва че е изпитала нечовешка болка при снимката, добре че е била за кратко. Да, знам, че един случай статистика на прави, но ако си ти този случай.  Thinking Всеки да преценя като мисли с главата си. При това рентгена в "Селена" е съвсем нов. До скоро правеха снимките в транспортна болница.  Peace

# 7
Подкепям, че можеш да си направиш снимката в София. Два пъти съм правила в Тина Киркова (при д-р Николова). Вторият път мисля ми излезна 100 лева, като платих на каса цена на снимка и допълнително си купих контраста от аптеката до болницата (100 лева общо, вкл. цената на контраста). Там правят и по две снимки като вкарват контрастното вещество, за да се вижда по-добре. И други лекари са ми гледали снимките и не са имали забележки към тях. Телефон на д-р Николова потърси във форума, не го пазя. Трябва да се чуеш с нея какви изследвания иска и да я питаш кога има възможност. Това е едно от най-информативните изследвания и е важно.
Друго - и двата пъти не ме е боляло изобщо, може би има и техника на вкарване на контраста (тръбите са ми проходими, но имам сраствания в таза). И двата пъти след процедурата съм си ходила директно на работа, нито болка, нито зацапване.

# 8
  • София
Ако беше прочела публикациите на една потребителка, която е правила две ЦС в "Надежда", перфектни според тях и след това в "Селена" какви чудеса са се видели на снимката........Според епикризата има две прекъснати тръби, които прекрасно се виждат като прекъснати в "Надежда", а в "Селена" се оказва с една тръба и в добавка за разкош, огромен хидросалпингс. Или пък друга дето си стояла с железата, докато докторката се чудела на къде да хване и какво да направи и през това време контраста ти тече...... На какво ли не съм се начела по форумите за всичките тези години и внимавам много преди да сложа емитикони, както и внимавам какво препоръчвам. Евтиното, не винаги ти излиза евтино.  Peace

Същата тази потребителка, казва че е изпитала нечовешка болка при снимката, добре че е била за кратко. Да, знам, че един случай статистика на прави, но ако си ти този случай.  Thinking Всеки да преценя като мисли с главата си. При това рентгена в "Селена" е съвсем нов. До скоро правеха снимките в транспортна болница.  Peace
Разел, чела съм я публикацията- да, във всяка клиника има такива случаи, не си мисли, че във Селена или която и да е друга клиника няма гафове. И при най-добрите "светила" има гафове, това е сигурно Peace Аз за качество не мога да гарантирам, но потребителката пита "Къде да си направи евтина снимка". Относно това, което се вижда на снимката- аз лично моята снимка я видях и понеже нямам доверие на никой лекар, се бях подготвила предварително с разчитането на снимката и видях, че това,което ми казват като резултат отговаря на истината. Относно качеството на рентгена-не мога да кажа....за Селена се говори, че имат добра и нова техника-факт Peace
В Щерев например не правят ЦС, а само хидротубация. Някой препоръчват Тина Киркова, както и Д-р Василева във Вита и са доволни, но незнам цени, нито подробности.
Аз лично я правих в Надежда, затова споделям цените Peace

# 9
  • Пловдив
Съгласна съм, но момичето питаше за Пловдив и аз затова и посочих "Селена". Другаде не бих се доверила в нашия град. Определено в София възможностите са повече и конкуренцията е по-голяма и съответно и цените са други. Иначе да не дава Господ, наистина не знаеш какво те чака. Аз като легнах на операционната маса, колкото и да имах доверие на лекаря си давах сметка, че може и да не събудя. Може да звучи инфантилно, но е така. Не е задължително да става въпрос за лекарска грешка или гаф, все пак човек не е машина, но тези два случая сериозно ме стреснаха, защото това не са случайни потребителки, а момичета, които пишат тук от години и едва ли си правят свободни съчинения. Аз самата чета форума началото на 2007 година и някои от момичетата ги познавам виртуално още от тогава или малко след това.  Tired

# 10
  • София
За Пловдив съм съгласна, че Селена е единствената добра клиника, аз не случайно следя и темата за Селена- ама 300 лв. както и да ги погледнеш са си бая пари. Иначе и аз не съм от тези, за които водещото са парите. Бих дала и 10 пъти по-вече пари отколкото за 1 ин-витро, стига някой да ми даде гаранция, че ще имам успех, без всеки път да минавам през физическите и психическите мъки.....ама няма такова чудо....... Wink

# 11
Малко не по темата но, и аз миналата година имах записан час за ЦС в Надежда който впоследствие ми бе отменен Crossing Arms докато аз си бях пристигнала вече в София  ooooh! ама това е др тема Peace
Така за цената на ЦС там,  без упойка е 120 лева да, но с ползването на такава цената е 180 лева / та разликата не е кой знае, колко фрапантна от тази в Селена/. Съмнително ми е след тези и др публикации /и аз съм ги чела Mr. Green/ доколко са достоверни ЦС направени там, но и това е др въпрос Peace

Общи условия

Активация на акаунт